Şimdi Ara

iPhone 7 Plus patladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pili yoran, ısıtan hızlı şarj durumu yok, Koca kasa içerisinde yer açılsın diye 3.5mm jak bile kaldırıldı, kasa ortasına lüks mekan tatlısı gibi çözünürlüğü aşırı olmayan bir ekranı bulunan, hafif çalışan kapalı sistem bir OS barındıran ve üstelik üst düzey özellikleri olan donanımla kuşatılmış bir telefon bu.

Note 7 için söylenen yanma olasılıklarının bir çoğu yok ama bu telefonda da yanma problemleri var. Ya bu firmalar artık biz olduk ne yapsak yürür kasmaya gerek yok ver fırına çıkınca dehle piyasaya moduna girdiler. Ya hakikaten bu 7 rakamında bir şey var ya da pillerde kullanılan materyaller kötüye giden iklim ve güneş ışınlarının daha etkili gelmesine karşı çok daha hassas tepkimeye girer oldular. Ay dan etkilenen gelgit misali. (Bu maddeyi diğer telefon üreticilerinin marka modellerinde bu sorunla karşılaşmadığımız için ortadan kaldırıyor gibi)

• ya arkadaş amerika patlamış ıphone ların hepsi patlasa ne olur :) :) :)

• Çinde olduğuna göre, orjinal olduğunu zannetmiyorum.

• Yazık yani o paralar veriliyor bu telefonlara. Şuan korkmaya başladım. 7'li telefon almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple: Telefon havada asılı kalsın, yere düşürmezseniz bir şey olmaz.

• cahiller yine toplanmış. Ipatlat özelliği sayesinde hayati tehlike anında sladırgana telefonu fırlatıp patlatarak onu saf dışı bırakabilirsiniz. özellikle gaspa daha çok maruz kalan kadınlar için çok yararlı bir teknoloji.
  • Ekrem mi acaba diye girdim

• Paralel bir evrende bu haberi aslında Ekrem yapmıştır.

• patlayan yedi.yaprağı yedi.apple iphone 7 ve note 7 sahipleri bol bol yedi.
  • Her haberde Samsung'un Note 7 sinin patlamasından bahseden Ekrem71 neredesin, şimdi sıra bizde....

• iphone kullanana acıyamam :D

• Samsungta bu özellik 1 seneden beri var zaten

• Ekrem71 Nasıl Olmuş da bir apple haberi kaçırmış yoksa işine mi gelmemiş yancı Editörün

• nano mimari işlemciler küçüldükçe bu sorunlarıda beraberinde getirebilir normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sanırsın bakkaldan kasaptan pil alınıyor.I phone nun başına zaten bunun gelmesi kaçınılmazdı.Dalga geç geç sonunda aynı olay sanada patlar dostum.Bide 7 rakamını uğurlu bilirdik :)

• Patlama olayını Apple buldu.

• S mıdeli beklense daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

Ekrem71 Nasıl Olmuş da bir apple haberi kaçırmış yoksa işine mi gelmemiş yancı Editörün

• AYFON PATLASA BİR ŞEY OLMAZ NOTE 7 PATLAYINCA AUVVV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin de olmasi düsündürücü?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.