Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

. Şahsen ben siyasetten gram anlamam.

O belli canım zaten, söylemene gerek yoktu yani.

Anlayanları görelim kardeş. Konuşarak olmuyor. İcraat yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

. Şahsen ben siyasetten gram anlamam.

O belli canım zaten, söylemene gerek yoktu yani.

Anlayanları görelim kardeş. Konuşarak olmuyor. İcraat yapın.

Türkiye'nin bu haline bile bakıp da hala "Adamlar yapıyor ama." gibi düşünmeyi başaran bi zihniyetin, anlayanları görmesini beklemek hata zaten.
    Anlayanları görelim diyosun ama göremezsiniz siz. İki satır önce siyasetten anlamıyorum diyen sensin, anlamama rağmen iş yapıcak adama bile oy vermem isterse babam olsun, çünkü fanatiğim ben, savunduğum ideolojim ya da bi düşüncem yok diyen sensin, taraftarlık yapıyorum partizanlık yapıyorum ben diyen sensin. Sonra da gelip anlayanları görelim diyorsun.
    Sanki istesen görebileceğini mi sanıyorsun ? İstersen yırtın kendini parçala, bi şey falan göremezsin sen.
    Kaynayan sudaki kurbağa olmuşsun çünkü, haberinin olmaması normal yani şaşırmıyor kimse zaten bakıp artık, alıştık. Alıştırdınız. En büyük başarınız da budur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 30 Eylül 2015; 21:36:30 >

• Küfür gibi fiyat 32 gb olsa hadi neyse 3100 tl verirsin iş gören bir iphone nun olur ama yıl neredeyse 2016 iken 16 gb hafıza ile ne yapacaksın.Değil 4k 1080p video bile çekerken hafıza doluyor diye dert yanarsın.Üstüne otg usb bellek gibi çözümlerinde yok.Sokağa dökmek için çok paran varsa git hayır kurumuna falan ver en azından insanlığa faydan olur.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bak kendi ağzınla söylüyorsun babam bile otursa o koltuğa oy vermem diye. Niye vermiyorsun niye bu bağlılık?

Şuanki durumdan çok mu memnunsun? hayat standartların daha ileri mi gidiyor her sene? Bütün ekonomik veriler tersini söylüyor. diğer konulara girmiyorum bile.

15 senelik iktidarları sonunda geldiğimiz nokta bu. Türk lirasının pul kadar değeri kalmadı.

oyunu basmadan önce bir otur düşün, alternatifleri denemekten ne zarar gelir diye.

ne CHP ne MHP ne de başka bir parti bizim babamızın partisi değil, hiçbiriyle de bağımız yok. En azından benim yok. Sıradan vatandaşlar olarak ülkeyi kimin daha iyi yöneteceğine ikna olursak ona veririz oyumuzu.

Sana da fanatiklik yapmak yerine mantığını kullanıp ona göre oy vermeni tavsiye ederim.

Emin ol bundan kötü olamaz ekonomi. Hiç öyle ekmeği şekeri tüpü karneyle alıyorlardı edebiyatlarını yeme. o zamanlar dünyanın diğer ülkelerinde de karne uygulaması vardı.

Cehape zihniyetinin camiileri de ahır yapacağını sanmıyorum. Bu mavalları dinlemekten gerçekten sıkıldık. Sıcak para ile dünya genelinde hızlanan ekonomiyi kendi başarıları gibi gösterip 15 sene iktidar oldular, artık gemi batıyor.

Neyse gerçekten daha fazla siyaset yapmak istemiyorum. Sadece oturup düşünün biraz.

• iphone 6s alsanız nolacak almasanız nolacak fiyatlardan şikayetçiyseniz parti çıkarın oy versinler başa geçin siz düzeltin ya da boş boş konuşmayın 3bin tllik telefonu alacak kişinin maaşı bence en az 9bin tl olmalıdır
  • widf kullanıcısına yanıt
    Kime oy verelim hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p ekran bile yok ve 16 GB model 3099 lira mı
  • 1ksi vergi zaten yazık günah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrestigeMan -- 1 Ekim 2015; 3:31:15 >
  • 4000 liralik telefonla facebook candy crash da acayip zevkli olur ha

Benim gibi alin 600liralik bi android her isimi goruyo yag gibide akiyo

• Sorsan kişi başı gelir 10.bin dolar
  • gıda ürünlerinde falan aşırı pahalılığın faturasını devlete hükümete çıkabilirsiniz. bende öyle yapıyorum. ama hala dolar 3 tl olmuş iphone 6s 3.99 goygoyu yapanları gördukce beynime kan sıçrıyor. olay şudur arkadas, apple türk milletindeki potansiyeli gördü ve güzel bir zam yaptı. iphone 6 ya üst üste iki kere zam yapmıştı. şimdi yeni ürünle birlikte okkalı bir zam daha geldi. bir suçlu ariyosaniz direk apple dır. fanboylar boşuna kıvranmaya gerek yok. en düşük hafızalı ürünün 32 degil de 16 gb olması zaten artık hakaret değil küfür küfür.

• Kendi hayvanimizi bile yetistiremiyoruz. Et olmus 40 lira! Dolar olmus 3 lira. Birakin da iphone 3000 lira olsun.

• yaw iphone 6 plus ve iphone 6s plus arasında hiç bir teknik fark yok. fiyat farkı nereden geliyor alla aşkına. bilen biri açıklayabilir mi? fiyat kullanım kıyaslayınca hangisini almamı önerirsiniz?
  • Yurt dısı ürün alın ki getirenlere de teşvik olsun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.