Şimdi Ara

İphone 6S Şarj %100 ama elektrik simgesi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar telefonun şarjı %100 dolsa bile köşedeki elektrik simgesi gitmiyor bu durum normal mi? Sizde de böyle mi? Uzun süre android cihaz kullandığım için %100 tam dolduğunda elektrik simgesi gidiyordu.

İphone 6S Şarj %100 ama elektrik simgesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmini77 -- 25 Şubat 2017; 2:12:55 >

• Pil dolsa bile şarj simgesi gitmiyor. Fakat %100 olduktan sonra 15-20 dakika kadar daha şarj edin. Çünkü pil yüzdesi %99'u geçtiği anda %100 oluyor. Mesela %99.01 olduğunda aslında 99'u doldurduğundan 100 olarak gösteriyor. iOS 9'da uygulamaların pil bilgilerine erişimi vardı. iOS 10 ile birlikte maalesef kaldırıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Pil dolsa bile şarj simgesi gitmiyor. Fakat %100 olduktan sonra 15-20 dakika kadar daha şarj edin. Çünkü pil yüzdesi %99'u geçtiği anda %100 oluyor. Mesela %99.01 olduğunda aslında 99'u doldurduğundan 100 olarak gösteriyor. iOS 9'da uygulamaların pil bilgilerine erişimi vardı. iOS 10 ile birlikte maalesef kaldırıldı.

Cevabınız için teşekkürler. Telefonun şarjı %100olduğu halde 1saat tuttum şarjda en sağdaki elektirik simgesi gider diye, ancak gitmemesi normal diyorsunuz doğru mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde ilk ios deneyimim ve bu durum kafama takılmıştı. iPhone SE kullanıyorum %100 olduktan sonra dün yarım saat daha beklettim ama şimşek işareti gitmiyor.

Edit: Arkadaşımda SE kullanıyor, bakmasını söylemiştim. Ekran görüntüsünü atmış şimdi. Ondada aynı şekilde. İçim rahatladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISTEM-4-4-2 -- 25 Şubat 2017; 10:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISTEM-4-4-2

Hocam benimde ilk ios deneyimim ve bu durum kafama takılmıştı. iPhone SE kullanıyorum %100 olduktan sonra dün yarım saat daha beklettim ama şimşek işareti gitmiyor.

Edit: Arkadaşımda SE kullanıyor, bakmasını söylemiştim. Ekran görüntüsünü atmış şimdi. Ondada aynı şekilde. İçim rahatladı

Şuan bende apple mağazasına gidip sordum. Normal dedi herhalde andoid cihazlardan kafamıza takıldı. :) Herhalde yazılımsal olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Pil dolsa bile şarj simgesi gitmiyor. Fakat %100 olduktan sonra 15-20 dakika kadar daha şarj edin. Çünkü pil yüzdesi %99'u geçtiği anda %100 oluyor. Mesela %99.01 olduğunda aslında 99'u doldurduğundan 100 olarak gösteriyor. iOS 9'da uygulamaların pil bilgilerine erişimi vardı. iOS 10 ile birlikte maalesef kaldırıldı.

Merhaba
    iOS 10 da kaldırıldı demeniz tam olarak doğru değil aslında çünkü bazı uygulamalar halen çalışıyor deneyin,

Hien Mai: Battery Percentage - Your Device Doctor
    https://appsto.re/tr/P6t5cb.i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    O uygulamayı kurmuştum ama şarj olurken yüzdelik olarak verebilen hiçbir uygulama yok maalesef. Mesela %80.56'sı dolmuş ama hem uygulama hem de kendi göstergesi 81 olarak gösteriyor. Benim istediğim tam olarak ondalık ile birlikte göstermesi. Bunu Lirim Info uygulaması ile yapıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coconut Battery kullanın bilgisayarda telefonu bağlayın o gösterir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.