Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlari eleştirenler apple kendi sitesinde fiyat aciklamamişken bi kaç öküzünn ortaya fiyatlandirmasi yüzünden birbirini yiyorsunuzz müşteri hizmetleriyle görüştümmm nettdeki fiyat cok ucuk oldugu için en az 2850-2900 tl olucağini söyledi net de dolanan fiyati biz bilgilendirmemişken kim söyledide siz inandiniz diyor...ayrica vergi hesaplamasi yapan ötv kdv diyip türkiyeye sadece telefondami bu kadar yüksek fiyat veriyolar saniyosunuz americada ki bmw ile audi ile türkiyedeki bmw fiyati arasinda 80-90bin tl oynuyor kimse bunun hesabini yapmiyor sizler gidip samsung edge plus 3000 tl veren türk insanisiniz sizler gidip xperia z5. 2600_2700 xperia z5 premium fiyati ise 3000 ve üstü olucaği kesinleşti zaten..yorum yapan eleştirenlere sesleniyorumm alicağiniz fiyatda bir yil sonra 500_600 tl zarar ediceksiniz samsung edge plus 3000 tl verip 1800 _1900 satan gördüm siz gelmiş neyin hesabini yapiyosunuz bu hesaplamayi yapan ya muhasebecidir yada vergi dairesinde calişan memur olsaniz gerek bu kafanizi derse verip calişsaydiniz memur olırdunuz matematiğiniz yükselirdi...kiz arkadaşiniza sevgilinize verdiiğiniz ye ek paralari hediyeleri sinemalari giydirdiğin içirdiğin dişarda eğlendiğiniz savurdugunuz paralari hesaplasaniz boynunuzu gecer emin olun..
    2600 tl veripde 2900 tl yi cok görene kendini yerden yere vurana türk milleti diyoruzz biz:))))aldiğiniz alicağiniz diğer markalari ikinci elini hesaplayin birde apple ikinci elini hesaplayin bakalim 2300 iphone 16gb alip 2000 tl sattim gerisini siz düşünün..appleden resmi aciklama bekleyin kendinizi yemeyin paralamayinn yazik etmeyinn bu kadar eleştirenler applede resmi aciklama geldiği gibi cogu kişi alicaktir dikkat edin iphone 6s forumu 17 ekim günü bu sitede görülmezse bende bişey bilmiyomdur:))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar apple'ın kendi sitesindeki basın bülteninde yazıyor.

Bizim berber İsmail falan yazdı herhalde o yazıyı o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Fiyatlari eleştirenler apple kendi sitesinde fiyat aciklamamişken bi kaç öküzünn ortaya fiyatlandirmasi yüzünden birbirini yiyorsunuzz müşteri hizmetleriyle görüştümmm nettdeki fiyat cok ucuk oldugu için en az 2850-2900 tl olucağini söyledi net de dolanan fiyati biz bilgilendirmemişken kim söyledide siz inandiniz diyor...ayrica vergi hesaplamasi yapan ötv kdv diyip türkiyeye sadece telefondami bu kadar yüksek fiyat veriyolar saniyosunuz americada ki bmw ile audi ile türkiyedeki bmw fiyati arasinda 80-90bin tl oynuyor kimse bunun hesabini yapmiyor sizler gidip samsung edge plus 3000 tl veren türk insanisiniz sizler gidip xperia z5. 2600_2700 xperia z5 premium fiyati ise 3000 ve üstü olucaği kesinleşti zaten..yorum yapan eleştirenlere sesleniyorumm alicağiniz fiyatda bir yil sonra 500_600 tl zarar ediceksiniz samsung edge plus 3000 tl verip 1800 _1900 satan gördüm siz gelmiş neyin hesabini yapiyosunuz bu hesaplamayi yapan ya muhasebecidir yada vergi dairesinde calişan memur olsaniz gerek bu kafanizi derse verip calişsaydiniz memur olırdunuz matematiğiniz yükselirdi...kiz arkadaşiniza sevgilinize verdiiğiniz ye ek paralari hediyeleri sinemalari giydirdiğin içirdiğin dişarda eğlendiğiniz savurdugunuz paralari hesaplasaniz boynunuzu gecer emin olun..
    2600 tl veripde 2900 tl yi cok görene kendini yerden yere vurana türk milleti diyoruzz biz:))))aldiğiniz alicağiniz diğer markalari ikinci elini hesaplayin birde apple ikinci elini hesaplayin bakalim 2300 iphone 16gb alip 2000 tl sattim gerisini siz düşünün..appleden resmi aciklama bekleyin kendinizi yemeyin paralamayinn yazik etmeyinn bu kadar eleştirenler applede resmi aciklama geldiği gibi cogu kişi alicaktir dikkat edin iphone 6s forumu 17 ekim günü bu sitede görülmezse bende bişey bilmiyomdur:))))

cahilmisin bide bu nasıl adap öküz filan ?

• IG I kullanıcısına yanıt
    Valla konuyu siyasete bağlayan ben değildim. Türk lirası değer kaybede kaybede Afrika ülkeleri paralarına yaklaşırken hala hükümet propagandası yapanları görünce cevap verdim.

Ayriyetten popüler ürünler üzerinden ekonomi yada alım gücü üzerine yorum yapmak o kadar da mantıksız bir şey değil.

Örneğin ekonomide Big Mac endeksi diye bir kavram var, yerel alım gücünü hesaplamak için. Aynı mantıkla pek ala iPhone endeksi de ekonomik durum hakkında fikir verebilir bizlere.

Paranın değer kaybetmesine vergilere itiraz edenlere alamıyorsanız ağlamayın zaruri ihtiyaç mı diyenleri de anlamıyorum.

Ulan etin kilosu olmuş 40-45 lira et de mi yemeyelim? Et de mi lüks tüketim?

Doğru ya tavuk var hindi var, et alamıyorsanız onları yiyin ama itiraz etmeyin pis fakirler.

• Ailemin gözünü seviyim be zamanında avrupaya yerleşmişlerde insan gibi hayat yaşıyoruz sosyal yaşantı 10 numara avrupanın bokunu yerim bokunu iphone 6 16 gb verdim space grey üste 120 euro verdim jelatinli kutu 6s 16 gb silver aldım verdiğim iphone 6 bir senelik varsın ezan sesi duymiyim ne farkeder hayat şahane burda müslümanlık felan tırı vırı kızı 10 odalı villa kiralamış kendisi saraylarda oturuyor Allah kitap diyerek hamuduyla götürüyorlar fırsatınız varsa kaçın kurtulun yoksa işiniz çok zor türkiyede aylık 100 milyar kazanın avrupadaki 5000 euro kazanın sosyal hayatını yaşayamassınız ordaki trafik yeter zaten adamı kanser eder

• Fiyatlar ucuz
  • quote:

Fiyatlari eleştirenler apple kendi sitesinde fiyat aciklamamişken bi kaç öküzünn ortaya fiyatlandirmasi yüzünden birbirini yiyorsunuzz müşteri hizmetleriyle görüştümmm nettdeki fiyat cok ucuk oldugu için en az 2850-2900 tl olucağini söyledi net de dolanan fiyati biz bilgilendirmemişken kim söyledide siz inandiniz diyor...ayrica vergi hesaplamasi yapan ötv kdv diyip türkiyeye sadece telefondami bu kadar yüksek fiyat veriyolar saniyosunuz americada ki bmw ile audi ile türkiyedeki bmw fiyati arasinda 80-90bin tl oynuyor kimse bunun hesabini yapmiyor sizler gidip samsung edge plus 3000 tl veren türk insanisiniz sizler gidip xperia z5. 2600_2700 xperia z5 premium fiyati ise 3000 ve üstü olucaği kesinleşti zaten..yorum yapan eleştirenlere sesleniyorumm alicağiniz fiyatda bir yil sonra 500_600 tl zarar ediceksiniz samsung edge plus 3000 tl verip 1800 _1900 satan gördüm siz gelmiş neyin hesabini yapiyosunuz bu hesaplamayi yapan ya muhasebecidir yada vergi dairesinde calişan memur olsaniz gerek bu kafanizi derse verip calişsaydiniz memur olırdunuz matematiğiniz yükselirdi...kiz arkadaşiniza sevgilinize verdiiğiniz ye ek paralari hediyeleri sinemalari giydirdiğin içirdiğin dişarda eğlendiğiniz savurdugunuz paralari hesaplasaniz boynunuzu gecer emin olun..

Teknoloji sitesine bodoslama dalan acemi üye. Araştırmadan yorum yapmış bide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: widf

Valla konuyu siyasete bağlayan ben değildim. Türk lirası değer kaybede kaybede Afrika ülkeleri paralarına yaklaşırken hala hükümet propagandası yapanları görünce cevap verdim.

Ayriyetten popüler ürünler üzerinden ekonomi yada alım gücü üzerine yorum yapmak o kadar da mantıksız bir şey değil.

Örneğin ekonomide Big Mac endeksi diye bir kavram var, yerel alım gücünü hesaplamak için. Aynı mantıkla pek ala iPhone endeksi de ekonomik durum hakkında fikir verebilir bizlere.

Paranın değer kaybetmesine vergilere itiraz edenlere alamıyorsanız ağlamayın zaruri ihtiyaç mı diyenleri de anlamıyorum.

Ulan etin kilosu olmuş 40-45 lira et de mi yemeyelim? Et de mi lüks tüketim?

Doğru ya tavuk var hindi var, et alamıyorsanız onları yiyin ama itiraz etmeyin pis fakirler.

Siyaseti çok biliyorsan seni getirelim başımıza. Eğer bilmiyorsan hiç bu tür yorumlarda bulunma. Laf kalabılığı yapıyorsun.

• quote:

Allah halimize bakıp şükretmemiz için bu tip insanları gönderiyor herhalde .

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Kızamıyorum senin gibilere de, akıl edebileceğiniz en komplike iki soru;

1- cehape zihniyeti gelse daha mı iyi olucaz?
    2- çok biliyorsan seni başbakan yapalım?

Bu yani, daha fazlasını sorgulayabilecek kapasite yok.

Bu ülkenin hali ne olacak böyle, kimden hesap soracağız gibi şeyler düşünebilecek kapasite cidden yok.

Benden siyasetçi olmaz, iyi siyasetçi olmak için gerekli olan bazı şeyleri yapmayı midem kaldırmaz. Ama olsam emin ol ekonomi bugün daha iyi durumda olurdu.

Neyse adamlar evde kalan bozuklarla Konak alırken, siz de iki odalı evinizin doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğinizi kara kara düşünüp oy vermeye devam edin

• quote:

Kızamıyorum senin gibilere de, akıl edebileceğiniz en komplike iki soru;

1- cehape zihniyeti gelse daha mı iyi olucaz?
    2- çok biliyorsan seni başbakan yapalım?

Bu yani, daha fazlasını sorgulayabilecek kapasite yok.

Bu ülkenin hali ne olacak böyle, kimden hesap soracağız gibi şeyler düşünebilecek kapasite cidden yok.

Benden siyasetçi olmaz, iyi siyasetçi olmak için gerekli olan bazı şeyleri yapmayı midem kaldırmaz. Ama olsam emin ol ekonomi bugün daha iyi durumda olurdu.

Neyse adamlar evde kalan bozuklarla Konak alırken, siz de iki odalı evinizin doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğinizi kara kara düşünüp oy vermeye devam edin

Ben bişe sorgulamıyorum kardeş. Sende anlayacak kapasite mi yok. Eğer çok biliyorsan başımıza sen geç de refaha kavuşalım. Bukadar basit bir soru benimkisi. Kim istemez refah düzeyi üst seviyelerde olsun. Şimdiki durumumuzun çok iyi olduğunu zaten savunmuyorum. Ama sizingibiler eleştirmek dışında başka birşey yapmıyor ona içleniyorum. Şahsen ben siyasetten gram anlamam. Ama anladığını beyan edenler gelsin başımıza yönetsin ülkeyi. Ha oy verirmiyim. Babam bile otursa o koltuğa oy vermem.

• 650 euro, euroyu 3.5 alıp hesaplıyorum, en baba vergileri ekliyorum bir türlü 3100'e ulaşamıyorum, benim mi matematiğim kötü acaba?
    Alanın aklına edeyim bu fiyatlar gerçekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

650 euro, euroyu 3.5 alıp hesaplıyorum, en baba vergileri ekliyorum bir türlü 3100'e ulaşamıyorum, benim mi matematiğim kötü acaba?
    Alanın aklına edeyim bu fiyatlar gerçekse.

Geldiği gün stoklar bitecektir, gösteriş ve etiket meraklısı türk toplumu... Millet kredi çekip bir şekilde alacak, sonra aç gezecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

1 dolar olmuş 3 lira
    1 euro olmuş 3,5 lira
    1 sterlin olmuş nerdeyse 5 lira

avuç kadar telefon 3 asgari ücret, benzin dünyanın en pahalı benzini, adamlar hala gelmiş burda hükümet propagandası yapıyor.

efendiliğimizi bozmamak için sınanıyoruz herhalde. allah akıl fikir versin desek o da pek muhtemel görünmüyor.

Valla ben asıl neyden bıktım biliyor musun.

Bir telefonun fiyat konusunu direk siyasete bağlamak.

Son iki senede dolar %60 arttı. Maaşlar ise %15 hadi bilemedin taş çatlasa %20. Paramız gözümüzün önünde eriyor. Her alanda canımız yanıyor.

Eee tamam. Ama bu iphone 6s ile ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

. Şahsen ben siyasetten gram anlamam.

O belli canım zaten, söylemene gerek yoktu yani.
  • Tr için Sterlin kuruyla mı hesaplıyorlar acaba(?)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acımıyorum keşke 5 olsaydı fiyatı bu insanlar hakediyor

• 3000 lira bekliyordum gerçekten yıkıldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Benim için türkiye bitti abi bu kadar vatandaşa düşman olunmaz yahu.

Katılıyorum, bu yüzden bir an önce Franız vatandaşı olup Fransa'ya gitmeyi planlıyorum. İmkânı olan kalmasın bu ülkede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.