Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parasındaki değer kaybını, fakirleşmesini iPhone fiyatlarıyla anlayan yurdum insani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 29 Eylül 2015; 20:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABV Vestel..

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    Bundan sonraki İphone ürünlerinde satışın azaldığını görünce daha farklı bir politika izleyebilirler belki.
  • kendi vatandaşına bu kadar düşman olan bir ülke / hükümet daha görmedim. vergiler verginin vergisi ve sonuç... apple'ında suçu var bu fiyatlarda ama vergilerin bizi mahvettiği bir gerçek. yazık bu insanlara.. çok istediğim halde bu fiyatlara almayı pek düşünmüyorum. düşmesini bekleyeceğim uzun bir süre ve 5S ile idare etmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 29 Eylül 2015; 21:58:08 >
  • beğenmediğiniz samsungu öpünde başınıza koyun. 1200 tl ye galaxy s4 yada 1900 tl ye note 4 varken 3100 tl ye iphone alan adamın aklına acırım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 29 Eylül 2015; 21:53:22 >
  • baba harçlığıyla dünyaya hükmetmeye çalışan kardeşler. ağlayacaklar doğal olarak.

• Vaktiyle bazı ayfon modelleri 2000 liradan satışa çıkınca çoğu kişi tepki göstermişti giyat politikasına ama yine de kapış kapış gidiyordu telefon. Şimdi en düşük modelin fiyatı 3000 lira olmuş, yine tepki gösteriliyor. Sonuç olarak gerçekler değişmeyecek. Telefonu gereği gibi, hakkını vererek kullananları tenzih ederim ama maalesef ayfon açıkça sidik yarıştırma aygıtı oldu ülkemizde, bir statü göstergesi haline geldi.
  • bu telefona 3000 TL verecek enayıler vardır onlar alsın.(çok zengın ise alabılır normal) ..Bu telefon yerıne 600-700 lıralık cok guzel telefonlar var.. ben imdi herkese nasıhat verecek halim yok.. ben babamın oğlunu terbıye edemedım kı başkasını edem. herkes bildiğini yapsın vesselam :)
  • bezelye gibi çipsetle wattsuppa giren cep telefonuna verdiğimiz paralara bak! Utandım lan kendimden. Bu devlet aldığı vergilerle. Bizi dumanla haberleşme yöntemine doğru itiyor. Nede olsa kızılderililer için de türktür diyorlar. Doğru mu abi öyle birşey?

• Kimse kusura bakmasın ama bir cep telefonu'na 3 binden başlayıp 4 bin kusur lira para vermek durumunuz müsaitse zenginseniz paranızın hesabını bilmiyorsanız bile yazıktır günahtır israftır.hele ki durum müsait değilse,zengin değilseniz ve paranızında hesabını biliyorsanız enayilik ve ahmaklıktır.

• fiyat ülkemiz kişi başı düşen milli gelire göre yüksek fakat ürün fiyatı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 650 dolar üzerine devletimizin koydugu %25 özel tüketim vergisi ve %18 katma değer vergisi artı telsiz vergisi gibi saçma sapan vergiler yüzünden ve de Türk Lirası'nın muhteşem değeri sayesinde toplamda 3100 liraya ulaşıyor. burda apple in bir sucu yok adamların fiyatı tekel dunyada heryerde aynı. sorun halkını yolunacak kaz olarak gören devletin aşırı derece vergi koyması. diğer markaları örnek veren arkadaşlara şunu söylüyorum samsung senede 25 tane telefon çıkaracagına apple gibi 1 tane adam gibi telefon çıkarsın da onu alalım. bizde apple ürünleri alarak bi ton para vermenin düşkünü değiliz en azından ben kendi adıma konuşayım 2014 şubatta aldığım 5s telefon halen sorunsuz bir şekilde aldıgım gunden bile iyi durumda olarak çalışmakta bana bu kaliteyi hangi samsung veya hangi lg veya hangi htc markalı akıllı telefon sunabilir bana bunun cevabını objektif bir şekilde verebilecek varsa buyursun anlatsın bizde kendimizi enayi yerine koydugumuzu kabul edelim. iphone alanlara enayi diyenlere lafım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Hocam boşuna yormayın kendinizi bu ülke'de 2700 TL'ye Nokia arte satılıyordu (eski para ile iki milyar yediyüz milyon) yeni nesil bunları bilmez ya da her ay Turkcell'in yolladığı faturaları görmediler şimdi 2699 TL'ye aldıkları telefonlarla attıkları mesajlarla bu ülke battı açız edebiyatı yapıyorlar.

en azından o 3000tlik cihazlar altın yada pırlanta kaplamaydı yine ederi oydu. iphone 6 nın da altn kaplama r.t erdoğan versiyonunu gördük 20 bin dolara. akln sra kendini büyük görüp yeni neslin aklına bk atyorsunda önce bi kendine bak en azndan uyumuyorlar. 2007 de bi asgeri maaşmla n73 aldığımı biliyorum o zamann en pahal telefonu yaşın büyük ya bilirsin.

• İthalatçıdan,vergilerden dolayı apple ürünleri zaten pahalı idi, dolar kuru ile über pahalı olmuş.

Alanlara hayırlı olsun.

• bitane android one alıp üstüne sistem düzerim lan ben bu fiyata yuh !!!
  • Biraz zekanizi kullansaniz keske ya..

Bak bi tanesi demis ki dolar yukselirse yukselsin bize ne biz ulkede dolarla mi alisveris yapiyoruz. Ya kardes yasini da bilmiyorum ama kardesim, abim, cocugum, dayim filan olsan zekanla once dalga gecer sonra kan bagimiz var diye uzulmekten kansere kararim.

Bak kardes daha once bin defa anlatildi. Elektrinik cihazlar uzerinden gitmeyeyim belki lux cihazlar diye anlamamis gibi yapmazsiniz.

Ornegin Jack Jones diye bir hazir giyim markasi var yurtdisinda. Turkiye ye ihracat yapiyor. Yurtdisinda bir pantolonu 50 euroya satiyorsa, Turkiyedeki temsilciligine ya da fason sirketine diyorki sen benim urunumu ve markami kullaniyorsun, 50 eurodan satacaksin. Ne ediyor 150-200 tl arasinda bir fiyat. Git bir hazir giyim markasina o buyuk avmlerde bak bakalim fiyatlara. Ulan kot pantolon 250 TL diyor standdaki adam be. Utanmadan ama iki tane alirsaniz bayram indirimi var 400 tl odersiniz diyor. İki kot pantolon 400 lira aloooo? Diyeceksinki onlar lux magazalar. Yok. Kac yildir pantolondu sweetti her seyimi buradan aliyorum. Fiyatlar hic boyle degildi degildine burada ne baska magazalarda. Simdi hepsinde patlamis. Az biraz oturunda kafa patlatin lan bizim asgari ucret iki gram artarken hersey nasil boyle patliyor diye. Herseyiniz ithal kardesim, cogu sey yurtdisindan. Dolar patladi mi sende patlarsin bu kadar basit.

• çevremde ki alacak insanlar ile ilişkimi sorgulamama sebep olan telefon.

hemen basit bir kaç örnekle açıklamaya çalışıyım.
    16 gb modeli o fiyata alınmıcak kadar saçma.

düz 6s olan modelinin ekranı küçük, bu yüzden bu modeli listemden çıkarıyorum.

ve iphone 6s plus 64gb(3899 tl) modeli ile aylar önce çıkan samsung galaxy s6 edge 64gb(2.899 tl) telefonunu karşılaştırmaya başlıyorum.

= pil performansları aynı gibi.
    - s6 edge ekranı kavisli ve daha güzel duruyo
    - s6 edge daha hafif ve daha ince
    + işlemci konusunda iphone biraz daha iyi
    - s6 edge nın belleği daha hızlı
    - arka ve ön kamerası samsung s6 edge in daha iyi
    - s6 edge in ekranı 2k
    - s6 edge in kalp sensörü bilmem ne sensörü var
    + iphone 6s plus 3d touch ile geliyo
    - aradaki fiyat farkı 1000 tl.
    + iphone nun fiyatı düşmüyo
    - ama 2. ele bu fiyata telefon alıcak adam bulabilirmisiniz bilmiyorum.
    - s6 nın hızlı şarj özelliği var
    - s6 edge in android özgürlüğü var
    - apple ın kısıtlayıcı ios u var
    + iphone un daha uzun süren arayüz stabilesi var

şu durum dahilinde ben ortada 1000 tl lik bir fark görmüyorum.bu fark 1600 tl ye kadar normal 32 gb s6 telefon alınalarak artırıla bilinir.

5 ay sonra çıkıcak olan s7 yi bekleyin derim.samsung gene apple ı özellik konusunda gömecekdir.hemde 1000 tl farkla

• Çindeki arkadaşıma 150 dolara lenovo k3 note getirmesini söyledim Türkiye'ye dönerken. 130 lira da kayıt sırasında ödeyecek. 580 liraya alacağım lenovo k3 note ile yapamayıp 4300 liralık iphone 6s+ ile yapabileceğim kaç şey var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Çindeki arkadaşıma 150 dolara lenovo k3 note getirmesini söyledim Türkiye'ye dönerken. 130 lira da kayıt sırasında ödeyecek. 580 liraya alacağım lenovo k3 note ile yapamayıp 4300 liralık iphone 6s+ ile yapabileceğim kaç şey var ?

çok mantıklı bende g2 kullanıyorum kolay kolay değiştirmem gibi geliyor

yapamayacağınız şeyler:
    Ortamlarda masanın üstüne ters koyarak elma gösteremezsiniz.
    Aynada fotoğraf çekerek elma gösteremezsiniz.
    Forumlarda elma elma diye fanboyluk yapamazsınız
    Daha jailbreak in ne olduğunu bilmeyip abi ayfon çok iyi ya diyen insanlardan olamayabilirsiniz.

• Su piyasada note4 bu kadar ucuzlamisken bu telefonu alip hava atanlara gulerler.note4 ile ip6s facebook,instagram,twitter gibi uygulamalara tahminimce ayni surede girer. Note4 kamerasi daha iyi,ekran daha iyi, note4 32 gb digeri 16 :)) eee aradaki 1300 tl lik farki birisi bi aciklasin. 1300 tl ye insan gider super bir ekran karti alir ya. Yazik yemin ediyorum. Resmen keriz yerine konuluyor türk milleti(keriz olmas bu fiyatlar olmazdi zaten)

• yeah4everr kullanıcısına yanıt
    Al kardeş sana kaynakhttp://www.apple.com/tr/pr/library/2015/09/28Apple-Announces-Record-iPhone-6s-iPhone-6s-Plus-Sales.html

Fiyat ve Bulunabilirlik
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus; altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın metalik renk seçenekleriyle sunulacak. Türkiye’de iPhone 6s 16 GB modeli için 3,099 TL, 64 GB modeli için 3,499 TL ve 128 GB modeli için 3,899 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. iPhone 6s Plus ise 16 GB modeli için 3,499 TL, 64 GB modeli için 3,899 TL ve 128 GB modeli için 4,299 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. Tüm fiyatlara KDV dahildir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.