Şimdi Ara

iphone 7 ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba cümleten değerli iphone 7 kullanıcı arkadaşlar bilmem fark ettinizmi ama ekranımızda sorun var arama yaparken yada gelen aramalarda ekrandaki karakterlerden en sondaki rakam yada harf geç oluşuyor ışığı sonradan titreyerek yanıyor bir nevi kayan yazı gibi ekrana yansıması gecikiyor lütfen 7 kullanan arkadaşlarım bunu tecrübe edebilirmi
    örneğin rehberinizden bir kişinin numarasına aramak için dokunun ve uyut-uyundır tuşuna doğru en sondaki rakam yada harfin diğerlerinden daha geç ekrana geldiğini göreceksiniz en azından test ettiğim2 adet ip 7 128 gb silver da bunu canlı yaşıyorum

• iki tane iphone 7 32gb var sürümler 10.3.1 diğeri 10.3.2 ikisin de de bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım
  • Karşılaşmamış olmanız sizin adınıza sevindirici ip7 128gb silver 2 tane denedim ikisinde de var yarın mağazada test edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorun var.alalı 2 hafta oldu cihazı .mağazaya gidince ne dediler .acaba ilerde bi sıkıntı çıkartırmı

• Benim iPhone 5Ste de bu sorun var anlık oluyor zaten zor fark ettim

• Abicim böyle şeyleri nerden buluyorsunuz ya 😂😂 8 aydır iPhone 7 kullanıyorum. Konuyu görünce bir deneyim dedim cidden son rakam geç yanıyor 😂😂 forum bize iyilik mi yapıyor yoksa kötülük mü anlayamıyorum bazen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.