Şimdi Ara

İphone 7 plus için Mucize batarya Deji yi denedim.... Tüm detaylar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 7 plus için Deji.com dan aldığım 3410 mAh lik bataryayı taktım.

İnternet üzerinde birçok siteden edindiğim bilgiye göre gerçekten Olumlu sonuçlar veriyormuş. Bende İphone 7 plus için 3410 mah lik bir batarya alarak batarya montajını yaptım , sonuç gerçekten iyi oldu.

Açıklamalar ve detayları videomda paylaştım. düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir.

TEKNO WORMyoutube
    İphone 7 plus için Mucize batarya Deji yi deniyoruz.... Tüm detaylar...
    https://www.youtube.com/watch?v=9OVuifE-XUk&feature=youtu.be

Sağlıklı günler...

• İ phone 7 ekran karardı simsiyah ama aranma yapıla biliyor pil ile yanilesek yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ne kadar.?

• Bende 6s plus için yüksek mah olanı aldım 1 aydır kullanıyorum ilk aldıgım günden daha iyi gidiyor sarj

Tek eksisi cihaz bataryayı tanımadıgından batarya ömrü servis yazıyor ( eski batarya degerimde takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 1 Haziran 2020; 19:18:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt
    Pille alakası yok bence pilin şirketini çıkarıp takmayı deneye bilirsiniz Yada hard Reset Yada pilin tamamen bitmesini bekliyebilrisiniz şuanda aklıma bu geldi

• Bende de 7Plus var bende deji almayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Pille alakası yok bence pilin şirketini çıkarıp takmayı deneye bilirsiniz Yada hard Reset Yada pilin tamamen bitmesini bekliyebilrisiniz şuanda aklıma bu geldi
    Pil tamamen bitti yapılması gereken neler ise yaptım hiçbir şekilde görüntü yok simsiyah ekran fakat jarsa takınca jars alıyor telefon açılıyor çünkü hat içinde iken arama alıyor büyük ihtimalle ekran fiyat aldım 16dolar ile 40 dolar arasında fiyat değişiyor hala araştırma icerisdeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.