Şimdi Ara

Iphone 6S Birdenbire Şarj Olmaz Oldu - Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Yurtdışından yeni aldığım telefonu dün sorunsuz kullanıyordum. Telefon 6% civarına gelince şarja takayım dedim. Şarj almadı bilgisayar görmedi. Ve sonunda şarj bitti. Telefon kapalıyken şarj doluyor ama aşırı yavaş şekilde. Ardından telefon 5% şarj ile açıldı. Fakat şarj almıyor. Ama çok ilginç şekilde yarım saatte 1% doluyor. Herhangi bir düşme vb. olmadı sorun ne olabilir?

• Sanırım böyle saçma bir sorunla karşılaşan olmadı
  • webbim W kullanıcısına yanıt
    Şarjı taktığın yer iPhone nin yani ekran tuşunu altındaki taktığın yer tozlanmış olabilir.Bu yüzden orayı süpürgeyle çek veya kürdanla kir varsa al.Ama kürdan pek işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon daha yepyeni toz vs hiç bir şey yok :)
  • Ayrıca bir arkadaş önceden konu açmış 4S için. Harfi harfine aynı sorun.

Telefon kapalıyken %5 e kadar şarj oluyor ve şarj işareti çıkıyorken, telefon açıldığında şarj olmuyor(yada çok yavaş şarj oluyor) ve şarj işareti çıkmıyor. Ayrıca bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor.

--------------------------------------------------------------------------

Telefon Açıkken- Bilgisayara Bağlandığında
    Iphone 4 orjinal kablo ile yada yan sanayi kablo ile, herhangi bir bilgisayara (farklı bilgisayarlarda da denendi) bağladığımda bilgisayar iphone u görmüyor. USB aygıtı tanınmadı hatası geliyor. Ayrıca şarj oluyor işareti de çıkmıyor (şimşek işareti). Fakat telefon bu şekilde usb de bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor çok yavaş şarj oluyor. (Bu kablolar ve aynı bilgisayarlar farklı iphone 4 leri normal bir şekilde şarj ediyor ve itunes de görüyor.)

--------------------------------------------------------------------------

Telefon açıkken - Prize Bağlandığında
    Orjinal kablo ile yada yan sanayi kablo ile prizden şarj etmek istendiğimde şarj aleti orjinal olsun yan sanayi olsun ( başka iphone 4 ü şarj ediyor )
    şarj işareti çıkmıyor (şimşek işareti). fakat telefon bu şekilde prizde bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor yavaş şarj oluyor.

----------------------------------------------------------

Telefon Kapalıyken - Bilgisayara Bağlandığında

Telefon kapalı konumdayken ve şarjı tamamen bitmiş durumdayken bilgisayara bağladığımda ( kapalı haldeyken çıkan şarj işareti çıkıyor) bir süre bu şekilde %5 e kadar şarj oluyor ve telefon kendiliğinden açılıyor telefon açıldıktan sonra şarj işareti çıkmıyor (şimşek işareti) bilgisayar usb aygıtı tanımadı hatası veriyor.

---------------------------------------------------------------
    Telefon Kapalıyken - Prize Bağlandığında
    Telefon kapalı konumdayken ve yine şarjı tamamen bitmiş durumdayken prize bağlandığında bilgisayara bağladığımda olduğu gibi ( kapalı haldeyken çıkan şarj işareti çıkıyor) %5 e kadar şarj oluyor ve telefon kendiliğinden açılıyor.Telefon açılınca (şarj işareti çıkmadığı halde) bu şekilde şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artıyor.Fakat telefon bu şekilde usb de bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor çok yavaş şarj oluyor.

• 6s bazı modellerinde pil sorunu mevcut.https://www.apple.com/tr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ Linkten seri numarası ile sorgulayıp kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler fakat bilgi yok. Telefon yurtdışı olduğu için mecbur telefoncuya gösterecem. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbim

Teşekkürler fakat bilgi yok. Telefon yurtdışı olduğu için mecbur telefoncuya gösterecem. :(

Telefon yurtdışı olsa bile yanlış bilmiyorsam apple yardımcı oluyor, illaki yaptırmak zorunda değilsiniz en azından fiyat çıkartırlar ve sorunu söylerler , öyle merdiven altı telefoncular parçalamasın telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 3 Şubat 2018; 5:17:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tel sarj olmuyordu sizinki gibi , ama teli kapatınca sarj alıyodu , telefon açıldıktan sonra sarj olmuyordu , çözümü büyük ihtimalle sarj yeri tozlanmıştır yada içine bişe sıkışmıştır temizleyince düzeldi bende

• Alıntıdır ya şarj soketi pis ya şarj soketi Arızalı ya piliniz Yada anakartta şarj besleme entgrs ufak bir ihtimal yazılım

• Aynı sorun bende de başladı 5 yıldır kullandığım telefonum prizden şarj olmuyor sadece pc den oluyor, bugün bataryasını değiştirttim soketini temizlettim ama hala sorun devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şarj soketi

• quote:

Orijinalden alıntı: jontargaryen

Aynı sorun bende de başladı 5 yıldır kullandığım telefonum prizden şarj olmuyor sadece pc den oluyor, bugün bataryasını değiştirttim soketini temizlettim ama hala sorun devam ediyor
    Aynı sorunu yaşamıştım, bataryaya giden akım az olduğu için pili değiştirmiştim ve düzelmişti sizde değiştirmişsiniz o zaman bir sarj aleti değiştirmeyi veya soketi düşünün

• Profeson kullanıcısına yanıt
    Yeni şarj aleti de aldım orjinal olmasada ama soket değişiyorsa onu deneyebilirim teşekkürler 🙏🏼

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jontargaryen

Yeni şarj aleti de aldım orjinal olmasada ama soket değişiyorsa onu deneyebilirim teşekkürler 🙏🏼
    ne demek hocam, iyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.