Bildirim
İPHONE 7 MÜZİK YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaş kaç bilmiyorum ama öğrenciysen spotify ve apple müzik var ayda 7 liraya ve enpara kartın var ise, onunla alırsan 3 buçuk liraya geliyor aylık. Turkcelliysen fizy, türk telekomluysan muud var bunlar da operatörüne tarifene bağlı ücretli olabiliyor yada ücretsiz olabilir sana. Diğer türlü appstoredan bakarsan uygulama sekmesinde, popüler ücretsiz sekmesi bulunmakta. Oradan müzik uygulaması bulursun. Daha geçen anneme indirdim Musikon diye. Tabi reklamsız daha iyileri varsa arkadaşlar da yazabilirler şahsen ben spotify öğrenci kullanıyorum.
Bilgisayardan da atabilirsin itunes ile fakat sana zahmetli de gelebilir. -
bilgisayardan itunesle atma olayı nasıl oluyor -
Appstore a Bravo yaz indir sonra teşekkür edersin.
Yapımcısı türk ve süper bir uygulama. -
cok tesekkur ederım yalnız bu ınternet olmadıgı zaman cevrımdısı dınlenebılıyormu ındırılen muzıkler bu arada arka planda calması cok ıyıquote:
Orijinalden alıntı: ffrisby
Appstore a Bravo yaz indir sonra teşekkür edersin.
Yapımcısı türk ve süper bir uygulama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X