Şimdi Ara

İphone 7 kayıt esnası çıkan sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl garantisi devam etmekte olan iPhone 7 cihazımı sessiz ortamda video kaydı yaparken salladığımda çıkardığı garip sesler yüzünden geniüs bar randevusu aldım sizce götürüp değişim talep etmeli miyim bu bir sorun mu alta ilgili video eklemesi yapacağım yorumlarınızı bekliyorum, birde çok sessiz bir ortamda arka kasaya kulağımı dayandığımda belli belirsiz tiz sesi gibi bir ses geliyor.
    https://streamable.com/kuptq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 22 Nisan 2018; 16:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belirli tarih aralığında üretilen iphone 7 modellerinde bu sorun var apple değişim yapıyor diye duymuştum bilgin olsun

• Servis değisim yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen466

Belirli tarih aralığında üretilen iphone 7 modellerinde bu sorun var apple değişim yapıyor diye duymuştum bilgin olsun
    Tereddütüm şu cihazı orada gösterdiğimde gürültüden sesi duymaya bilirler artık video yu kaynak olarak göstereceğim

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgi mi acaba

• hocam götürün tabi ama değişim tslep etmenize gerek yok onlar neyse hallederler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cogo PRENS

hocam götürün tabi ama değişim tslep etmenize gerek yok onlar neyse hallederler
    Biraz araştırdım ama bazıları kamera lensinden geliyor o ses demiş ama sesi dikkatli dinlerseniz o tıkırtıdan ayrı birde tiz sesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko034

Kesin bilgi mi acaba
    Hocam bendede kamerada sorun vardı. Video çektiğimde çıt çıt gibi ufak bi ses geliyordu. Bu ses sanki ritim gibi devam ediyordu. Ben iphone 7 yi aldığım 2 gün farkettim servise gönderdim. Yeni cihaz verdiler. Yeni telefonda şükür hiçbir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: badmobil

Hocam bendede kamerada sorun vardı. Video çektiğimde çıt çıt gibi ufak bi ses geliyordu. Bu ses sanki ritim gibi devam ediyordu. Ben iphone 7 yi aldığım 2 gün farkettim servise gönderdim. Yeni cihaz verdiler. Yeni telefonda şükür hiçbir sorun yok.

Alıntıları Göster
    Bende apple zorlu center dan randevu aldım bakalım inş problem çözümün mesaj yazarken bile nerdeyse ekrana dokununca o kamera san gevşek vida ssesi gibi ses geliyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 23 Nisan 2018; 0:36:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.