Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam benim için türkiye bitti, başka ülke vatandaşı vs.. gibi olaylardan bahsediyor, diğer kullanıcılar da bunu en beğenilen yoruma sokuyorlar, basıyorlar artı'yı..
    Rezalete bakar mısın?
    Elin yaptıgı telefon için ülkesinden vazgeçtiğine mi yanarsın, ülkesinden vazgeçmek için ne kadar ucuz bir mazerete ihtiyacı olduğuna mı?
    adamlar ülkeye girişini yasaklıyorlar volkswagen'in, bizimkiler Doğuş oto'nun kapısında hala kuyruktalar. aynı zihniyet işte..
    Biz nerede yanlış yaptık, neydi bizim suçumuz?
    depremle, bombayla yıkamazlar bizi, yıkamadılar.. ama cehalet ile yıkarlar işte böyle.
    adam iphone için ülkesinden vazgeçiyor, inanamıyorum.
    ulan git şehitlere, savaşa, sağlığa, doğa katliamına, hayata gider yap, adaletsizliğe, cahil bırakılmana, istediğin hayatı istediğin şekilde yaşayamadığın için hesap sor, ülkeni yöneticini bu yüzden sorgula.
    ülken, sahip oldugun en kıymetli varlığın. nasıl vazgeçebilirsin kıçı kırık alet yüzünden? sizler nasıl destekleyebilirsiniz? ülkenin içine eden sizsiniz.

• Bence apple büyük fırsatçılık yapıyor, 699$ olan note 5 2699₺. na satılırken 649$ lık 6s nasıl 3099₺ oluyor?

Ayrıca bu fiyata bile peynir ekmek gibi satacak çok açık. O maaşının üç katını telefona verip memleketin durumu kötü diyen muhteremler, Allah taş yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 29 Eylül 2015; 9:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

adam benim için türkiye bitti, başka ülke vatandaşı vs.. gibi olaylardan bahsediyor, diğer kullanıcılar da bunu en beğenilen yoruma sokuyorlar, basıyorlar artı'yı..
    Rezalete bakar mısın?
    Elin yaptıgı telefon için ülkesinden vazgeçtiğine mi yanarsın, ülkesinden vazgeçmek için ne kadar ucuz bir mazerete ihtiyacı olduğuna mı?
    adamlar ülkeye girişini yasaklıyorlar volkswagen'in, bizimkiler Doğuş oto'nun kapısında hala kuyruktalar. aynı zihniyet işte..
    Biz nerede yanlış yaptık, neydi bizim suçumuz?
    depremle, bombayla yıkamazlar bizi, yıkamadılar.. ama cehalet ile yıkarlar işte böyle.
    adam iphone için ülkesinden vazgeçiyor, inanamıyorum.
    ulan git şehitlere, savaşa, sağlığa, doğa katliamına, hayata gider yap, adaletsizliğe, cahil bırakılmana, istediğin hayatı istediğin şekilde yaşayamadığın için hesap sor, ülkeni yöneticini bu yüzden sorgula.
    ülken, sahip oldugun en kıymetli varlığın. nasıl vazgeçebilirsin kıçı kırık alet yüzünden? sizler nasıl destekleyebilirsiniz? ülkenin içine eden sizsiniz.

Kimse iPhone yuzunden ulkesinden vazgecmiyor, sacmalamayin.

Bir iPhone bir ülkede bu fiyata satılabiliyorsa, işi bu noktaya getiren, ekonomik ve siyasi hiç bir sebebi göz ardı edemezsiniz. Bahsettiğim olumsuz sebepler insanlara bu yorumu yaptırıyor.

Kimsenin artık sabrı kalmadı. Sadece iPhone olarak düşünmeyin, ne ucuz ki? Ya da şöyle sorayım; neyin fiyatı uygun ki?

iPhone u unutun, en son ne zaman markete ya da pazara gittiniz?

Siz, hiç bir sorun yokmuş gibi yaşamaya devam edin.
    Pollyannacılık oynamaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

5 aydır eski telefonumu kullanıyordum 6s alıcam diye.Fiyatları gördüm çıldırmışlar diyip , az önce asus zenfone 2 siparişi verdim.Kendilerine hayırlı işler dilediğimi iletin.

iphone 6 apple'a maliyeti 200 dolar Türkiye satış fiyatı 2.699 tl
    iphone 6s apple 'a maliyeti 234 dolar Türkiye satış fiyatı 3.099 tl

Aradaki fark 34 dolar , Türk lirası olarak 104 tl.Şimdi kur filan demeyin , apple 300 tl kendi fiyat basmış.Ama hüsran olacak Türkiye'de millet 2.500 tl yi zar zor veriyordu taksitsiz.3.099 tl yi benim gibi verebilipte vermiyicek insan bile çok.Güle güle iphone.

Güzel tespit hocam

• 1. Fed henüz faiz artırımı yapmadı yani piyasalar gayet ılıman. Faiz artırımından sonra dolar 3.5 lirayı görür. Telefonun fiyatı da 3500 liraları bilginiz olsun.

2. Apple güzel bir satış politikası izliyor. 4k video çekeceksin ve zaten yetmeyen 16 gb alan bu sefer hiç yetmeyecek ve 400 lira farkı verip 64 alacaksın, bu sefer almışken plus alayım diyeceksin ve onda da 64 almayı düşüneceksin bir 800 lira da ordan giydirecekler, sonuç? 3100+800 : 3900 TL

Hayır arkadaş anlayamadığım konu : 3900 liraya telefon mu alınır lan? 3900 liraya server kuruyor millet.

Alana da saygım sonsuz. İyi kazanıyorsan elbette alırsın böyle telefonları ama benim asıl üzüldüğüm nokta, 24 ay taksitle bu tarz telefonları alıp daha taksidi bitmeden ''yenilemeliyim'' dürtüsü ile yeni çıkan modeli alma isteği. Hele ki bu isteğin senin benim gibi asgari ücretle geçinen garibanlarda hat safhada olması.

Ne yapın abi biliyor musunuz? Kasa olarak çok ciddi bir farklılık yok iki telefon arasında. İkinci elden ortalama 2000 liraya birkaç aylık temiz kullanılmış bir 6 alın abi.
    Paranız cebinizde kalsın.

veya bekleyin abi, olur da Apple 6'nın fiyatlarında iyileştirmeye giderse (6s demiyorum, 6'nın fiyatlarında) gidin direk 6 alın.

Ben şahsen öyle yapacağım. Beklemedeyim şu an.
    6'nın fiyatları olur da 2300 lira bantlarını görürse almayı düşünüyorum açıkçası.

ayrıca;
    6'yı alır ortamlarda 6s diye millete giydiririm kim nerden bilcek

• hemen krediye başvuralım
  • Yazık. Paralara bak. Memur maaşından fazla. Alay ediyorlar.

Ama alırlar ben söyleyeyim. Görürüz yakında. Cem Yılmaz diyor ya evini arabasını satar kredi çeker alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: britony

Keriz Avı başlamıştır. Avcılara hayırlı olsun.

Bunlari yazinca birde eksiliyorlar

Yazik abi yeminederim verilen paraya yazik. Simdi elin para benim sananecileri gelir birazdan ama cidden ulkenin durumu ortadayken bir telefona 3000 4000 vermek nedir yahu ayiptir. 800 900 tl lik lg g2 ile yapamadigim halledemedigim isim yok.

Yemin ederim dunyanin hicbiryerinde bizim kadar olmadigi halde pahali tuketmeyi seven bu kadar ozenti yasayan bir toplum daha yok. Gene bu fiyatlara alan cok olacak. Bizde yolunacak kaz cok olduktan sonra daha coook yolarlar bizi.

Araba fiyatları dünyaya göre 2-3 kat pahalı, ev pahalı, benzin pahalı, telefon pahalı, tatil pahalı, gıda, beyaz eşya, giyim, günlük harcama herşey pahalı bu ülkede. Ülkede adım atarken kazıklanıyoruz zaten.

Bu bakış açısıyla villa alan 1 kişi enayi mi oluyor. Ev fiyatından 10-30 kat fazla para verip villa alıyor. Zaten 9/6 çalışıyor odalar biraz daha büyük olunca ne değişiyor.

İphone 6 kullanıyordum. 2250'ye sattım. 3100'den yenisini alsam 850 tl fark ödemiş olacağım. 1 yıllık kullanacağımı düşünürsem ayda 70 TL. Durumu iyi olan birisi için ayda 70 tl telefona ödemek koymaz.

Asgari ücretle çalışıp 330 tl ye ps4 fifa 16 alan kişiye enayi mi diyeceksin şimdi? 15'den ne farkı var hersene aynı oyun. Türkiyede 2 kat pahalı niye alıyorsun mu diyeceksin?

Herkes gelirine göre harcar. İster gereksiz gere elektronige para yatırır, ister çocuğuna vs. saklar, ister yardım eder. 1 yıl para biriktirip tatile gidip 1 günde harcayanı da var. Parası olan alır, olmayan da isterse alır isterse almaz. Sonuçta onu alınca nelerden feragat edeceğini, neleri kısması gerektiğini o kişi daha iyi biliyor.

İnsanları keriz, enayi vb. sıfatlarla aşağılamayın. Maaşını alınca 1 aylık harcamanı not et. Bak bakalım % kaçı gereksizmiş, % kaçını harcamasan da olurmuş.

• Apple fiyat arttirdiysa seneye ilk baharda çıkan telefonlarında fiyatı artacak bu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Benim için türkiye bitti abi bu kadar vatandaşa düşman olunmaz yahu.

Git yurt dışından al hacı o zaman
    Türkiyede çıktığı gün Apple Store önünde yine kuyruklar olacak. Kimse bu ülke fakir edebiyatı yapmasın
  • ip6 ile devam 7 çıkınca 5.000 e alırım

• Almanyadan applestore'dan almak mantıklı mı?

749 euro olması gerek fiyatı, 2585 TL'ye gelir.
  • Nakit alacaklar Apple storelerden alsın 2975 tlye %4 nakit indirim var

• quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Benim için türkiye bitti abi bu kadar vatandaşa düşman olunmaz yahu.

Git yurt dışından al hacı o zaman
    Türkiyede çıktığı gün Apple Store önünde yine kuyruklar olacak. Kimse bu ülke fakir edebiyatı yapmasın

Adamlar telefonlarını belli bir kitlenin almasından yana. Para sıkıntısı olmayan kesim dediğiniz gibi kuyruk oluşturduğu için; alt kesim tabaka yok instagram , yok dergi incelemeleri , sitelerin puanlamaları vs derken, almak için kendilerini zorlayacak. Sonra bizim 2. el ilanlarında bol bol görürürz. Yok şirket hediye etti , masa altı yaptım ucuza aldım vb gibi yalanlar dolu ilanlar.

• Şu rize çayı da olmasa Türkiyede yaşadığıma lanet edeceğim.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Ahmed tea yada twining iç

sonra bidaha içe biliomusun onuda bi gör

Ülke süper egonomimiz çogh iyi hamd olsunnnn
  • Fiyatlar iyi. Herkes almasin zaten Iphone zengin ve elit insanlarin telefonudur

• errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Seylan çayı sevmiyorum. Rize çayının kendine has tadı hoşuma gidiyor.
  • i phone 6s plus 64 gb 3500 olur diyodum 3900 oldu valla fark büyük napcam bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Nakit alacaklar Apple storelerden alsın 2975 tlye %4 nakit indirim var

yüzde 5 diye biliyodum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.