Şimdi Ara

iPHone 6s imei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımın 6s i var fakat imei klonlanmıştı o da böyle devam etti 3-4 ay hattı tanımlatıştı. Neyse kendisine telefon aldı 6s i de ben alıcam. Tekrar hat tanımlama şansımız var mı ? Ya da ben şuan 5s kullanıyorum. iPhone’da imei attırma muhabbeti yok deniliyor ama kimisi de var diyor. 5s in imei diğer telefona atılabilir mi ?

Not: 6sin faturası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İme atılma olmaz tekrar açılması bazı düzenlemeler yapılıyor forumda kenbu usta var onunla irtibata geç istersen

• Bende ayni sorundan muzdaribim var mı cozumu

• Bahsettiğin işlem hat eşleştirme işlemi benimde benzer durum başıma geldi fakat bende ayrı olarak cihazım yurtdışı ve pasaporta kayıt ettirmiştim bu yüzden hangi numarayla eşleştireceksem e devlet üzerinden girip eşleştirebiliyorum siz bi btk ile görüşün muhtemelen sizi operatörün bayisine yönlendirecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgasonkaya

Bahsettiğin işlem hat eşleştirme işlemi benimde benzer durum başıma geldi fakat bende ayrı olarak cihazım yurtdışı ve pasaporta kayıt ettirmiştim bu yüzden hangi numarayla eşleştireceksem e devlet üzerinden girip eşleştirebiliyorum siz bi btk ile görüşün muhtemelen sizi operatörün bayisine yönlendirecekler
    Hocam imei eşleştirme her cihaza oluyor mu?
    BTK, Huwai cihaza “imeiniz klonlanmıştır, 250 lira harcını yatırarak kullanıma devam edebilirsiniz” mesajı gönderdi
    Şimdi buna imei eşleştirme nasıl yaparız?
    Cevabınızı alıntılarsanız..
    Teşekkür ederm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Hocam imei eşleştirme her cihaza oluyor mu?
    BTK, Huwai cihaza “imeiniz klonlanmıştır, 250 lira harcını yatırarak kullanıma devam edebilirsiniz” mesajı gönderdi
    Şimdi buna imei eşleştirme nasıl yaparız?
    Cevabınızı alıntılarsanız..
    Teşekkür ederm

Alıntıları Göster
    Olmuyor hocam yazdığım mesaj yurtdışından getirilip pasaporta kaydettirilen cihazlar için geçerli sizinki yurtiçi cihaz ise sanmıyorum olabileceğini

• Hocam sonuc nedir bir cozum bulabildiniz mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.