Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler dilerim. başlıkta gördüğünüz gibi telefonum iPhone 7 Plus Mart ayında almıştım yaklaşık 6-7 aydır telefonu temiz ve düzgün bir şekilde kullanıyorum ne düşme oldu ne hasar gördü titiz bir insanım yani ama bir sorunum var telefonumu bu zamana kadar şarjda iken bakınmadım veya oynamadım şarjı bittiği zaman direk şarja takarım &100 olmadan çıkarmam acil durum olmadığı sürece pil yüzdesi dahi 6-7 aylık süre içerisinde bile %100. düşme olmadı ama gelin görün ki saçma bir olay yaşıyorum telefonumu açıp kapatınca fark ettim şarjım diyelim %86 iken kapadım diyelim açınca %81 oluyor bir daha kapadım tekrar açtım %86 oluyor eski haline geri dönüyor bu sürekli böyle ve ben bu konularda takıntılı bir insanım bu yüzden servise vermeyi düşünüyorum acaba bu sorun nedir yardım ederseniz sevinirim.
Not: BatteryLife gibi vs programlarda şarj döngü olayına felan baktım istatistikler tertemiz FullCapacity 2900 mAH düşme yok kesinlike
Hâlâ bir cevap bekliyorum...
batarya kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin.
İşlerimden dolayı bakamadım buraya kusura bakma cevabını yeni gördüm bu kalibrasyon işi nasıl yapılıyor anlatırsan çok sevinirim.