Şimdi Ara

iPhone 7 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 telefonumda sesin çok iyi olduğunu düşünürken bir sorunla karşılaştım ses eskisi gibi gümbür gümbür çıkmıyor iPhone 6 dan bile biraz az çıkmakta suya falanda düşmedi hem alıcı hem hoparlör sesi az veriyor ve dikkatli dinleyince sesin net olmadığı duyuluyor çok hafiften boğuk bir seste var. Bu kronik bir sorun mudur çözülebilir mi neden olmuştur servise göndermeli miyim ? Teşekkür ederim

• Eski diş fırçası ve biraz kolonya ile düzelebilir.İlk önce kuru bir şekilde fırça ile fırçala.Daha sonra çok az kolonyayı fırçaya döküp fırçala.Baktın olmuyor elektrikli süpürge ile çek tabi çekiş seviyesini düşükten yükseğe doğru deneyerek.Doğrudan yüksekten başlayarak çekmeyin.

Baktınız olmuyor garantisi varsa götürün,belki ekranla beraber değiştirirler.
  • Sıvı birşey olmaz
  • cangunner kullanıcısına yanıt
    Diş fırçası ile temizledim epey de toz çıktı ama bir etkisi olmadı süpürge ile de denedim yine aynı garantisi var evet tek çare bu sanırım teşekkürler
  • Hoparlör ün oralara çiğnenmiş sakız yapıştırıp çekin hocam ne kadar toz varsa almış oluşumuz fakat dikkat edin sakız orada yapışıp kalmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.