Şimdi Ara

İphone 6S Plus Pil Değişimi Fikir Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba cihazım yurtdışı cihazı ve garantisi vs yok yani bundan dolayı zorlu ve akasya avm apple cihazıma bakmadığını söyledi apple müşteri hizmetleri ama yetkilendirdikleri servisler bakıyormuş sormak istediğim şu :

Telefona uzaktan bağlandı %82 performansla çalışıyormuş %80 altına düşünce değiştirmelisiniz diyorlarmış.

1) Pili ucuz yollu bir yerlerde 100-150 tl ye mi değiştireyim

2) Gittigidiyor vs tarzı sitelerden pil mi satın alıp kendim değiştiriyim youtube yardımıyla bi arkadaşımda çok basit pil gönderenler tornavida bile gönderiyor dedi.

3) Yetkili servise biraz fazla para bayılıp mı değiştirteyim

bana fikir verir misiniz sizce ne yapmalıyım ?

• %80 ile pil değişmeyin, yazık etmeyin. Arabanın balatası %80 kalsa, ya da damacanadaki suyun %80 i kalsa yenisini alıyor musunuz? Hayır... Yani az para değil, hadi aldın diyelim çok çok kapasite farketmeyecek. Onun yerine en azından 6 ay daha kullan, hem modelden dolayı pil fiyatı da düşebilir belki hemde daha fazla kullanmış olursun
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaynı durumdayim. Uzaktan baglaninca sorun yok diyorlar ama yuk altında (yani ciddi birseyler yaparken) 5-10 dusuyor resmen pil. bilmeden yazik diyene bakma yani.

hele hele pil eskidikce performans dusme haberleri de cikti, zaten farkediyordum ama ios11 e veriyordum.

sonuc olarak ben de degistircem (x aldim ama kardesime vermeden once degismesi lazim kesin)

butun gece yastik alti, sarj vs duran alet icin yan sanayi beni cok korkutuyor. hele kardesime vercem olacak sey degil diyorum. apple in yetkili servisleri 300-400 arasi istiyor.

ifixit in kendi pilleri var mesela ama farkli ulkeye gondermiyorlar, onun disinda turkiye de tek deji diye bir marka guven verdi (uzerine apple logosu basan sahteler yerine en azindan kendi adini basmis.)

deji icin yorumlar hep 10-12 ayda pilin cop oldugu, yani tahminen her gun sarj ile 300 cycle civari omru var, 70-80 lira da pil.

80 lira verip her sene degistirmek yerine apple 300 lira verip 3 sene daha kullanmak daha mantikli geliyor, hem de daha guvenli.

ama bundan once hic basima gelmedi pilin gitmesi, ailede iphonelar elden ele 4-5 sene kullanilir hep, cok sinir oluyorum ayipli 6s pillerini degisime cagirmadiklari icin...

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayım sizinle sanırım çünkü yukarıda arkadaşın dediğimi gibi değil işe durum öyle %80 de değişim mi olur olayı değil benim mesela %50 ise şarjım ve telefonu aralıksız kullanıyorsam öyle böyle hızlı inmiyorum 30-40 dk da %10 lara geliyor hatta %10 dan sonra kasma yapıyor.

KVK APPLE yada yetkili apple servislerine kaç para acaba tam emin olamadım. 70-80 versek 1 sene gidiyor diyorsun ama ben 300 versem 2 sene gidecek demek ki bir de yetkili açacak birşey başına gelse söke söke alırım bişileri kendi değiştirme tecrübemde yok zaten.

Bizde de aileden geziyor telefon bende değiştirirken aileden birine versem dandik pille vermiş olcam bu sefer o uğraşacak.
  • Yetkili servise verip değişim yaptir 100 tl fazla olsun kafan rahat olsun öyle dandik bataryalarla ugraşma en fazla 5-6 ay götürür orjinalden şaşma..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    az önce şişlide ki yetkili servisi aradım 400-450 tl dedi be 1 hafta sürüyormuş

hem fiyatı fazla hemde onlarda kalma süresi fazla geldi 100 TL nerde 400-450 TL nerde ya kafam çok karıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EgeBeyiniz kullanıcısına yanıt
    Her servisin fiyati farkli haberin olsun yek servis ile kafani kariştirma ara müşteri hizmetlerini fiyat all ayrica pupa kvk genpa başari gibi servisler var zorlu var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.