Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple kantarın topuzunu kaçırdı iyice. 3100 tl nedir alla sen? i6 sahiplerinin gözü aydın ikinci elde değeri azalmaz 1 sene daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefona 3000 vermeden once son bir kez iyi dusunun, yazik gunah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    İflasın eşiğinde dediğin ülke senelerdir en kötü zamanında bizden iyi durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

İyi durumda derken? Bizim millet 4.000 TL'ye iPhone alıyo. Hem de hunharca. Şimdi söyle bana. Kim daha iyi?

• Burada isyan edenlerin çoğu yemeyecek içmeyecek herkesten önce alacak Türkiyem insanı işte
  • Yurt disi almak farz oldu.

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Ne alaka? Ben diyorum ki adamlar iflas ediyoruz derken bizden daha zenginlerdi

• Üstelik hindistanla aynı anda geliyor bize ..

Daha da kötüsü apple etkinliğinde türkiyeden hindistana kasar herkes kullanıyor iphone u falan diyordu ..

E doğal ..şuan tam bi 3.dünya ülkesiyiz samanı dışardan getirtecek kadar hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

İyi durumda derken? Bizim millet 4.000 TL'ye iPhone alıyo. Hem de hunharca. Şimdi söyle bana. Kim daha iyi?

Araçkdaşın yaZdığını anlamamışsın .. Üç dört defa daha oku bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Onlar. Net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb çok ilginç gerçekten artık bu teknolojideki cihazları 16 gb sunmak ayıp bence ne bileyim 8 sene önce ipod clasik tekerlekli 30 gb kullanıyordum şu an kullandığım telefonda 64 gb hafıza kartı takılı.. 16 gb artık üretim bantlarına girmemeli marka fark etmez ister apple ister Sony ister HTC ister samsung

• 5 aydır eski telefonumu kullanıyordum 6s alıcam diye.Fiyatları gördüm çıldırmışlar diyip , az önce asus zenfone 2 siparişi verdim.Kendilerine hayırlı işler dilediğimi iletin.

iphone 6 apple'a maliyeti 200 dolar Türkiye satış fiyatı 2.699 tl
    iphone 6s apple 'a maliyeti 234 dolar Türkiye satış fiyatı 3.099 tl

Aradaki fark 34 dolar , Türk lirası olarak 104 tl.Şimdi kur filan demeyin , apple 300 tl kendi fiyat basmış.Ama hüsran olacak Türkiye'de millet 2.500 tl yi zar zor veriyordu taksitsiz.3.099 tl yi benim gibi verebilipte vermiyicek insan bile çok.Güle güle iphone.
  • Bu gidişle Çinliler yürür gider.

3.099 TL ye 2 tane pasaport kayıdıda dahil Oneplus Two 64GB modeli alınır yahu.

• apple türkiyedeki fiyat politikasıyla " fakirlerin elinde iphone görmek istemiyorum " diyor resmen. iphone5im var. beni götürdüğü yere kadar kullanır sonra gider orta seviye bi android alırım. macbook pro fiyatına iphone satıyolar yuh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi geçtim tek çekim pos makinasında adam 4299 tl yazsa ben şifremi girip onay vermeye utanırım kendimi keriz gibi hissederim.

• İphone 5s ile devam. Tşkler, kurlar ve politikaları sayesinde bu yıl paramız cebimizde kalacak

• Yanlış görmediysem eski modellerin 400 tl üzerinde, fiyat politikası normal.
    Bu kadar tepki görmesinin sebebi, dolar kurunu ve ekonomiyi iphone fiyatları sayesinde farkeden arkadaşlar olması.
  • Keriz Avı başlamıştır. Avcılara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Keriz Avı başlamıştır. Avcılara hayırlı olsun.

Bunlari yazinca birde eksiliyorlar

Yazik abi yeminederim verilen paraya yazik. Simdi elin para benim sananecileri gelir birazdan ama cidden ulkenin durumu ortadayken bir telefona 3000 4000 vermek nedir yahu ayiptir. 800 900 tl lik lg g2 ile yapamadigim halledemedigim isim yok.

Yemin ederim dunyanin hicbiryerinde bizim kadar olmadigi halde pahali tuketmeyi seven bu kadar ozenti yasayan bir toplum daha yok. Gene bu fiyatlara alan cok olacak. Bizde yolunacak kaz cok olduktan sonra daha coook yolarlar bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: britony

Keriz Avı başlamıştır. Avcılara hayırlı olsun.

Bunlari yazinca birde eksiliyorlar

Yazik abi yeminederim verilen paraya yazik. Simdi elin para benim sananecileri gelir birazdan ama cidden ulkenin durumu ortadayken bir telefona 3000 4000 vermek nedir yahu ayiptir. 800 900 tl lik lg g2 ile yapamadigim halledemedigim isim yok.

Yemin ederim dunyanin hicbiryerinde bizim kadar olmadigi halde pahali tuketmeyi seven bu kadar ozenti yasayan bir toplum daha yok. Gene bu fiyatlara alan cok olacak. Bizde yolunacak kaz cok olduktan sonra daha coook yolarlar bizi.

Hocam valla ben artık hiç bir şeye takılmıyorum. Parası olan alsın, olmayan kredi çeksin.. Benena
    Ben de G2'mden memnunum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.