Şimdi Ara

İphone 7 Değişim Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamerayı açtığım zaman ekranda siyah bir leke oluyor. Resimlerini de eklerim. Sorun dışardan değil. Lensi temizledim ama düzelmedi. Ekrandandır dedim o da değil. Sanırım direkt sensörde sorun var. Düşme veya su teması olmadı. Garantisi devam ediyor.

Ayrıca ekran sarı ve soluk duruyor. İphone 6 ile karşılaştırdım. Beyazlar sarı gibi duruyor ve parlaklığı düşük gibi. Kasada da boya soyulması var. Beyaz lekeler oluştu.

Yarın için Zorlu Center’dan randevu aldım. Cihaz değişimi olur mu? Aralık ayında bitiyor garanti.

Leke sol üstte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Birkaç güne geçer hocam imkanin varsa prim in içinde beklet sıvı teması yok ama yinede yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, siyah spot sorununu kamera değişimi ile giderilebilir. Sorun devam ederse cihaz değişebilir. %80 ihtimalle kamera değişimi olacaktır
  • kameranın içine toz kaçmış
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Bayadır böyle. Bugün servise verdim. Mühendislere gönderilecek dendi

• Yok Apple store’da ki arkadaş mercekte sorun olduğunu söyledi.

• Iimjesus I kullanıcısına yanıt
    dışarıdan temizlediğinize göre içeride bir toz olması gerekiyor. bu tarz bir optik hatası olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 15 Mayıs 2019; 23:7:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toz olduğunu sanmıyorum. Çünkü odak değişse bile leke aynı şekilde duruyor. Görüntü değişimi olmuyor yani.

Photography Life
    How to Spot Dust on Your DSLR Sensor
    https://photographylife.com/how-to-spot-dust-on-your-dslr-sensor

burada dslr anlatılıyor ama görsellere bakarsanız sizin sorununuzla aynı.

• Yazıyı okuyamadım. Bir çözüm anlatılıyor mu? Ve neden kaynaklandığını?

• Teknisyenim sadece Apple yapıyorum, sorun tozla alakalı değil, kameranın kendisinde sorun var. Kamera değişimi olur. Kasa için kullanıcı hatası derler ve ya cihaz değişir.
  • hulusiaktas kullanıcısına yanıt
    Hem ekran hem kamera bu nedenlerle cihaz değişimi olur mu? Kasada beyaz lekeler var ama benden kaynaklı değil. Düşme su teması falan olmadı. Çizik bile yok cihazda. Kendi kendine ortaya çıktı.

Ekran ve kameradan cihaz değişimi olmaz. Ekran ve kamera değişimi yapılır. Kamera bir süre sonra lekelenme yapıyor içerden.
    yaşadığınız sorunlar birebir fotoğraflar. kameralar kendi kendine bozulan şeyler değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.