Şimdi Ara

iPhone 7 Plus patladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Durduğu yerde, hatta kapalıyken bile yanmaya başlayan note 7'yi böyle aklayamazsınız. Üstelik tüm bataryalar şiddetli darbede patlayabilir.

• Apple bu sene de Samsung'dan özellik kopyalamış.

Şaka bir yana 7 epey uğursuz geldi bu ne la hepsi el bombası gibi. Bu sene telefon alınmaz ben onu bilir onu söylerim

• Ekrem71 bunu beğenmedi.

• Bende de var 7 haberi okumadan patrona hediye mi etsem.
  • ben 4d te kaldım ama akıllı olup parası olan arkadaşlarım sadece s i çıktığında alırlar. param olsa bende öyle yapardım.
  • arkadaslar bu telefon patlama oylarinin ip67 ve ip68 sertifikalariyla alakali olabilirmi?cunku su gecirmeyen telefon donemi ciktigindan beri bu telefonlar patlamaya basladi.telefon su gecirmez olmasi icin telefonun icine havada girmiyor.bence bataryalar disaridan gelen hava basincini alamadiklari icin bataryanin icerisindeki hava disari cikmaya calisiyor.bu nedenle bataryalar siserek patliyor.

• Bı sadece telefonla alakalı bir durum değil binde birde olsa bu tarz olaylar herkezin başına gelebilir kul yapısı sonuçta milyon dolarlık lamborghini avantedor durduk yere seyir halindeyken yanmıştı mesela adam canını zor kurtardı markasını vermeyim daha bir yıllık full güvenlık paketli bir araçta kazada aırbag patlamamıştı mesela kendim şahidim o zaman hiç birşey kullanmayalım babamın malı değil sonuçta hiçbir firmayı korumuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohooo bu özellik kaç zamandır samsungda var.

• Satış patlamasıdır o, yanlış haber yapmayın lütfen :D

• İyiki iphone kullanmıyorum.

• Bugun cikan yeni bir haberde de Melanie Tan Pelaez isimli hamile bir kadinin kolunu yaktigini yaziyorlar gazeteler. Ince telefon meraki yuzunden ne hale geldi telefonlar. 6 mm degil de 8-9 mm olsa sanki olecegiz. Asil bu inceltme olayi yuzunden olecegiz. Patlayan patlayana.

• atınca patlıyorsa dikkat etmek lazım. terör gurupları el bombası yerine kullanmaya başlamasınlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.