Şimdi Ara

iphone 6s plus cevap alamadığım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen admin bey silmeyin bu konuyu yok araştırın diyorsunuz yok şuraya yazın diyorsunuz.aradım bulamadım(varsa demekki doğru arama yapamamışım,6s ve 6s plus ana konuya yazdım cevap gelmedi )
    -Beyler çok yavaş şarj oluyor ve çok çabuk bitiyor %100 olunca cekeyim mi biraz belliyim mi ?
    -itunnes ve telefon üzerinden güncelleştirme diye bi olay okudum.en düzenlisi itunnes yazmışlar.bu nedir nasıl yapılır ? siriden ses gelmiyordu güncelleme yaptım düzeldi sizcede güncelleme ile gitmidir sıkıntısı?
    -itunnes steam gib mi? yani satın aldığım herşey ömürlük mü oluyor ? silsem bile başka zaman tekrar indire bilir miym?
    -pluslarda görüntü sabitleme varmış nasıl enable ve disable edebilirim veya video ayarlarını bulamadım
    -ilk defa iphone aldım bilmem gereken neler var ?
    -iphone 6s plus için olmazsa olmaz dediğiniz veya önereceğiniz uygulamalar ve oyunlar nelerdir?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler admin bey lütfen cevaplar gelsin sonra silin allah rızası için bi okuyayım diğer forumları araştırıyorum gene cevaplarımı bulamıyorum(son soru hariç burdaki değerli donanimhaber üyelerinin fikrini almak istiyrum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 28 Ocak 2016; 23:29:08 >

• 6S Plus da yüksek kapasiteli pil var kolay kolay bitmemesi gerek kullanım şekline göre değişir elbet kutunun içinden çıkan şarj aleti 1 A dır bununla beraber 2750 Mah olan bir pili geç şarj edecektir %20 nin altına düşürmemeye çalışın şarjda telefonla oynamayın ve 100 olduktan sonra hemen çekmeyin en az 30 dk beklesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim hocam ben 2 gündür sarjım yüzde 0 olunca sarja takıyorum bunu tavsiye edenleri görmüştüm yüzde 20 nin altına düşürmeden mi takayım ?
  • servetbugra kullanıcısına yanıt
    -2,5-3 saatte şarj olur hocam kendi adaptörüyle 1amper sonuçta yavaş şarj ediyor.
    -telefonu bilgisayara bağlayın itunes ı açın orada telefon simgesi çıkar sol üstte ona tıklayın oradan güncelleştirme yapabilirsiniz , güncelleştirmeleri denetle gibi bi seçenek var ona tıklarsanız eğer.
    -satın aldığınız icloud hesabından istediğiniz cihaza indirebilirsiniz , ömürlük yani . Ama icloud hesabınızı en fazla 5 cihaza kadar tanımlayabiliyordunuz herhalde tam emin değilim.
    -şarj konusunda da ayda bir telefonun şarjı tamamen bitene kadar kullanım sonra tamamen doldurun , onun haricinde %20 nin altına indirmeden şarj etmeye çalışın.
    - uygulama konusunda ise appstore da popülerlere bakabilirsiniz , yavsş yavaş kendiniz keşfetmeye çalışın uygulamalaları. Kendi ihtiyacınız doğrultusunda değişecektir uygulamalarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

-2,5-3 saatte şarj olur hocam kendi adaptörüyle 1amper sonuçta yavaş şarj ediyor.
    -telefonu bilgisayara bağlayın itunes ı açın orada telefon simgesi çıkar sol üstte ona tıklayın oradan güncelleştirme yapabilirsiniz , güncelleştirmeleri denetle gibi bi seçenek var ona tıklarsanız eğer.
    -satın aldığınız icloud hesabından istediğiniz cihaza indirebilirsiniz , ömürlük yani . Ama icloud hesabınızı en fazla 5 cihaza kadar tanımlayabiliyordunuz herhalde tam emin değilim.
    -şarj konusunda da ayda bir telefonun şarjı tamamen bitene kadar kullanım sonra tamamen doldurun , onun haricinde %20 nin altına indirmeden şarj etmeye çalışın.
    - uygulama konusunda ise appstore da popülerlere bakabilirsiniz , yavsş yavaş kendiniz keşfetmeye çalışın uygulamalaları. Kendi ihtiyacınız doğrultusunda değişecektir uygulamalarınız.

hocam itünnes dan güncelleme yapmak daha mı iyi ? iyiyse neden daha iyi ?
    cevaplarınız için çok teşekkür ederim

• Hocam 0dan 100 e ayda bir şarj edip bataryanızı kalibre edın onun harıcınde %20 nın altına pek düşürmemeye çalışın genelde ıtunesten güncelleme yapmak daha iyi derler ben senelerdir ıphone kullandım hep telefon uzerinden guncelleştirme yaparım bir zararını gormedım bende ıphone 6 var ortalama 2 saatte şarj oluyor pluslar da 2 buçuk saat normladir birde 0dan şarj ediyomuşunuz

• servetbugra kullanıcısına yanıt
    Ben pek bi fark göremedim itunestan yada telefondan güncelleme arasında hocam , yalnız temiz kurulum yaparsanız fark edecektir itunestan güncellemek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam itunes dan iphone müzik atıyorumda işlem bitince pc deki itunes i kapatıp cekiyorum.normalde pc de sağ alttan tıklar güvenle cıkart derim hardisk veya mp3 çalarlarda ama bunda öyle bir seçenek göremedim
  • Satyn aldyklarynyz apple hesabynyzda durur (mail adresi ve ?ifre çok önemli unutmayyn)

Ytunes'tan güncelleme yapmanyza gerek yok, zaten cihazynyz yeni, ios9 ile geldi, telefondan yapabilirsiniz, güncelleme geldi?inde uyary verir.

Siri'ye "amma çok konu?tuk ya", "kafamy ?i?irdin", "sus" anlamyny içeren bir?ey söylediyseniz, o saatten sonra ses çykarmyyor, ses çykarmasyny söylemedi?iniz taktirde.

%15-30 arasynda bir yerlerde, ne zaman uygunsanyz takyn ?arja, %100'e ula?tyktan sonra en az yarym saat bekleyin. Bir veya iki ayda bir telefonu kapanacak ?ekilde kullanyn ve kapansyn, ardyndan ?arja takyn kendi açylacak zaten, %100 olduktan yarym saat bir saat sonra çekin.

Hem fiziksel hem yazylymsal görüntü sabitleme mevcut ve çaly?yr pozisyonda. Açmasy kapatmasy yok.

• Yirminin altına düşürmemeye çalışın da nedir ya ilk defa burda gördüm.
    Tam bitirip takmak gerek diye biliyorum. Öyle yirmi de 30 da takılmaz

• Merhaba 2 hafta önce arkada?ym teknosadan 6s aldy.Fakat bir haftalyk süreçte telefonu yo?un kullanmamasyna ra?men ?arjy 1 günü zor çykaryyordu.Yeni oldu?u için olabilir dedik ama düzelmedi aldykdan bir hafta sonra teknosaya de?i?im talep etti yeni gelen cihaz sorunsuz 2 günü rahat çykaryyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Merhaba 2 hafta önce arkada?ym teknosadan 6s aldy.Fakat bir haftalyk süreçte telefonu yo?un kullanmamasyna ra?men ?arjy 1 günü zor çykaryyordu.Yeni oldu?u için olabilir dedik ama düzelmedi aldykdan bir hafta sonra teknosaya de?i?im talep etti yeni gelen cihaz sorunsuz 2 günü rahat çykaryyor.

herkesin cevapları için
    teşekkürler telefonu gün içerisinde elimden düşürmüyorum 10 dan akşam 6 ya kadar nerdeyse hep kullanıyorum sarjı eve geldigimde yüzde 20 ye anca geliyor.bence teknik servislik bir durum söz konusu değil gibi geldi bana ?
  • quote:

Merhaba 2 hafta önce arkada?ym teknosadan 6s aldy.Fakat bir haftalyk süreçte telefonu yo?un kullanmamasyna ra?men ?arjy 1 günü zor çykaryyordu.Yeni oldu?u için olabilir dedik ama düzelmedi aldykdan bir hafta sonra teknosaya de?i?im talep etti yeni gelen cihaz sorunsuz 2 günü rahat çykaryyor.

herkesin cevapları için
    teşekkürler telefonu gün içerisinde elimden düşürmüyorum 10 dan akşam 6 ya kadar nerdeyse hep kullanıyorum sarjı eve geldigimde yüzde 20 ye anca geliyor.bence teknik servislik bir durum söz konusu değil gibi geldi bana ?
  • quote:

herkesin cevapları için
  • Aynen siz cihazı aktif kullanıyorsunuz bizde cihaz kullanılmamasına rağmen şarjı bitiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.