Şimdi Ara

İphone 7 Ahize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun ahizesinden aylardır ses az çıkıyor ev içinde sıkıntı yok ama dışarda telefonla konuşulmak güç oluyor. Her yolu denedim fırçayla temizledim internette dil değiştirip sorunu çözenler olmuş hepsini yaptım ama olmadı erişebirlik kısmından ses kısmını sağ yapıp sadece ahize kısmına aldığım zaman şarkılarda ses çok güzel ve gür geliyor fakat telefonla konuştuğum zaman az geliyor varmı buna bir çözümünüz apple aradım servise yollayın diyor bu benim için telefon kullanma durumumdan zor bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rahatsız etme modu schedule ise disable edip deneyebilirsiniz
    yazılımsal bugdan dolayı bende müzik dinlerkende telefonla konusurkende ses az geliyordu
  • Bende faZla geliyor diye yanımdakiler duyuyor diye yarıda kullanıyorum

• Hocam dün bende ip7 cihazımın sesi az geliyor diye ıslak mendille iyice sildim hafif nemli ilken süpürge makinasıyla o kısmı çektim hem tertemiz oldu ,

Sonuç; Ses mükemmel tabi dikkatli olmak lazım sonuçta bu kabayöntem:)

• süpürge ile çekme olayını denedim düzelmedi teşekkür ederim yinede alkol ile temizleme yöntemini yarın deneyecem fakat bir sorum var ahize kısmında 2 farklı hoparlörmü var müzikte sesi iyi verip konuşma sırasında az vermesi garip değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen466

süpürge ile çekme olayını denedim düzelmedi teşekkür ederim yinede alkol ile temizleme yöntemini yarın deneyecem fakat bir sorum var ahize kısmında 2 farklı hoparlörmü var müzikte sesi iyi verip konuşma sırasında az vermesi garip değil mi ?
    Direk süpürge ile çekmek işe yaramaz ıslak mendille sil nemli ilken cek o nem pis kir toz ne varsa çektiriyor makineye

• Butür durumlarda nemli sıvı buna benzer şeyleren uzak durun yapmanız gereken bir fırça ile iyice temizlemek zarar vermeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kulak pamuğuna kolonya dök bolca sonra iyice ovalattır ahizeyi düzeliyor denenmiştir.Ovaladıkça ordan baya bir siyah pisliklerin çıktığını göreceksin.
  • Her türlü yolu denedim ama eski ses seviyesini yakalayamadım galiba donanımsal benimki artık müziklerde ahizeden sesi güzel verip konuşma sırasında az vermesi en büyük saçmalığı bu telefonun müsait zamanında garantiye yolarım artık hepinize teşekkür ediyorum

• Garantiye gönder hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.