Merhaba herkese, Bu sabah telefonuma aniden güncelleme uyarısı geldi yanlışıkla güncelle dedim istemeyerek güncellemeye başladı neyse güncellesin dedim güncelledikten sonra inanılmaz ağırlaştı telefon whatsapp harici program açılmıyor veya en az 5 dakika beklemem gerekiyor açılması için inanılmaz sinirim bozuldu telefondada 120 gb fotoğraf filan var onları kaybetmekte istemiyorum rehberde aynı şekilde ne yapmam lazım nasıl çözebilirim hiç bir şey kaybetmeden telefonu düzeltebilirim
bilgisayara yedekledikten sonra sıfırdan kurulum yapın
telefon hafızası ne kadar bilmiyorum ama 120 gb foto var demişsiniz belki hafızadan kaynaklı bir şey olabilir. üstteki arkadasın tavsiyesi gibi yedek alıp telefona sıfırdan kurulum yapın bence de
quote:
Orijinalden alıntı: mert--
bilgisayara yedekledikten sonra sıfırdan kurulum yapın
macbook var ona yedeklemeye çalıştım yeterli yer yok diyor harici hard disk taktım ama oraya nasıl atıcam bilmiyorum bilginiz var mı
TheFwordT
kullanıcısına yanıt
yedekleme yerini değiştirmeyi belki internetten bulabilirsiniz. olmadı macbook taki verilerinizi harici disk e atıp yeterli yeri açtıktan sonra macbook a yedekleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme