Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba alır satar galeri işine girerim 5.bin tl nedir telefon için.
  • Yuh artik
    Cihaza bayilmistim ama o fiyati bayilacak kadar degil
    iphone7 ye kadar 5s kullanmaya devam ederim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerıkadan telefonu getirmiş olsak model vs olarak nasıl alacagız acaba?
    tüm sim kartlara acık olması ıcın fılan.
    herhangi bir model olsa olurmu apple store'dan alınırken.
    ciddi ciddi yurtdısından telefonu getırttırmeyı dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: serkanover

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Yahu neden bu kadar insan atlamış olaya? Bunlar apple'ın vermiş olduğu rakamlar falan değil. Şu anda iPhone 6 plus 3099 liraya, iphone 6 16 gb 2.699 liraya satılıyor. Zaten aralarında 3d touch denen sağ link farkından başka da işe yarar bir farklılık yokken neden insanlar 400-500 lira daha fazla vererek 6s alsın? Gider 6 alır. 6'nın fiyatları da artarsa zaten bunu sadece apple için demiyorum fakat artık insanların her sene/iki senede bir telefon yenileme lüksü tamamen rafa kalkar ki böyle bir şey de Apple'ın işine gelmez. Her yıl sunumlarda şu kadar iphone x kullanıcısı yeni çıkan iphone y'yi aldı diyorlar.

sadece 3d touch farkı mı var iki cihaz arasında böyle mi düşünüyorsun ?

Kayda değer bir tek o var. Ne ram artışı( 1 gb oluşun kullanımı o kadar etkilediğini düşünmüyorum) ne 8 mp'in 12'ye çıkartılması ve siri'nin kablo bağlı olmadan da hey siri deyince çalışması büyük ve vazgeçilmez, 500 tl fark yaratır cinsten yenilikler değil.

Öyle mi sence?

S serilerinde kasanın değişmediğini düşünürsek,

ön ve arka kamera güçlendirilmiş
    3d touch gibi yenilik eklenmiş
    a9 işlemci
    cihaz lansmanı yapılana kadar tüm forumdaki 2 gb ram beklentisinin yapılması
    aliminyum kasa ile bükülme sorununu engelleme

tüm bu yeniliklere rağmen sadece dokunmatik değişmiş fark yaratmaz diyorsan garip olur

• İphone 6 kullanıp da 6s e 4000 liraya yakın para ödemeyi düşünenler beni hayrete düşürüyor.gidişat iyi değil arkadaşlar.

• Telefonla statü elde ettiğine inananlar için bulunmaz nimet. Cidden yazık, sıraya girip alanların çoğu asgari ücretle geçinirken telefon uğruna insanların kendilerini paralamaları kadar gülünç bir durum yok. Allah akıl fikir versin, dolar olmuş 3 lira üstünde millet telefon derdine düşmüş. Kafasının içinde beyin taşıyan bu zamanda parasını cebinde tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: srsy

İstediği kadar iyi olsun psikolojik sınır falan kalmadı.3100 ₺ etmez edemez, iPhone 6 2349₺ idi bir nebze benzer fiyatlardaydı.

Cidden çok yüksek çıkmış yahu baz model 3100 nedir

Bazen çok acayip sinirleniyorum şu olaya abd de bu telefon 700 dolar olması lazım 700 dolar ordaki pizza çalışanı 1500 dolar alıyor burdaki aynı adam 1000 lira alıyor ordaki yarı maaşının da azıyla en kral iphone u alıyor bizimkisi 3 maaşını vererek alamıyor

Anladık dolar da yüksek de bu vergi nedir be

Dostum hala vergi diyorsun eskiden muadil Android amiral gemileriyle aynı fiyattan çıkardı üç aşağı beş yukarı.Şimdi en az 600 TL fark var LG G4 ile arasında 1100 TL fark var.Android cephesindekiler bu vergileri eklemiyor mu ?

@Eugnie böyle düşünmemiştim bana da mantıksız geldi böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deymez. Durumu iyi olanlar alirlar. Benim gibi garibanlar bekler 7yi,hatla alir(Avrupada).

• Kom alır abi demiycem alıyorlar abi ama zengin oldukları için değil

• iPhone 6 yi uyguna getirip almistim ama bu gidisle elimdekinin degisme zamani gelince Apple a ciddi anlamda elveda diyecegim gibi geliyor.

Bir telefona 3.000+ vermem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 28 Eylül 2015; 22:59:55 >
  • bittik biz beyler bittik ... :( 2700 olsaydı ne güzel alıcaktım. 6s varken 2gb ram varken o paralara 6 almam 5s hiç almam . boktan bir android kullanıyorum ve nefret ettim. androidede para vermem. sıkıştım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 28 Eylül 2015; 23:12:28 >

• Pahalı alinmaz

• Yok artık Bu işin dolar tl arasındaki uçurumla alakası yok. Adamlar artık dalga geçiyor.

• 1 sene önce dedi bunu hala tık türkiyede doğru değilmi
  • 3100 tl verirsem o telefonu pamuklara sarıp vitrine koyarım ancak, kullanamam.

• Siz enayi gibi iphone lara 2000-3000 lira verirken ben alo yapmak dışında aynı işi yapan ipod touch alıyorum 600-700 liraya

• game over'ın paylaştığı gibi resmi açıklama da yapılmış arkadaşlar :http://www.apple.com/tr/pr/library/2015/09/28Apple-Announces-Record-iPhone-6s-iPhone-6s-Plus-Sales.html

ben resmi açıklamayı bekleyelim belki fiyatlar uydurmadır yazmıştım ama şaka maka doğruymuş.

çekiyoruz ve almıyoruz.

en azından ben almaktan vazgeçtim. 16 gb'lık modeli almam, 64'e de 3500 tl vermek israfın dibi olur.

2500'e iphone 6 64 gb almak, 3500 tl'ye 6s almaktan çok daha mantıklı geliyor artık bana.

• bu fiyatlara göre 6 ile 6s arasında 600-700 lira fark var neredeyse. Belki 2700'e falan gelir diye umit etmiştim ama büyük ihtimalle 6 alacağım artık.
  • Haftalardır bekliyordum fiyatlar bugün belli olunca iphone 6 yı yapıştırdım geçti 2284 liraya gelmiş oldu, dolar artmaya devam ediyor 6s satışa çıksada fiyatlar inmeyecek gibi hatta dolar bahanesi ile bir zam daha gelirse şaşmayın aradaki farkı azaltıp 6s almaya zorlarlar diye düşünüyorum
  • 6s 2700 civarına gelirse alırım diye düşünüyordum ama bu fiyatları mümkün değil vermem.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.