Arkadaşlar merhaba.6S plus kullanicisiyim.Bu aralar aklımı kurcalayan androide geri donup donmemem.Aslina bakarsaniz iki sistemide tecrube etmis biri olarak ios un stabilitesi uygulama kalitesi daha iyi fakat;Androidin ozgurlugunu ozledim.İki sorum var;
1-) İphone 6s plus tan s7 edge ye gecmeliyi miyim ?
2-) Eğer geçersem kafa kafaya takas yapma şansım olur mu?
Yardımlarınızı bekliyorum.
1) Bence geçmek çok gereksiz. S8 egde bekle derim. 2) Telefon sağlamsa rahat bulusun bence. Ama bu saatten sonra s7 edge almak çok mantıklı değil, mis gibi 6s plus ın var işte.
Doğru söylüyorsunuz.Biraz daha sabredip s8 edge yi beklemeli.Açikcasi bu telefon cikinca cok fiyat farki olur mu onu dusunuyorum😊 Cunku;artik birkac sene telefona para vermek istemiyorum.Belki de bu beni s7 edgeye iten en guclu sebep olabilir..
Arkadaşım merhaba. İki ürün de kendi platformlarında en üst seviyede. Birbirlerine bariz üstünlükler sağlayamazlar. Sizin karar vermeniz gereken android mi kullanmak istiyorsunuz İOS mi? Daha önce kullandığınıza göre artı ve eksilerini biliyorsunuzdur. Ancak s7 bu saatten sonra alınmaz fikrine katılmıyorum ben. Daha 1 yılını doldurmamış bir ürün nasıl çöp olur? S6 performans konusunda sizin 6s iniz ile yarışabilecekken s7 alınmaz demek haksızlık olur.
S8 sadece edge ekran ile çıkacak ve note 7 faciasını unutturmak isteyecekler. Haliyle biraz yüksek olacak fiyatı. 6s plus ile başa baş değişim zor olabilir. Ancak s8 çıktığı zaman 6s plus ınızı satıp sıfır s7 bulabilirsiniz bence.