Şimdi Ara

iphone 6s şebeke sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 aydan fazla süredir kullandığım 6s imle ilgili yaklaşık 2 gündür çok can sıkıcı bir sorunla karşılaşıyorum.
    Turkcell hattım çekmesine rağmen ne internete girebiliyorum ne arama yapabiliyorum ne de mesaj atabiliyorum.
    Telefonu aç kapa yaptığımda bu sorun düzeliyor ama 10 dk sonra falan tekrar oluyor.
    Uçak modunu açıp kapattığımda ise bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.
    Şebekeyi otomatik seçi aç kapa yaptığımda yine bazen düzeliyor.
    Dün telefonumu restore ettim ama sorun yine düzelmedi.
    Sim kartı çıkarıp tekrar taktım bir değişiklik yok.(sim kart kırılma değil.)
    Buna benzer bir başlık yıllar önce açılmış ama bir sonuç yok.(http://forum.donanimhaber.com/m_71128513/tm.htm)
    Yardımcı olabilirseniz sorunum hakkında çok teşekkür ederim.

• başka bir simkartla denemeni öneririm ilk olarak 2 olarak garantili ise garanti servisinden şaşma mutlaka garanti servisiyle irtibata geç
  • Bakalım şimdilik final dönemindeyim cuma günü başka bir sim kart takıcam.
    Sorun iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı.Bugün verdiğim yemek siparişi elime ulaşmadı kurye arkadaş 4 kere aramış ama ulaşamamış.
    (telefonum hiç kapalı olmadığı ve turkcell tam çektiği halde.)
    Yabancı forumlarda benzer sorunlar gördüm ama henüz yanıt bulamadım sınavlarım olduğu için çok vakit ayıramıyorum.
    En olmadı servise götüreceğim vatanbilgisayardan aldım. (umarım saçma sapan bir müşteri hizmetleri anlayışları yoktur).
    Eğere bir çözüm bulursam ve ya gelişme olursa buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EraGoN94

Bakalım şimdilik final dönemindeyim cuma günü başka bir sim kart takıcam.
    Sorun iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı.Bugün verdiğim yemek siparişi elime ulaşmadı kurye arkadaş 4 kere aramış ama ulaşamamış.
    (telefonum hiç kapalı olmadığı ve turkcell tam çektiği halde.)
    Yabancı forumlarda benzer sorunlar gördüm ama henüz yanıt bulamadım sınavlarım olduğu için çok vakit ayıramıyorum.
    En olmadı servise götüreceğim vatanbilgisayardan aldım. (umarım saçma sapan bir müşteri hizmetleri anlayışları yoktur).
    Eğere bir çözüm bulursam ve ya gelişme olursa buraya yazarım.

Aynı sorunu discovery elite telefonunda yaşamıştım sorun hatta değil telefondaydı az oluyor ama çıkıyor böyle şebeke sorunlu telefonlar değişim talep edin kesinlikle başka türlü bir çözümü yok çünki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım haklısınız değişim talep edeceğim.
    Ama umarım bu süreç uzun sürmez.
    Bakalım (eskişehir) vatanbilgisayar böyle bir sorun karşısında nasıl ilgilenecek benimle.
    Vatanbilgisayar değişim konularına nasıl yaklaşıyor bir bilgim yok.
    Eğer vatanbilgisayardan aldığı ürünle ilgili sorun yaşayan olmuşsa nasıl bir prosedür izlediklerini söylerlerse sevinirim
  • Aynı sorunu iphone 6s kullanıcı bir arkadaşım daha yaşamış arkadaşlar.
    O restore attığında düzelmiş .
    Ben restore atıp back up kurmustum düzelmemişti.
    Tekrar restore atıcam ve yeni bir iphone olarak kurucam sonuçlarını buraya yazarım başka arkadaşların başına gelirse kaynak olması açısından.
  • Bu Turkcell de sanırım bir sıkıntı var. Bende de çoğu Zaman 3G göstermesine rağmen internete girmiyor. 2g ye alınca duZeliyor

• Turkcellden miydi bilmiyorum ama bugün attığım restoreden sonra (back up kurmadım) sorun çözülmüş gözüküyor.
    (tabi yorum yapmak için henüz erken )
  • Kesik sim kart kullanıyorsan bu tarz sorunlar olabiliyor. Cihazın değişip değişmeyeceğine oradaki genius bar karar veriyor. Vatan ile gönderirsen süre uzar.
  • EraGoN94 E kullanıcısına yanıt
    Kesilmiş simkartlarda bu problem yaşanabiliyor. Eğer sorununuz devam ederse, ki inşaAllah etmez, simkartınızı değiştirmek sorununuzu çözecektir. Aynı olay benim başımada gelmişti. Telefon full çekerken dahi ne mesaj ne arama geliyordu. Banka şifresi cep telefonuma gelmeyince farkına varmıştım.

• Sim kart kırılmasında böyle sorunlar olabileceğini okumuşum ama benim sim kartım kırılma değildi.
    1 gündür sorun yaşamadım.
    Sonuç olarak benzer sorun yaşayan arkadaşlar restore atsınlar sorun kalmıyor diyebiliriz (ama itunes üzerinden back up kurmayın o zaman düzelmemişti benim ki.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EraGoN94

Sim kart kırılmasında böyle sorunlar olabileceğini okumuşum ama benim sim kartım kırılma değildi.
    1 gündür sorun yaşamadım.
    Sonuç olarak benzer sorun yaşayan arkadaşlar restore atsınlar sorun kalmıyor diyebiliriz (ama itunes üzerinden back up kurmayın o zaman düzelmemişti benim ki.)

Hocam merhaba, son durum nedir sorun daha sonra oldu mu. Bende de ortaya çıktı benzer bir problem.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Restoreden sonra sorun yaşamadım açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.