Şimdi Ara

İphone 7 Şarj Süreleriniz Ne Durumda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lte + Navigasyon açıkken su gibi gidiyor benim sarjım
    Lte açık normal parlaklıkta 5-6 saat
    Wifi açık normal parlaklık 7-8.30 saat

Bu kullanım bana az geldi sonuçta hep evde değiliz dışarda lte kullanıyoruz ve 5-6 saat ekran süresi ?

7 plus kullancıları sanırım 10-13 saat falan görüyormuş plus büyük ve kalas gibi olduğu için almamıştımta sarj için ip7s te yeniden telefon değiştirip 7s plus alabilirim
    Pil dışında hiçbir sıkıntım yok telefondan boyutundan vs çok memnunum pil 9-10 saat olsaydı lte ile 5 sene kullanırdım
    Plus'ta fazla büyük işte kalas gibi telefon istemiyorum
    Androide geç derseniz s7 edge idi eski telefonum android sevmiyorum sarjıda aynı gidiyor zaten hatta ip7 daha iyi.
    Samsunglar Apple kadar hızlı işlevsel değil

• Dışardayken telefonu elinden düşürmezsen biter kapasitesi belli normal ve ihtiyaç halinde kullanım için dizayn edilmiş , sen elinde sürekli mıncık mıncık oynarsan pil falan dayanmaz powerbank ya da bataryalı kılıf alıp sorununu çözebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerbank bataryayı öldürüyor yavaş sarj ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wormos W kullanıcısına yanıt
    Uzatmalı priz tası yanında o zaman kardes

• onla uğraşacağıma 8 plus alırım

Şu an var olan ve bahsettiğin telefonların hiç biri seni tatmin edememiş ekstra yöntemleri de beğenmiyorsun bizden ne tavsiyesi bekliyosun ki bunun üstüne troll müsün müdür ?

• Full lte 5-6 saat arası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstte de %30'luk bir twitter kullanımı var. Sizce normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Üstte de %30'luk bir twitter kullanımı var. Sizce normal mi?

Dostum ben 7plus ile 2 saat oyun oynayarak 5-6 saat arası kullanım süresi alıyorum. Bana anormal geldi.

• relling R kullanıcısına yanıt
    7 ve 7+ arasında batarya olarak fark olduğu ortada fakat. Mantıklı düşününce ben de bu durumun anormal olduğunu düşünür gibiyim. Hele bu konudaki kişilerin batarya sürelerini görünce. Ben şarjda telefonu kullandım çok kez acaba ondan mı kaynaklanıyor bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

7 ve 7+ arasında batarya olarak fark olduğu ortada fakat. Mantıklı düşününce ben de bu durumun anormal olduğunu düşünür gibiyim. Hele bu konudaki kişilerin batarya sürelerini görünce. Ben şarjda telefonu kullandım çok kez acaba ondan mı kaynaklanıyor bu durum?

Bende telefon şarjdayken çok kullandım oyun falan oynadım. Tavsiyem bataryayı sıfırlayıp Battery Doctor programıyla full şarj etmeniz. %100 olduktan sonra 1 saat falan daha şarj olsun. Battery doctor ekranında görürsünüz zaten.
  • mcevatsener kullanıcısına yanıt
    Sarjda kullanma ile alakası yok.

Fazla değişkenler var
    Arka planda ne çalışıyor ?
    video kaydı vs mi yaptın
    muzik mi dinledin vs gibi

Mesela dün navigasyon kullandım mobil veri ile şak şak iniyordu sarj sarjı %100 leyerek dene yine 3*4 saat alırsan normal kullanımda bi reset at.
    Yıl 2017 şu sarjların artık 20-30 saat ekran süresi vermesi gerek 6-7 saat ne ya
  • Merhabalar,

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Sık Sık Şarj Sorunu İle Karşılaşıyor.Şöyle Adamakıllı bir power bank iş görür derim. Uygulamarı sınırlamak vs. sınırlı çözüm gibi geliyor bana

https://www.mobilofon.com/powerbankİphone 7 Şarj Süreleriniz Ne Durumda ?

• mcevatsener kullanıcısına yanıt
    Facebook ve snapchat kesnlikle deli gibi şarj sömürüyor.O uygulamaları silme imkanın varsa sil benim pil performansım çok daha arttı silince.Hatta her yerde onların şarjı çok çabuk bitirdiği hakkında haberler var.Doğrudur silinince kullanım süreniz artacaktır çevremdekilerde ve bende işe yaradı.Belki diyebilirsin o kadar para veriyoruz neden siliyoruz falan diye ama maalesef uygulamalarla ilgili sorunlar her telefonda olabiliyor.Buna çözümü uygulama geliştiricilerin bulması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

onla uğraşacağıma 8 plus alırım

Lan niye konu aciyorsun o zaman?

İstersen işini şansa bırakma 9 plus al. Bataryasız çalışan tel yaptılar , belki iPhone 9 öyle olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.