Şimdi Ara

iPhone 7 Plus batarya sorunu için bilgi topluyorum 📲

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihazı yeni aldığım günden itibaren anlatıyorum, ilk kullanım gayet güzel hiçbir sorun yok batarya,gün içinde sürekli cihazla oynamamla beraber akşama kadar çok rahat bir şekilde şarj yetiyor idi. Bir zaman sonra kendi kendine şarj bitmeye başladı.
    Telefon cebimde bi bakıyorum su gibi şarj yemiş vs vs. Cihazı garantiye verdim bataryayı değiştiler sonra kullanmaya devam ettim evet çok büyük bir fark oldu artık şarj kendi kendine gitmiyor derken bir süre kullandım. Yaklaşık 5 ay kadar kullandım ve sonra tekrar eskiye döndü şuna da bile cihazı hiç elime almasam öğlene kadar şarj %70 lerde falan oluyor bu neyin nesi anlam veremedim. Bu konuda bilgi topluyorum sizler de böyle bir sorunlarla karşılaştınız mı eğer karşılaştıysanız buraya yazarsanız sevinirim. Yakın zaman da cihazı tekrar garantiye verip değişim talebinde bulanmak istiyorum ve artık eskisi kadar hızlı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bataryam 95 14 aylık telefon (Mayıs 2018) pil süresinden memnunum. günlük kullanımla alakalı bir şey olabilir. yoğun kullanımda 1 gün normal kullanırsam 2 hatta 3 gün gidiyor.
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Maşallah canım çekti resmen 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.