Şimdi Ara

Iphone 7-7 plus & 8-8 plusta Hepsiburada İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabaaaa aşağıdaki gibi iki fırsat bildirimi geldi bana, almak isteyenler için aşağıya link bırakıyorum. Ötv zammı yansımadan alınabilir fiyatta ürünler bence.

www.hepsiburada.com
    iPhone 7 Plus 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/iphone-7-plus-32-gb-p-HBV0000012S8R

www.hepsiburada.com
    Apple iPhone 7 32 Gb Fiyatı ve Özellikleri | Jet Black & Siyah Modelleri
    https://www.hepsiburada.com/iphone-7-32-gb-p-HBV0000012S8G

www.hepsiburada.com
    Apple iPhone 8 64 GB Fiyatı - %11 İndirim Burada!
    https://www.hepsiburada.com/iphone-8-64-gb-p-HBV000007PTP5

www.hepsiburada.com
    iPhone 8 Plus Fiyatları ve Özellikleri | 64 GB - %15 İndirim
    https://www.hepsiburada.com/iphone-8-plus-64-gb-p-HBV000007PV9M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queenie -- 14 Mayıs 2019; 13:14:36 >

• İphone 7 1.5 sene önce 3000 tlydi. Bi telefon hiç mi ucuzlamaz arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    bu ülkede iphone alan üzülmüyor sıkılınca bile eskiyi getir yeniyi götür yapıp yine avantajlı telefon alabiliyor
  • Şahsen bi telefona 8000 versem üzülürüm. 3000 versem üzülmem tabi. Mesele satabilmek de değil, o parayı verebilmek. Cebinde 20 lira vardır ama 20 liralık sakız alacak kadar zengin değilsindir, o mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 14 Mayıs 2019; 13:24:39 >
  • aldığından fazla paraya satmış oluyor hem de :D iphone 6 mı da 7plus ımı da aynı mantıkla satıp yenilemiştim. şimdi 8 plus kullanıyorum üstüne elim gitmedi artık
  • 2,5 senedir iphone 7 kullanıyorum androidde buna rakip olacak çok model varken hala 2016 yılında çıkmış bir telefonu tercih etmeyiniz.
    ben olsam bu telefonu almam.durumumum süper olsa bile iphone serisine bulaşmam x xs vs bu telefonlar aşırı pahalı şu an...
  • şuanda iphone 3gs kullanan biri olarak söyleyebilirim kaliteli cihazlar şimdi bu bilinen birşey...sıfır almıştım.

ama şu günlerde bir telefona 4-5-6...10 bin vermek bana pek mantıklı gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÖTV zammı geldi diye biliyorum, bunlar ÖTV yansıtılmış fiyatlardır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

İphone 7 1.5 sene önce 3000 tlydi. Bi telefon hiç mi ucuzlamaz arkadaş.
    Yanlışınız var 1,5 sene önce 800 dolardı bugün 500 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oralet82 O kullanıcısına yanıt
    Yanlışım yok tl olarak söyledim.

• valla 2 gün önce gayet güzel pubg mobile oynatan iphone 5 gördüm. bi de annemin elindeki cyanogenmodlu samsung galaxy s3e baktım. keşke o dönem 300 400 farka kıyıp iphone alsaydım.
    eski model falan demeyin iphone alın. hele bu krizde senelerce götürecek telefonlar lazım bize

• quote:

Orijinalden alıntı: oralet82

Yanlışınız var 1,5 sene önce 800 dolardı bugün 500 dolar

Alıntıları Göster
    Benim 6s plus 2015 te 3500 dü şimdi 3000. Arkadaşın dediği bu ama sen anlamadın. Tl değer kaybettiği için dolar kuru yükseldiği için zarar etmemiş gibi gözüküyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Mayıs 2019; 15:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Benim 6s plus 2015 te 3500 dü şimdi 3000. Arkadaşın dediği bu ama sen anlamadın. Tl değer kaybettiği için dolar kuru yükseldiği için zarar etmemiş gibi gözüküyoruz.

Alıntıları Göster
    6s plus 3000 mi nerede satıyorlar bilmiyorum ama kağıs üstünde o fiyat yazılsa bile kimse o parayı o telefona vermez

bakıyorum iphone 7 32 gb 3000 lira satış fiyatı şaka olmalı bu

32 gb çerçeveli ekran 3 yıl önceki model telefon,3000 liraya iphone x den daha stabil daha performanslı cihazlar var gidin mi 9 alın telefon görün

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    mobil oyun firmasında çalışan biri olarak söylüyorum. yaptığımız oyunlar samsung s6'da yanarken (2015 yılında çıktı), iphone 5S'de gayet akıcı oynanıyor (2013 yılında çıktı). iphone 5S'de ısınma olmazken, s6 ısındığında cihaz iyice yavaşlıyor. 2 katı para veriyor olabilirsiniz ama x2 daha uzun ömürlü kullanıyorsunuz. aldığınız yazılım desteği de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

mobil oyun firmasında çalışan biri olarak söylüyorum. yaptığımız oyunlar samsung s6'da yanarken (2015 yılında çıktı), iphone 5S'de gayet akıcı oynanıyor (2013 yılında çıktı). iphone 5S'de ısınma olmazken, s6 ısındığında cihaz iyice yavaşlıyor. 2 katı para veriyor olabilirsiniz ama x2 daha uzun ömürlü kullanıyorsunuz. aldığınız yazılım desteği de cabası.
    s9+ kullanıyorum ve bu yoruma katılıyorum

• 4s den beri iphone kullanıyorum,şuan 8+ ama artık şu şarj olayı bıktırdı,elimde powerbank ile geziyorum sinirlerim bozuldu günde 3 defa şarj ediyorum,p 30 pro veya mate 20 pro almayı düşünüyorum ciddi ciddi

• Vatan Bilgisayar mağazasına giderek herhangi bir çalışan telefonunuzu vererek daha düşük fiyatlarla alabilirsiniz.

Dediğim 7 plus, 8 ve 8 plus için geçerli. Vereceğiniz telefonun yalnızca ekrana görüntü gelmesi ve imei bilgisinin okunması lazım. Tuşlu telefon olmaz akıllı telefon olacak. Corby bile olur.
  • 2015 te bir yıllık telefonunuzu satıp üzerine 1000 tl ekleyerek son model bir iphone alabiliyordunuz. Bugün bir yıllık (8 plus) telefonun üzerine yaklaşık 9000 tl ekleyerek son model bir iphone alabiliyouz. Bence baya zarar etmiş gibi görünüyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Vatan Bilgisayar mağazasına giderek herhangi bir çalışan telefonunuzu vererek daha düşük fiyatlarla alabilirsiniz.

Dediğim 7 plus, 8 ve 8 plus için geçerli. Vereceğiniz telefonun yalnızca ekrana görüntü gelmesi ve imei bilgisinin okunması lazım. Tuşlu telefon olmaz akıllı telefon olacak. Corby bile olur.
    Biraz açıklar mısınız? hb tam ödeme ekranındaydım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.