Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nakit veya banka havalesine %4 indirim yapılıyor.
    http://www.apple.com/tr/shop/browse/finance/installment
  • 3-4 yil once almanyadan 649euro ya iphone 4s almistim,telefon soda macerasindan dolayi bozulunca iphone alayim derken fiyatlarını görünce arkama bakmadan kactim Lg G4 aldim.inanilmaz iyi muhtemelen en iyi on arka kamera performansına sahip,ayrica ekran kalitesinden ve sarj suresinden soz etmiyorum bile.
    Bu fiyatlar cok gercekten degcek bir para olsa verir alirdim 1500 liraya G4 aldim 2 katina i6s veriyorlar inanmasi güç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    İktidar yalakası olmayın bu kadar biraz gözünüzü açın biraz eleştirin yeter be.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim güzel yazı umarım Türkiye de daha fazla ekmek yiyemezler ama bizim halkın %90ı beynini kullanmaz giderler 1000tl maaşlarınla 36 taksite alırlar bu telefonu.
  • 1500 tl lik lg g4 neyinize yetmiyor ? Adamın cebinde minibüs parası yok elinde iphone 6 var sırf hava cıva.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

İktidar yalakası olmayın bu kadar biraz gözünüzü açın biraz eleştirin yeter be.

Siz de iktidar düşmanı olmayın. Çalışın çabalayın o koltuğu hakedin.

• iPhone gerçekten güzel ve stabil telefon. Fakat Türkiyede ki fiyatı kesinlikle haketmiyor. İşi sadece fotoğraf çekilip, whatsapp'a giren bir insan buna para veriyorsa ya çok zengindir ya da akılsızdır. Gidin alternatiflere bakın, her türlü işinize yarayacak telefon vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

6s Plus 64 GB iyi gider.

Aynen kanka çok iyi yavvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

i phone 6s plus 64 gb 3500 olur diyodum 3900 oldu valla fark büyük napcam bilemiyorum

Kredi çek evi falan sat bir şey yap!
    Hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

3-4 yil once almanyadan 649euro ya iphone 4s almistim,telefon soda macerasindan dolayi bozulunca iphone alayim derken fiyatlarını görünce arkama bakmadan kactim Lg G4 aldim.inanilmaz iyi muhtemelen en iyi on arka kamera performansına sahip,ayrica ekran kalitesinden ve sarj suresinden soz etmiyorum bile.
    Bu fiyatlar cok gercekten degcek bir para olsa verir alirdim 1500 liraya G4 aldim 2 katina i6s veriyorlar inanmasi güç

En ucuz 1600 liraya bulunabiliyor G4. 1500'e nerden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

1500 tl lik lg g4 neyinize yetmiyor ? Adamın cebinde minibüs parası yok elinde iphone 6 var sırf hava cıva.

nerde 1500 tl'ye satılıyor?1600 olmasın o
  • Yazıklar olsun diyecek bir şey yok. Bir umut bekliyordum iphone 6 plus 64 almayı oda kalmadı. 3900 nedir Allah aşkına..
  • gg da çekle puanla yakaladın mı alabiliyorsun hatta bimekste geçen ay 1300 küsürlere almışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

quote:

i phone 6s plus 64 gb 3500 olur diyodum 3900 oldu valla fark büyük napcam bilemiyorum

Kredi çek evi falan sat bir şey yap!
    Hahaha

Yok aga çine gidip sperm bağışlayacam yada bi böbreği gözden çıkartccam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisini ucuzlatacaklarına yenisine bindirmişler işte. Bahaneside dolar.
  • Zorlu appleden 6s plus 16 gb nakit olarak alırsam i dirim uygulanıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Zorlu appleden 6s plus 16 gb nakit olarak alırsam i dirim uygulanıyor mu?

Bende akasyadan 6s plus 64 gb alcam yü😳zde 4 indirimi var onlada kılıf alcam ama karar veremedim kılıfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 29 Eylül 2015; 14:44:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Zorlu appleden 6s plus 16 gb nakit olarak alırsam i dirim uygulanıyor mu?

Bende akasyadan 6s plus 64 gb alcam yü😳zde 4 indirimi var onlada kılıf alcam ama karar veremedim kılıfa

Kurulumu filan dışarda mı yaptiracağız yoksa yapıyorlar mı orda? Daha bunun kırılmaz ekranı var kılıfı var.İlk defa geçiş yapacağım nano sim kartı var.Zor iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca parayı telefona vereceğinize bir tane nokia 3310 + bitane ipad air 2 yada ipad pro yeter artar bile aradaki fiyat farkıda cebime kalır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.