Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Türkiye resmi sitesinde fiyat göremedim. Shift delete te gördüm fiyatları ama kaynak belirtilmemiş. Önceden bu rakamlar yazılıp nabız mı yoklandı acaba ?
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Batum fiyatları o kadar da iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByTKN B kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum tarih dışında gözle görülür hiç bişi yok fiyatlar konusunda ki pekte inandırıcı gelmedi bana
  • Birileri erkenden getirip rant sağlama peşinde olabilir
  • Bazen diyorum ki keşke ailem amerika lı olsaymış kahretsin ülkeyi ne hala çevirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Yaziklar olsun o kadar bekledik 2899 a bile raziydik.

Aynen benim gibiymişsiniz hocam . Şimdi hangi telefonu alacaksınız . 3 aydır telefonsuzum . 6S tek umudumdu .

Hocam androidden yildigim icin iPhone 6 alacagim 2400 e. Siz ne dusunuyorsunuz?

Hocam bilemiyorum ya . iPhone 6S böyleyse 7 veya 7S'i düşünemiyorum bile . Note 5 veya Z5 Premium nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

İstediği kadar iyi olsun psikolojik sınır falan kalmadı.3100 ₺ etmez edemez, iPhone 6 2349₺ idi bir nebze benzer fiyatlardaydı.

Cidden çok yüksek çıkmış yahu baz model 3100 nedir

Bazen çok acayip sinirleniyorum şu olaya abd de bu telefon 700 dolar olması lazım 700 dolar ordaki pizza çalışanı 1500 dolar alıyor burdaki aynı adam 1000 lira alıyor ordaki yarı maaşının da azıyla en kral iphone u alıyor bizimkisi 3 maaşını vererek alamıyor

Anladık dolar da yüksek de bu vergi nedir be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar hem 3. sınıf muamelesi yapıyor (16 ekimde çıkış) hemde 3100 TL'den satışa sunuyorlar kim alır vb. demeyin merak etmeyin bu bölümün yarısı gözü kapalı alır.Biz aldıkça bunlar arttırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: srsy

İstediği kadar iyi olsun psikolojik sınır falan kalmadı.3100 ₺ etmez edemez, iPhone 6 2349₺ idi bir nebze benzer fiyatlardaydı.

Cidden çok yüksek çıkmış yahu baz model 3100 nedir

Bazen çok acayip sinirleniyorum şu olaya abd de bu telefon 700 dolar olması lazım 700 dolar ordaki pizza çalışanı 1500 dolar alıyor burdaki aynı adam 1000 lira alıyor ordaki yarı maaşının da azıyla en kral iphone u alıyor bizimkisi 3 maaşını vererek alamıyor

Anladık dolar da yüksek de bu vergi nedir be

Dostum hala vergi diyorsun eskiden muadil Android amiral gemileriyle aynı fiyattan çıkardı üç aşağı beş yukarı.Şimdi en az 600 TL fark var LG G4 ile arasında 1100 TL fark var.Android cephesindekiler bu vergileri eklemiyor mu ?

• Benim anlamadığım durum şu Note 5 Amerika'da 699 $'a satılıyor iPhone 6S 649 $'a satılıyor . Şimdi bu dolar kuru iPhone 6S'in fiyatını 3099 TL yapıyorda neden Note 5 2699 TL'den satılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 29 Eylül 2015; 12:03:25 >
  • Yahu neden bu kadar insan atlamış olaya? Bunlar apple'ın vermiş olduğu rakamlar falan değil. Şu anda iPhone 6 plus 3099 liraya, iphone 6 16 gb 2.699 liraya satılıyor. Zaten aralarında 3d touch denen sağ link farkından başka da işe yarar bir farklılık yokken neden insanlar 400-500 lira daha fazla vererek 6s alsın? Gider 6 alır. 6'nın fiyatları da artarsa zaten bunu sadece apple için demiyorum fakat artık insanların her sene/iki senede bir telefon yenileme lüksü tamamen rafa kalkar ki böyle bir şey de Apple'ın işine gelmez. Her yıl sunumlarda şu kadar iphone x kullanıcısı yeni çıkan iphone y'yi aldı diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Benim için türkiye bitti abi bu kadar vatandaşa düşman olunmaz yahu.

doları 3 lira yapanda tim cook zaten

Ne tuhaftır ki doların sadece Türkiyede tavan yaptığını düşünen kesim var

ne tuhaftır ki son 4 ayda kendi para kuru dolar karşısında yüzde 75 değer kaybeden başka para birimleri olduğunu sananlar var

• Yazık günah valla ulan ilk defa iphone alalım dedik cepte para kalmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların resmi fiyat olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

quote:

quote:

ne tuhaftır ki son 4 ayda kendi para kuru dolar karşısında yüzde 75 değer kaybeden başka para birimleri olduğunu sananlar var

Ne yazık ki iflasın eşiğinden dönen Avrupa ülkesi Yunanistan gibi olduğumuzu düşünenler var. Şükretmeyi bilmiyoruz. Yazık

• Apple'in paylastigini soyluyorlar bu tabloyu. Boyle bekleniyordu zaten. Simdi de iPad Pro fiyatlarindan korkmaya basladim, kalemini seversem almayi dusunuyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki iflasın eşiğinden dönen Avrupa ülkesi Yunanistan gibi olduğumuzu düşünenler var. Şükretmeyi bilmiyoruz. Yazık

ne yazıkki bu kötü yöneticiler kaderimizmiş gibi davrananlar var. seçimlerin ne işe yaradığından haberi olmayanlar bile var hatta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne yazıkki bu kötü yöneticiler kaderimizmiş gibi davrananlar var. seçimlerin ne işe yaradığından haberi olmayanlar bile var hatta.

çok biliyorsan başımıza yönetici ol bro.

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bi tuhaflık mevcut sitesinde fiyat listesinin olması gerekirken fiyat listesi mevcut değil,Medya aracılığı ile tepki nabız ölçmesi gibi geliyor bana

• iphone 5 ile devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.