Bildirim
iPhone 6S 16 GB 3099 TL (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SGN5 niye daha ucuz? oda yakın fiyattı TR'de bundan ucuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: widf
1 dolar olmuş 3 lira
1 euro olmuş 3,5 lira
1 sterlin olmuş nerdeyse 5 lira
avuç kadar telefon 3 asgari ücret, benzin dünyanın en pahalı benzini, adamlar hala gelmiş burda hükümet propagandası yapıyor.
efendiliğimizi bozmamak için sınanıyoruz herhalde. allah akıl fikir versin desek o da pek muhtemel görünmüyor.
Valla ben asıl neyden bıktım biliyor musun.
Bir telefonun fiyat konusunu direk siyasete bağlamak. -
4S'den devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 9-10 fiyatlari ne olacak acaba bu nedir boyle ev alma ipnone al
Gecen sene 26 eylulde iphone 6 cikmisti ve 2.649 liraya 64gb ilk gün almistim ama kendi biriktirdigim bir paraydi yazin calismistim ailemle yasadigimdan bir giderim vs yoktu rahat olmustu benim icin ama o an bile içim sizlamistı o parayi verirken simdi yuvarlasan 1000 lira fark gelmis şu saaten sonra amiral gemi telefon devri benim icin bitmistir hele iphone'un yanindan gecemem galiba iphone 6 pert olunca uygun fiyatli iş gören bir şey alır geçerim
Birde 4k cekim yapan bir cihaza 16gblik bir model yapmak nedir alana allah akil fikir versin bol kazanclar
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
6S :
16 GB : 3099 TL
64 GB : 3499 TL
128 GB : 3899 TL
6S Plus :
16 GB : 3499 TL
64 GB : 3899 TL
128 GB : 4299 TL
Elimde 4000 tl m olsa
700 e General Mobile 4g ( memnunum )
2.5 k a bi pc
Geri kalan parayı da yanıma saklarım
http://forum.donanimhaber.com/m_110022332/f_//tm.htm#110028228
Bundan 16 gün önce üstteki "Apple iPhone 6S tahmini maliyetini açıkladı" başlıklı haber konusunda yazdığım yazı altta... Kimse yok vergiydi yok bilmem ne diye Apple'ı savunmasın hala... Ülkeye göre fiyat verilir, öğrenmeleri lazım...
"Samsung Galaxy Note 5
ABD fiyatı...: 740 Usd
TR fiyatı...: 2699 TL
iPhone 6S 64GB
ABD Fiyatı...: 749 USD
TR fiyatı...: 3499 (Tahminen)
Bu tabloda kimse Apple'ı savunmasın...
Not...: Kimse Android fan boy falan demesin... Halen özel konfigürasyon 21.5" iMac, iPad, iPhone 5S kullanıyorum..."
-
Bazı arkadaşlar Iphone zengin ve elit tabakanın telefonudur demiş. Maaşı 1200 lira olup Iphone 6 kullanan bir çok kişi tanıyorum. Iphone şu anda sadece statü telefonudur. Millet Iphone alarak kendine artı bir değer kattığını sanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jusqua -- 30 Eylül 2015; 8:31:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ıphonu ıphone yapan zaten fiyatıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Jusqua
Bazı arkadaşlar Iphone zengin ve elit tabakanın telefonudur demiş. Maaşı 1200 lira olup Iphone 6 kullanan bir çok kişi tanıyorum. Iphone şu anda sadece statü telefonudur. Millet Iphone alarak kendine artı bir değer kattığını sanıyor.
aynen öyle baksan elinde 3 bin liralık telefon, adamın hayatında sahip olduğu tek şey, ev köy, araba vs sıfır, iphone herşeye yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: karadaş32
Al kardeş sana kaynakhttp://www.apple.com/tr/pr/library/2015/09/28Apple-Announces-Record-iPhone-6s-iPhone-6s-Plus-Sales.html
Fiyat ve Bulunabilirlik
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus; altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın metalik renk seçenekleriyle sunulacak. Türkiye’de iPhone 6s 16 GB modeli için 3,099 TL, 64 GB modeli için 3,499 TL ve 128 GB modeli için 3,899 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. iPhone 6s Plus ise 16 GB modeli için 3,499 TL, 64 GB modeli için 3,899 TL ve 128 GB modeli için 4,299 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. Tüm fiyatlara KDV dahildir.
okudum kardeş sağolasın
ilk kez alıcaktım iphone o kadar bekledim ondan da vazgeçtim bu kadar parayı nakit ödemek büyük külfet
ucuz yollu bir 5s bulayım da belki dolar düşer diye beklemeye devam edeyim :)
-
Nokia arte altın kaplama filan değildi altın kaplama olan modeli varsa bilmem ama düz modeli 2700 ₺ idi ters çevirince telefonu meşgüle atıyor ekrana iki kere tıklayınca da saat gözüküyordu başka numarası yoktu. Yeni nesil uyumuyorda ne oluyor birileri 3-5 tane ağaç kesiliyor diyor ülkeyi ayağa kaldırıyor aynı kişiler Yalova'da 180 tane, ODTÜ'de onlarca ağaç kesiyor aynı nesil sesini bile çıkarmıyor keşke uyusalarda bu kan emicilere yem olmasalar sonuçta olan yine bu Vatanın evlatlarına oluyor. Bu arada benim tepkim telefon fiyatlarına laf söyleyenlere değil bir telefona 2500-3000 ₺ vermek akıl kârı değil keşke herkes tepkisini koysa da fiyatlar bu seviyelerden inse benim tepkim bu fiyatlara rahatça telefon alan kişilerin açız edebiyatı yapmalarını. Eskiden bu tarz telefonları sadece elit kesim alabiliyordu faturalı hat kullananlar direk zengin muamelesi görüyordu şimdi ise asgari ücret ile bütün işini görebilecek çok güzel telefonlar alabiliyor aylık 20 ₺'ye çok daha hesaplı paketler alabiliyorsunuz bunları görmüyorsunuz ben söylesemde görmeyeceksiniz. Son olarak bir iPhone kullanıcısı olarak asla ama asla bir telefona 3100-3400 ₺ vermem verenin aklına da saygı duymam.
Not : 20 bin dolar'a R.T.E edition telefon alanda aptaldır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
Nokia arte altın kaplama filan değildi altın kaplama olan modeli varsa bilmem ama düz modeli 2700 ₺ idi ters çevirince telefonu meşgüle atıyor ekrana iki kere tıklayınca da saat gözüküyordu başka numarası yoktu. Yeni nesil uyumuyorda ne oluyor birileri 3-5 tane ağaç kesiliyor diyor ülkeyi ayağa kaldırıyor aynı kişiler Yalova'da 180 tane, ODTÜ'de onlarca ağaç kesiyor aynı nesil sesini bile çıkarmıyor keşke uyusalarda bu kan emicilere yem olmasalar sonuçta olan yine bu Vatanın evlatlarına oluyor. Bu arada benim tepkim telefon fiyatlarına laf söyleyenlere değil bir telefona 2500-3000 ₺ vermek akıl kârı değil keşke herkes tepkisini koysa da fiyatlar bu seviyelerden inse benim tepkim bu fiyatlara rahatça telefon alan kişilerin açız edebiyatı yapmalarını. Eskiden bu tarz telefonları sadece elit kesim alabiliyordu faturalı hat kullananlar direk zengin muamelesi görüyordu şimdi ise asgari ücret ile bütün işini görebilecek çok güzel telefonlar alabiliyor aylık 20 ₺'ye çok daha hesaplı paketler alabiliyorsunuz bunları görmüyorsunuz ben söylesemde görmeyeceksiniz. Son olarak bir iPhone kullanıcısı olarak asla ama asla bir telefona 3100-3400 ₺ vermem verenin aklına da saygı duymam.
Not : 20 bin dolar'a R.T.E edition telefon alanda aptaldır.
sen hala gezideki olayların sadece 2-3 ağaç yüzünden başladığını sanıyorsan bir şey demiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serdarlike
3 yıldır aynı tel.i kullanıyorum, 6S için de 2500 TL gibi bir bütçe ayırmıştım ama tahminimden çok çok fazla açıklandı. vergisi dolar kuru falan hesap kitap girmeyeceğim , ben bu telefona, bu kadar fahiş fiyata tek kuruş vermem.
şu an 4k çekebilen kamera ihtiyacım var, 6S ile bunu da yapabilecek olmak beni cezbetmişti.
artık ayrı bir hesaplı kamera alıp eski telefonumu kullanmaya devam edeceğim.
1 GB ram ile çıktığı için bir senedir 6 almayıp, belki 2 GB ram ile gelir umuduyla 6S bekleyen birisi olarak bu fiyatlar yüzünden hayal kırıklığına uğradım. 4K video olayına gelirsek şöyle bir fikir sunabilirim. Kardeşim iki hafta önce Media Mark'ın faizsiz 9 taksitli kredisi ile 1370 TL'ye Z3 Compact aldı. 4K video çekebiliyor ve ben de inceledim baya güzel telefon. Sizin de aklınızdan olsun hem telefonunuzu yenilemiş olursunuz hem de 4K çekebilen bir kameranız olur.
-
Asgari ücretle çalışıp iphone 6 kullanan arkadaşım var. Millet kafayı yemiş resmen. Bu bahsettiğim arkadaşın babası da çine gidiyo. Aldır bi telefon kullan işte . Ama yok. Elma olmazsa olmaz. -
Durum her geçen gün daha kötüye gittiği için dayanamıyoruzdur belki. Bi de böyle düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: brktmr
Asgari ücretle çalışıp iphone 6 kullanan arkadaşım var. Millet kafayı yemiş resmen. Bu bahsettiğim arkadaşın babası da çine gidiyo. Aldır bi telefon kullan işte . Ama yok. Elma olmazsa olmaz.
aaaah ahhhh benim babam çine gidip gelecek ve ben cihaz istemeyecem he?!?!?!? kendimde gider bavul dolusu elektronikle dönerim be.yemişim apple'ı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: srsy
İstediği kadar iyi olsun psikolojik sınır falan kalmadı.3100 ₺ etmez edemez, iPhone 6 2349₺ idi bir nebze benzer fiyatlardaydı.
Aynen oyle hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: java
http://forum.donanimhaber.com/m_110022332/f_//tm.htm#110028228
Bundan 16 gün önce üstteki "Apple iPhone 6S tahmini maliyetini açıkladı" başlıklı haber konusunda yazdığım yazı altta... Kimse yok vergiydi yok bilmem ne diye Apple'ı savunmasın hala... Ülkeye göre fiyat verilir, öğrenmeleri lazım...
"Samsung Galaxy Note 5
ABD fiyatı...: 740 Usd
TR fiyatı...: 2699 TL
iPhone 6S 64GB
ABD Fiyatı...: 749 USD
TR fiyatı...: 3499 (Tahminen)
Bu tabloda kimse Apple'ı savunmasın...
Not...: Kimse Android fan boy falan demesin... Halen özel konfigürasyon 21.5" iMac, iPad, iPhone 5S kullanıyorum..."
sonuna kadar haklısın dostum, ürün piyasaya sürülmeden illaki nabız yoklaması piyasa araştırması yapılıyordur, bukadar hevesli alıcı varken dayıyorlar fiyatı, ve adamlardaki özgüvene bak, ip 5s çıkalı iki sene olmuş hala fiyatı 2 binler civarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: IG
quote:
Orijinalden alıntı: widf
1 dolar olmuş 3 lira
1 euro olmuş 3,5 lira
1 sterlin olmuş nerdeyse 5 lira
avuç kadar telefon 3 asgari ücret, benzin dünyanın en pahalı benzini, adamlar hala gelmiş burda hükümet propagandası yapıyor.
efendiliğimizi bozmamak için sınanıyoruz herhalde. allah akıl fikir versin desek o da pek muhtemel görünmüyor.
Valla ben asıl neyden bıktım biliyor musun.
Bir telefonun fiyat konusunu direk siyasete bağlamak.
Son iki senede dolar %60 arttı. Maaşlar ise %15 hadi bilemedin taş çatlasa %20. Paramız gözümüzün önünde eriyor. Her alanda canımız yanıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X