Şimdi Ara

İphone 6 ve plus: whatsapp,facebook,instagram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp halen 6 uyumlu değil sanırım yazılar çok kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 9 Ekim 2014; 13:19:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    evet 6'da pek belli değil ancak plus'ta çok belli
  • Plus'ta çok kötü görünüyor. Whatsapp kim bilir ne zaman güncelleme yapar bununla ilgili.

• Koskoca Whatsapp niye bu kadar geç kaldı güncellemede, ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Koskoca Whatsapp niye bu kadar geç kaldı güncellemede, ilginç.

İOS7 desteğini yanlış bilmiyorsam bir buçuk ay sonra vermişlerdi :))

• facebook da uyumlu değil, bi twitter uyumlu. Instagram da uyumlu değil,ama anlaşılmıyor pek.
  • facebook ta daha düzelmedi galiba. girdiğim zaman yazılar büyüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook; Messenger'ı uyumlu hale getirdi ama kendi uygulaması hala uyumsuz.
  • Ben Plus'ta Whatsapp dışında bir de Mailbox için güncelleme bekliyorum, ikisi de rahatsız edici derecede kötü görünüyor. Her iki uygulamanın milyonlarca kullanıcısı var, neden bu kadar gecikiyorlar bu güncelleme için anlamak zor.
  • Koca şirket, milyar dolarlık bir şirket ama ortalama 1 veya 2 saat alacak çözünürlük işini halledemiyorlarsa burada bir sıkıntı var demektir.
  • Whatsapp iphone 5 destegini 2 ay sonra ios 7 destegini 1.5 ay sonra vermisti ona gore hesap edin ne zaman gelecegini artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Koca şirket, milyar dolarlık bir şirket ama ortalama 1 veya 2 saat alacak çözünürlük işini halledemiyorlarsa burada bir sıkıntı var demektir.

Kusura bakmayinda o isler dediğiniz yazılımsal ayarlar 1-2 saatle olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Koca şirket, milyar dolarlık bir şirket ama ortalama 1 veya 2 saat alacak çözünürlük işini halledemiyorlarsa burada bir sıkıntı var demektir.

Bu işle ben uğraşıyorum. Nasıl olmuyor ? Twitter ve Facebook anında yapıyorsa onlarda yapacak. Twitter ve Facebook'un hem kullanıcı sayısı daha fazla hemde işlevi. Yani milyar dolarlık şirket bunu yapamıyorsa durup kendini eleştirecek. App Store'da bile eski görseller yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 9 Ekim 2014; 12:43:47 >

• quote:

quote:

quote:

Bu işle ben uğraşıyorum. Nasıl olmuyor ? Twitter ve Facebook anında yapıyorsa onlarda yapacak. Twitter ve Facebook'un hem kullanıcı sayısı daha fazla hemde işlevi. Yani milyar dolarlık şirket bunu yapamıyorsa durup kendini eleştirecek. App Store'da bile eski görseller yer alıyor.

Facebook instagram ve whatsapp hepsi Facebook şirketi zaten, güncellemeler için daha çok bekleriz, bende yazılım işiyle uğraşıyorum. whatsappı yeni çözünürlük olayına adapte etmek tüm süreçleri ile birlikte maksimum 1-2 hafta sürer.

şirketlerdeki yazılım ekipleri büyüdükçe işler daha geç çıkması kaçınılmaz fakat yeni çözünürlük adaptasyonu cidden iş bile değil. kaldı ki iOS 6 ile adaptif çözünürlük yani bir nevi layout sistemi gelmişti.

neyse, böyle yazılım şirketleri illa ki bir gün batacaktır, o gün gelene kadar idare etmek durumundayız. adamların teknolojiden cidden haberi yok, whatsapp dediğin 4 Yıldır olsun, hala yeni bir şey ekleyememiş bir uygulama. tek ekledikleri ses Gönderme oldu o da bi halta yaramadı. bi kere Yanlışlıkla eşime başka bir kızla olan konuşmamı Göndermeye Yaradı o da kavgalıydık falan bir iki gün strese soktu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook , messenger uygulamasını düzeltti .

Whatsapp'ı neden düzeltmiyor anlamış değilim . Kocaman yazılar , silik klavye ...
  • Evet facebook da var. Bir de ilk alanlardan oluyoruz bir hevesle ama bir çok uygulama hazır değil.. Whatsapp ve facebook olmayan iphone mu var? Koca şirketler yani yazık...

• Bundan başka geçerli bir neden gelmiyor aklıma : Apple ın denetim süreci malumunuz biraz uzun adamlar muhtemelen yeni çözünürlüğe vs göre yaptıkları güncellemeri gönderseler bile bazen haftalar sonra yayınlanabiliyor bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugway

quote:

quote:

quote:

Facebook instagram ve whatsapp hepsi Facebook şirketi zaten, güncellemeler için daha çok bekleriz, bende yazılım işiyle uğraşıyorum. whatsappı yeni çözünürlük olayına adapte etmek tüm süreçleri ile birlikte maksimum 1-2 hafta sürer.

şirketlerdeki yazılım ekipleri büyüdükçe işler daha geç çıkması kaçınılmaz fakat yeni çözünürlük adaptasyonu cidden iş bile değil. kaldı ki iOS 6 ile adaptif çözünürlük yani bir nevi layout sistemi gelmişti.

neyse, böyle yazılım şirketleri illa ki bir gün batacaktır, o gün gelene kadar idare etmek durumundayız. adamların teknolojiden cidden haberi yok, whatsapp dediğin 4 Yıldır olsun, hala yeni bir şey ekleyememiş bir uygulama. tek ekledikleri ses Gönderme oldu o da bi halta yaramadı. bi kere Yanlışlıkla eşime başka bir kızla olan konuşmamı Göndermeye Yaradı o da kavgalıydık falan bir iki gün strese soktu :)

Facebook'un olduğunu biliyorum ancak yazılım ekibi farklıdır. Artık tuttu, yürüdü gitti gibi düşünüyorlar galiba. Yenilik kısmında aslında yapılacak çokta bir şey yok. Sade bir uygulama ve bence çok tutulmasının temel sebeplerinden biri bu. Şuan barındırdığı özellikler yeterli. Sadece bazı konularda daha hızlı davranmaları gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.