Bildirim
İphone 6s satıp 8 plus alınmalı mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nakit olmadıktan sonra satma. Zira son taksit bile olsa vermese canını sıkar. Keyfini kaçırır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıdıkla ticaret yapılmaz başkasına sat. -
yahu niye ürkütüyorsunuz.
ben de yıllar önce sattım bu yöntem ile.
eğer güvenilir bir arkadaşı ise sorun olmaz.
sat gitsin. -
Yabancıya 2100 e sat akrabaya dosta satma derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar çok sağ olun verdiğiniz bilgilerden dolayı biliyorum benim için söylüyorsunuz fakat 8 plus'ı alayım diye böyle bir şey yapayım dedim. Sonuçta telefoncuya satsam 1700-1800 bandında gidecek en azından böyle bir fikir oluşturdum. Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamam -
4 tane iPhone sattım hocam ilkini tanıdık birisine sattıktan sonra son oldu zaten.Ondan sonrakileri internet üzerinden sattım ortak bir yerde buluşup satışı gerçekleştirdik.Bana sorarsan en mantıklısı tanıdığa satmamak -
Benim için söylediğinizi anlıyorum hocam öncelikle teşekkür ederim. Peki merak ettiğim bir şey var bu telefonu satıp İphone 8 plus alınır mı ? Klasik devlet memuruyum hani genelde tepki veriyorlar "iş yapmayan" kişiler bile bu paraya alıyor falan gibisinden. Sonuçta iyi bir fiyata sattığımı düşünüyorum 2250 TL'e -
Arkadaşa güvenin sonsuz ise sat ama telefoncuya filan satarsan iyi sonucda elinde peşin nakit olucak geri kalanida tamamlayip alicaksin fiyat iyiymiş ama fiyat düşmeden cikar elinden..eş dost akraba ya satilan ve alinan cihazlar yarn bi gün gelip vazgectim kirma beni geri vericem mevzusu olmazsa iyi:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Ekim 2017; 14:3:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarda arkadas soylemis zaten. tanidik, es, dost, akraba ile ticaret yapilmaz. agzinizin tadi kacar. bunun istisnasi oldugunu henuz gormedim. -
Eğer durumun el veriyorsa 6S ten 8 Plusa geçilebilir -
Geçilir de, geçme şekli biraz sıkıntılı geldi.. Babam hep, dost bildiğinle arana ticareti sokma derdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone yere düştü açılmıyor
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- siri konuşmuyor
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- iphone uygulama kilidi
- iphone 16 duvar kağıdı 4k
- iphone 14 pro kamera özellikleri
- iphone ebeveyn kontrolü
- iphone 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X