Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben rusya'da yasiyorum burda 9 ekimde cikiyor. Isteyen olursa pm atsin. 13 ekim getircem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Benim için türkiye bitti abi bu kadar vatandaşa düşman olunmaz yahu.

doları 3 lira yapanda tim cook zaten

Ne tuhaftır ki doların sadece Türkiyede tavan yaptığını düşünen kesim var

ne tuhaftır ki son 4 ayda kendi para kuru dolar karşısında yüzde 75 değer kaybeden başka para birimleri olduğunu sananlar var

Ne yazık ki iflasın eşiğinden dönen Avrupa ülkesi Yunanistan gibi olduğumuzu düşünenler var. Şükretmeyi bilmiyoruz. Yazık

Sen merak etme, iflasın eşiğinden dönen Yunanistan'da, maaşlar bizden fazla, işsizlik bizden az. Devamlı malum hükümeti savunup durma.

• 4 sene sonra bi telefon alayım dedim aylardır heyecanla telefonun çıkmasını bekledim şu olana bak.umarım fiyatlar böyle değildir.içime oturdu resmen
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna yormayın kendinizi bu ülke'de 2700 TL'ye Nokia arte satılıyordu (eski para ile iki milyar yediyüz milyon) yeni nesil bunları bilmez ya da her ay Turkcell'in yolladığı faturaları görmediler şimdi 2699 TL'ye aldıkları telefonlarla attıkları mesajlarla bu ülke battı açız edebiyatı yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 28 Eylül 2015; 19:19:45 >
  • 1 dolar olmuş 3 lira
    1 euro olmuş 3,5 lira
    1 sterlin olmuş nerdeyse 5 lira

avuç kadar telefon 3 asgari ücret, benzin dünyanın en pahalı benzini, adamlar hala gelmiş burda hükümet propagandası yapıyor.

efendiliğimizi bozmamak için sınanıyoruz herhalde. allah akıl fikir versin desek o da pek muhtemel görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

batum yolu gözüktü

Hocam geçen bende batuma gittim telefon fiyatlarını soramadım tahmini ne kadar olur batum fiyatları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurafe fiyatlarya yelpaze ta siyasete uzandı azıcık araştırsanız ????

Ben inanmıyorum bu fiyatlara apple sitesinde görmeden

• Alsan alınmaz , almasan alınmaz.

• Kendi sitelerinde neden yayınlamadılar fiyatları, nabız mı yokluyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

Ben rusya'da yasiyorum burda 9 ekimde cikiyor. Isteyen olursa pm atsin. 13 ekim getircem.

rusya dan getirince kac tl oluyor merak ettim
  • engin9103 kullanıcısına yanıt
    6sdeki işlemci ve ram upgradei bile başlı başına yeterli bir sebep. Biraz cesur bir laf olacak ama ip6 maalesef iphone ailesinin ipad 3ü olacak ileride. Zamanında ipad 3ün başına gelenleri hatırlarsınız. Hemen sonra ipad 4 çıktı ve 3 çöpe atıldı çünkü donanımı çok yetersiz kalmıştı. En basit görevleri bile gerçekleştirmede yetersiz kalıyordu (ip6 daki ram sorunu gibi) 6 ekran büyümesi dışında neredeyse hiçbir yenilikle gelmedi. Performans bakımından apple her sene böbürlene böbürlene karşılaştırma yaparken, 6 duyurulduğunda gidip ilk iphonela karşılaştırıp şu kadar yükselttik gibi saçma sapan laflar etti. 5sle karşılaştıramadı çünkü arada cidden ovvv çok iyiymiş denebilecek bir fark yoktu. 6s resmen 6nın olması gerektiği donanımda çıktı. Bugüne kadar iphoneların evrim sürecinde en fazla performans sıçramasını yaptı. Şahsen ip6nın en kısa ömürlü telefon olacağını düşünüyorum. Kendim de ip6 sahibi olmama rağmen durum bu malesef. Gerçi bekleseydim de bir şey fark etmeyecekti. Ben geçen sene 2500e aldım 64 gb 6, şu an 3500 olmuş. Bu kadar para afedersin .... vermezdim. Ama bu saatten sonra 6 almak ileriye dönüşlülük açısından saçmalık olur.

• Bu kadar fiyat farkı ne için?

• Bu millet yine alır siz merak etmeyin bankalar ne güne duruyor 36 ay kredi taksit vade birşey yaparlar. Hatta apple store yakında 36 ay taksitli satışa bile başlar.

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    çıkmaza girdiğim an :D Bence Apple kullanıcısının gözü kapalı alacağını bildikleri için bizi düdüklemeye çalışıyorlar... bu modelide alırım birdaha 3 4 sene boyunca apple ın yanına yaklaşmam
  • 6s Plus 64 GB iyi gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Yaziklar olsun o kadar bekledik 2899 a bile raziydik.

Aynen benim gibiymişsiniz hocam . Şimdi hangi telefonu alacaksınız . 3 aydır telefonsuzum . 6S tek umudumdu .

Hocam androidden yildigim icin iPhone 6 alacagim 2400 e. Siz ne dusunuyorsunuz?

Hocam bilemiyorum ya . iPhone 6S böyleyse 7 veya 7S'i düşünemiyorum bile . Note 5 veya Z5 Premium nasıl acaba ?

bende note 5 düşünüyorum şuandan sonra hocam bide teknosada ing ile anlaşma ile kredi veriyorlar orda note 5 için faiz almıyorlarmış onuda düşüne bilirsiniz z serisini pek önermem açıkçası

• Vay vay vay dalga geçerdik 3.100'den başlasın da alırız diye harbi gerçek olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

6sdeki işlemci ve ram upgradei bile başlı başına yeterli bir sebep. Biraz cesur bir laf olacak ama ip6 maalesef iphone ailesinin ipad 3ü olacak ileride. Zamanında ipad 3ün başına gelenleri hatırlarsınız. Hemen sonra ipad 4 çıktı ve 3 çöpe atıldı çünkü donanımı çok yetersiz kalmıştı. En basit görevleri bile gerçekleştirmede yetersiz kalıyordu (ip6 daki ram sorunu gibi) 6 ekran büyümesi dışında neredeyse hiçbir yenilikle gelmedi. Performans bakımından apple her sene böbürlene böbürlene karşılaştırma yaparken, 6 duyurulduğunda gidip ilk iphonela karşılaştırıp şu kadar yükselttik gibi saçma sapan laflar etti. 5sle karşılaştıramadı çünkü arada cidden ovvv çok iyiymiş denebilecek bir fark yoktu. 6s resmen 6nın olması gerektiği donanımda çıktı. Bugüne kadar iphoneların evrim sürecinde en fazla performans sıçramasını yaptı. Şahsen ip6nın en kısa ömürlü telefon olacağını düşünüyorum. Kendim de ip6 sahibi olmama rağmen durum bu malesef. Gerçi bekleseydim de bir şey fark etmeyecekti. Ben geçen sene 2500e aldım 64 gb 6, şu an 3500 olmuş. Bu kadar para afedersin .... vermezdim. Ama bu saatten sonra 6 almak ileriye dönüşlülük açısından saçmalık olur.

iPhone 6 ve iPad 3 sahibiyim hocam

iPad konusunda size katılıyorum fakat iphone 6 konusunda size katılmıyorum çünkü ben ram olayının biraz abartıldığını düşünüyorum, olaya hala pc kafasıyla bakıyoruz. Şu güne kadar tüm iphone modellerini kullandım, içlerinde en yüksek performansı iphone 6'dan aldım. s'ler her zaman daha iyi olmuştur; 4s 4'ten, 5s 5'ten iyiydi, 6s de 6'dan iyi oldu, buda şaşılacak bir yan yok.

Yeni modellerde görünüş değişiyor, s'lerde donanım güzelleştirilip geliştiriliyor. Bu yıllardır bu şekilde hocam.

• Yine note4 ile devam

• 3 yıldır aynı tel.i kullanıyorum, 6S için de 2500 TL gibi bir bütçe ayırmıştım ama tahminimden çok çok fazla açıklandı. vergisi dolar kuru falan hesap kitap girmeyeceğim , ben bu telefona, bu kadar fahiş fiyata tek kuruş vermem.

şu an 4k çekebilen kamera ihtiyacım var, 6S ile bunu da yapabilecek olmak beni cezbetmişti.

artık ayrı bir hesaplı kamera alıp eski telefonumu kullanmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.