Şimdi Ara

İPHONE 7 BEKLEMELİMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar uzun yıldır android kullanıcsı olarak artık aldığım sıfır telefonun 7 ay sonra yavaşlamaya ısınmalara donmalara kasmalar başlamasından bıktım gerçekten.
    telefonumu değiştirmek istiyorum , yalnız iphone 7 beklemeliyim yoksa 6s mi almalıyım bilemedim ,

• iOS kullanmaya başlayınca dünya varmış diyeceksin. Sabret ve 7 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 Ekim ayı gibi satılmaya başlanır. Bütçeniz ve sabrınız varsa bekleyin tabiki.
  • Git 6s,6s plus,se bu 3'ünden birini al.Daha 7 ay var çıkmasına yarına çıkmamızın bi garantisi varmı? 7 çıkınca baktın hoşuna gitti 6s satar üstüne biraz eklersin 7 alırsın.

• Beklemeyin 6s alın.

• Ben olsam beklerdim 7 bu boru değil kasa değişicek nihayetinde 6s alıp 7 ay sonra eski kasa olmasını istemezsin sanırım.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    istemem ama yeni çıkan kasalarda sorunlar olur sönlentisi var telefonbculara sorduğumda beklemeyin alın yeni 7 lerde sorun olur 7s almanız gerekir 2 yıl beklemek yerine alın 6s i dediler. 6s çok fazla sarj problemi var zırt pırt diyaliz hastası gibi sarja koycaksam onca para vermenin anlamı kalmıyor android ciddi anlamda sinir bozucu olmaya başladı ilk cıktığı zamanlarki performansını koruyamıyor .
    7plus almayyı düşünüyorum ama bir yandan telefoncular öyle deyince kafma karıştı. belki satmak aamaclı öyled demiş olabilirler esnaf sonuç.ta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düz modellerde hep bi sorun oluyor.S serilerinde bu gideriliyor.bana göre 7 de kasa ve bir kaç özellikten başka bir değişme olmayacak.donanım olarak ram,kamera vs 6s ile aynı olur diye düşünüyorum. 7s e saklarlar donanımsal vs özellikleri.bana sorarsan 6s al derim benim sevdiğim bir kasa 6 serisi 6s plus almanı öneririm bütcen yeterse tabi.

• Direk 6s alın beklemeyin bence
  • Ben de şu anda Note 3ümü sattım 6s Plus alma aşamasındayım.Geçmiş istatiklere bakarsak 7s Plus ne zaman çıkar ?

• 2017 ekim olarak söyleniyor.

2016 iphone 7 ekim de satışa başlanacak ,
    mayıs gibi ön sipariş fala nolacakmış .

2017 iphone 7s ekim takviminde.

bilemiyorum ama iphone 7s i beklerim büyük ihtimal s kasalarda ciddi anlamda performans değişikliği oluyor.
  • Bekleme, 6s al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ay var daha hayat geciyor alin gecin derim. 7 de donanimsal olarak fazla bir sey degismez kamera, ram ayni kalir islemci hizlanir. Kasa da biraz daha incelicek ama 3.5 mm kulaklik girisi kalkicak. Bu kadar teknolojik yenilikleri yine S serisine saklarlar.

• Hocam 6 plus kullanıcısı olarak imkanın varsa 6s plus al, yoksa da biriktir yine 6s plus al 😀😀😀, cidden bataryasıyla piyasada eşsiz bi cihaz, ekranı da i6stan daha tatmin edici, sonuçta 7/24 günü birlikte geçirdiğimiz cihazlar küçük ekran bir yerde külfet oluyor, geçen sene 2 sefer i6ya döndüm plusın verdiği keyfi alamadım. iphone 7i beğenirsen çıkmadan satar üzerine cüz'i bi miktar ekleyerek alırsın, belki de yeni kasa ve özellikler tatmin etmezse i6s plusta kalırsın. Gerçi adamların yaptıkları kasalar başta beğenilmese de insanı beğenmek zorundaymış gibi hissettirip illa ki beğeniliyorlar. Bkz. i5 kumanda gibi, i6 ne o anten çizgileri filan😀😀😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim temmuz ayı gibi satın alma imkanım olacak. O zamana da iphone 7 nin çıkmasına 3 ay civarı kalmış oluyor. Beklemeyip 6s plus alırsam pişman olabilirim. Birde s cihazlar daha iyi oluyor demişler doğru ama şuan i6 alanlar 6s alanlardan daha az servisle meşgul oluyorlar . Geneli de memnun telefonundan. Kulaklık jack ı kalkarsa 7 de kalkar 7s de kalkmaz böyle radikal bir değişikliği ara modelde yapmazlar ,kaldı ki bu değişim kasa yapısıni değiştirecek. Daha ince kasa yapmak için yapılan birşey. Iphone larda ilk seri ile ikinci seri arasında 0.1-0.2 mm dışında kalinlik farkı olmuyor, ara modelde kasa değişmeyecektir o özellik gelirse 7 ile gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.