Şimdi Ara

İphone 6s plus gold ses ve home tuşu çerçeve sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ses kapatma - açma tuşu arızalanmıştı ses kapatmaya getirdikten sonra ekranda durmadan sesli sessiz şeklinde mesaj veriyordu.
    cihazımı kocaeli 41 burda avmde bulunan Troy servisine bıraktım 1 hafta sonra beni aradılar cihazınız gelmiştir diye cihazı raporda her hangi bir arızaya rastlanılmamıştır dediler. Cihazı kontrol ettiğimde ses tuşu sorunu yoktu ve vidasının bir tanesinin olmadığını gördüm ve görevliye bunu söylediğimde hemen vida takalım dediler bende nasıl olur cihazda arıza yok diyorsunuz cihaz açılmış ve vida eksik apple desteği arayıp şikayet edebilirsiniz biz sadece vida takmak için yardımcı oluruz dediler.
    Eve gittiğimde cihazda bir farklılık gözüme çarptı home tuşunun çerçevesi gümüş rengi cihazım iphone 6s plus gold rengi bu tuşunda gold rengi olması gerekmez mi? yada kullanıma bağlı olarak silinmiş olabilir mi ?
    1 hafta telefonsuz kaldım telefonda önünde kırılmaz cam vardı hiç dikkat etmedim
    Yada serviste içi açılırken ekranı kırdılar farklı ekran mı taktılar ?
    Apple desteği aradığımda telefonunuzda bir sorun şuan yoksa önceki ses arızası devam ediyorsa yardımcı olalım dediler. Ne yapacağım bilmiyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var
    teşekkürler

İphone 6s plus gold ses ve home tuşu çerçeve sorunuİphone 6s plus gold ses ve home tuşu çerçeve sorunuİphone 6s plus gold ses ve home tuşu çerçeve sorunu

• Gold renk iPhone, iPad vs cihazlarda, home tuşunu çevresindeki halka da gold renk oluyor. Kullanıma bağlı renk değişimi olduğunu daha ne duydum ne de gördüm.

Çok şüpheli bir durum... Keşke cihazı teslim almasaydınız bu şekilde.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 30 Temmuz 2018; 19:43:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi çalışıyormu kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    parmak izi çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.