Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki iphone 6 en performanslı iphonedu fakat apple biraz batırdı malesef rami hala 1 gbta tutmakta. Aslında herkes safaride sekmeler yeniden yükleniyor falan diye laf atıyor ama ben daha çok youtubeda video izlerken başka bir appe geçip geri gelince, videonun yüklenmiş kısımlarının boşa gitmesi ve oraları tekrar yüklemesine sinir oluyorum. Onun dışında cillop gibi telefon tabiki. Umarım gelecek ioslarla ipini erken çekmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Yahu neden bu kadar insan atlamış olaya? Bunlar apple'ın vermiş olduğu rakamlar falan değil. Şu anda iPhone 6 plus 3099 liraya, iphone 6 16 gb 2.699 liraya satılıyor. Zaten aralarında 3d touch denen sağ link farkından başka da işe yarar bir farklılık yokken neden insanlar 400-500 lira daha fazla vererek 6s alsın? Gider 6 alır. 6'nın fiyatları da artarsa zaten bunu sadece apple için demiyorum fakat artık insanların her sene/iki senede bir telefon yenileme lüksü tamamen rafa kalkar ki böyle bir şey de Apple'ın işine gelmez. Her yıl sunumlarda şu kadar iphone x kullanıcısı yeni çıkan iphone y'yi aldı diyorlar.

sadece 3d touch farkı mı var iki cihaz arasında böyle mi düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: widf

1 dolar olmuş 3 lira
    1 euro olmuş 3,5 lira
    1 sterlin olmuş nerdeyse 5 lira

avuç kadar telefon 3 asgari ücret, benzin dünyanın en pahalı benzini, adamlar hala gelmiş burda hükümet propagandası yapıyor.

efendiliğimizi bozmamak için sınanıyoruz herhalde. allah akıl fikir versin desek o da pek muhtemel görünmüyor.

Cikmadik candan umit kesilmez hocam. Allah hepimize akil, fikir, feraset versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snotty01

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

quote:

quote:

Yaziklar olsun o kadar bekledik 2899 a bile raziydik.

Aynen benim gibiymişsiniz hocam . Şimdi hangi telefonu alacaksınız . 3 aydır telefonsuzum . 6S tek umudumdu .

Hocam androidden yildigim icin iPhone 6 alacagim 2400 e. Siz ne dusunuyorsunuz?

Hocam bilemiyorum ya . iPhone 6S böyleyse 7 veya 7S'i düşünemiyorum bile . Note 5 veya Z5 Premium nasıl acaba ?

bende note 5 düşünüyorum şuandan sonra hocam bide teknosada ing ile anlaşma ile kredi veriyorlar orda note 5 için faiz almıyorlarmış onuda düşüne bilirsiniz z serisini pek önermem açıkçası

Ne zamana kadar geçerli hocam?

• Bu fiyatlardan gelirse %40 satış kaybı yaşıyacak.Eskiden bir telefon çıkar fiyatı 2.500 tl ise yeni modeli çıktığında eskisi 2.200 tl civarına düşer yenisi 2.600 cıvarından çıkardı.Şimdi ise eskisinin fiyatıda çıkıyor yeniside çok uçuk fiyat farklarıyla çıkıyor.3.099 tl yi 6s e vericek durumum var bekliyordumda ancak vermiyicem bu fiyatı.Benimki bir protesto gidip asus alıcam.Fiyat 2.799 civarında çıkarsa alırım yoksa imkansız.Birde düşünce direk ekranı çatlayan telefona kasko yaptırmak şart 300 tl de oraya vericen 3.500 tl ye patlar bize o.Nabız yokluyolarsa bilmem ama gerçekci iseler bu iphone nun Türkiye'deki bitişinin ayak sesleri olucak.Ve bu işten ekmek yiyen telefoncular artık akıllı telefon işinden para kazanamayacaklar.Birden piyasayı vuralim diyen sektör devleri çok kısa sürede ekmeksiz kalacaklar.

BİRDE BİR TELEFON BU FİYAT ETMEZ
  • Telefonun fiyatina mi yanalim. Yoksa 48 gb icin 400 tl verdigimize mi bilemedim

Almayin. Aldirmayin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 28 Eylül 2015; 21:09:03 >
  • Reno 9 fiyatına cep telefonu.Hayaldi gerçek oldu
  • Bu fiyata telefon mu olur yahu!!

ALMAYİN

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanover

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Yahu neden bu kadar insan atlamış olaya? Bunlar apple'ın vermiş olduğu rakamlar falan değil. Şu anda iPhone 6 plus 3099 liraya, iphone 6 16 gb 2.699 liraya satılıyor. Zaten aralarında 3d touch denen sağ link farkından başka da işe yarar bir farklılık yokken neden insanlar 400-500 lira daha fazla vererek 6s alsın? Gider 6 alır. 6'nın fiyatları da artarsa zaten bunu sadece apple için demiyorum fakat artık insanların her sene/iki senede bir telefon yenileme lüksü tamamen rafa kalkar ki böyle bir şey de Apple'ın işine gelmez. Her yıl sunumlarda şu kadar iphone x kullanıcısı yeni çıkan iphone y'yi aldı diyorlar.

sadece 3d touch farkı mı var iki cihaz arasında böyle mi düşünüyorsun ?

Kayda değer bir tek o var. Ne ram artışı( 1 gb oluşun kullanımı o kadar etkilediğini düşünmüyorum) ne 8 mp'in 12'ye çıkartılması ve siri'nin kablo bağlı olmadan da hey siri deyince çalışması büyük ve vazgeçilmez, 500 tl fark yaratır cinsten yenilikler değil.

Öyle mi sence?

• Fiyat Amerikayla aynı vergiler ve dolar vuruyor işi maalesef.
    Amerikada kaça bu telefon 649 Dolar
    649*3,06 = 1985 TL yaptı. Üzerine koy %18 Kdv

2342 TL yaptı yeter mi ? Yetmez %25 ÖTV koy

2927 TL oldumu telefon.
    Amerikada olsak 649 + %10 eyalet vergisi olsa hadi en fazla 2050 TL'e alırız 150 TL de kayda versek.
    2200 TL'e tertemiz kullanırız.
  • Ingiltere ye gidip alip gelsek daha ucuz olur

• 6S almak için 10 u bekleyenler 😄

•  iPhone 6S 16 GB 3099 TL
    alınmaz etmez edemez

fiyatlar şuan için resmi
  • 6S PLUS 128 GB : 4299 TL

Alana kadar kendime sistem toplarım yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snotty01

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaziklar olsun o kadar bekledik 2899 a bile raziydik.

Aynen benim gibiymişsiniz hocam . Şimdi hangi telefonu alacaksınız . 3 aydır telefonsuzum . 6S tek umudumdu .

Hocam androidden yildigim icin iPhone 6 alacagim 2400 e. Siz ne dusunuyorsunuz?

Hocam bilemiyorum ya . iPhone 6S böyleyse 7 veya 7S'i düşünemiyorum bile . Note 5 veya Z5 Premium nasıl acaba ?

bende note 5 düşünüyorum şuandan sonra hocam bide teknosada ing ile anlaşma ile kredi veriyorlar orda note 5 için faiz almıyorlarmış onuda düşüne bilirsiniz z serisini pek önermem açıkçası

Ne zamana kadar geçerli hocam?

Bugün ankarada optimum teknosada iphone fiyatlarına bakıyordum orda görevli bi müşteriye anlatırken duydum siz genede en yakın bi teknosaya sorun daha garanti olsun

• çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Ingiltere ye gidip alip gelsek daha ucuz olur

hatta para toplansak forumca uçak bile kiralarız doldurur getiririz
  • aaa olur mu ios bu 10 milyar olsun ios olsun.
  • Resmi değil di mi bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

Ben rusya'da yasiyorum burda 9 ekimde cikiyor. Isteyen olursa pm atsin. 13 ekim getircem.

rusya dan getirince kac tl oluyor merak ettim

Burda da daha cikmadi fiyatlarda belli degil ama tabii ki bizim fiyatlardan ucuz oluyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.