Şimdi Ara

İphone 7 tırt çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablosuz kulaklık getirmişler ve jack girişini kaldırmışlar.

acaba sadece iphonenin kulaklığı ilemi çalışacak

neden sorduğuma gelecek olursak kutu içeriğinden kulaklık çıkmayacak ve türkiyede satış fiyatı 779 tl olacakmış..

şaka gibi..apple her sene çıtayı daha dazla yükseltiyor..

iphone kullanılır karşı değilim ama Türkiye şartlarında kullanmaktan kaçındığım tek telefon.
  • Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Aslında niyetim 7 almaktı ama fiyatı bayağı bir tuzlu gelecek.Bundan dolayı S7 'ye gözüm kaymıyor değil.
    Şu an 5S kullanıyorum,5S'ten sonra S7 mi tatmin eder yoksa 6S mi düşünmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7' yi beğenmedim, geçiş modeli olduğu konusunda cok haber var ortalıkta. 6s veya 6s plus' tan 7'ye gecmek gereksiz.
  • Kutu içerisinden air pods çıkmayak bu belli de, normal ear pods da mı çıkmayacak? Yani kutudan çıkan dönüştürücüyü kullanabilmemiz için elimizde yoksa haricen 3.5 mm uca sahip kulaklık mı edinmemiz gerekiyor?https://www.youtube.com/watch?v=5gsTr0kV8DY bu videoda kutudan ear pods çıkacağı söyleniyor.

Düzenleme: 2. soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 11 Eylül 2016; 2:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Bu telefonun nesini beğenmediniz anlamadım. Evet çok büyük tasarım yeniliği yok ama çok büyük tasarım yeniliği olanlarda şarj oluyor alev alıyor.

Benim telefonum tutuşmasında varsın fazla yenilik olmasın

Daha durun hocam bismillah.

Telefon çıkmadan hiç bir sorunu yokmuş gibi yorum yapmışsınız.

4s lerde sinyal sorunı, 5 lerde soyulma sorunu, batarya şişme sorunu, kapatma açma tuşu, 5s lerde mavi ekran + ekran esnemesi, aynı şekilde 6 larda ekran esnemesi, ön kamera kayması, yamulma.

7 nin sorunsuz olacağının bir garantisi varmı ?

iPhone 6 kullanıcısı olarak ekran esneme ve kamera kayması yüzünden çok sıkıntı çektim ben. Bu 4. iPhone 6 ım. Gittim en sonunda sıfır aldım oda sorunlu çıktı. Ekran çerçevesi kasanın dışında kalmış ayrıca ekran esnemeside var.
    iPhone 3gs den sonraki 6s serisi hariç tüm cihazları kullandım. Hepsinde sorun yaşadım.
    S3, S4 ve note 5 kullandım iPhone haricinde. Onlar en azından kutudan problemsiz bir şekilde çıktı.

iPhone hoş güzel gerçekten seviyorum ama kronik sorunları çok be hocam. Samsung forumlarında soyulma konusu dışında ben hiç bir kronik sorun konusuna rastlamadım. O konularda zaten s6 yla beraber tarihe karıştı 1 2 istisna hariç.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam kutudan çıkar mı bu bilmem ama zaten çoğaltıco fotodan anlaşılan üzre lighlgni çoğaltıyor.

Air pods kutudan çıkma ihtimali sıfır
    Bu mesaja eklenen görseller:

İphone 7 tırt çıktı

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Ben farklı bir şeyden bahsettim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Bu telefonun nesini beğenmediniz anlamadım. Evet çok büyük tasarım yeniliği yok ama çok büyük tasarım yeniliği olanlarda şarj oluyor alev alıyor.

Benim telefonum tutuşmasında varsın fazla yenilik olmasın

Daha durun hocam bismillah.

Telefon çıkmadan hiç bir sorunu yokmuş gibi yorum yapmışsınız.

4s lerde sinyal sorunı, 5 lerde soyulma sorunu, batarya şişme sorunu, kapatma açma tuşu, 5s lerde mavi ekran + ekran esnemesi, aynı şekilde 6 larda ekran esnemesi, ön kamera kayması, yamulma.

7 nin sorunsuz olacağının bir garantisi varmı ?

iPhone 6 kullanıcısı olarak ekran esneme ve kamera kayması yüzünden çok sıkıntı çektim ben. Bu 4. iPhone 6 ım. Gittim en sonunda sıfır aldım oda sorunlu çıktı. Ekran çerçevesi kasanın dışında kalmış ayrıca ekran esnemeside var.
    iPhone 3gs den sonraki 6s serisi hariç tüm cihazları kullandım. Hepsinde sorun yaşadım.
    S3, S4 ve note 5 kullandım iPhone haricinde. Onlar en azından kutudan problemsiz bir şekilde çıktı.

iPhone hoş güzel gerçekten seviyorum ama kronik sorunları çok be hocam. Samsung forumlarında soyulma konusu dışında ben hiç bir kronik sorun konusuna rastlamadım. O konularda zaten s6 yla beraber tarihe karıştı 1 2 istisna hariç.

Haklısınız.
    iPhone serisinin neredeyse hepsini samsung note 3, note 4 ve lg g3 kullandım. iPhonelarda kronik sorunlar oldumu tabiiki oldu (bu arada benim iphone5'im hiç soyulmadı ama bu iphone 5'in hatasız olduğu anlamına gelmez zaten soyulma kronik problemi vardı). Bu iPhone'da ( iphone 7'de) kronik sorun olacakmı, büyük ihtimal olacak. Ama amiral gemisi olarak üretilen (iphone 7plustan bahsediyorum) modelde soyulma,çizilme yada eğilme-bükülme kronik sorunu olacak en fazla. Samsung amiral gemisi gibi (note 7'den bahsediyorum) bir modelde büyük bir sorun belkide bir insana fiziksel zarar verebilecek (şarj esnasında pil yüzünden patlaması ve o esnada telefonu kurcaladığınız için bir kaç parmağınızı kaybetme) sorunlar olmayacak. iPhonelarda kronik sorunlar en fazla iphoneun kendisine, samsunglardaki kronik sorunlar telefonun kendisine zarar verdiği gibi en önemlisi kullanana (insana) zarar veriyor. Ben bir telefona 3000 üstü para veriyorsam kronik sorunu varsa eğer kendisine zarar versin, bana değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Kutudan lightning girişi olan earpods çıkacak. Aynı zamanda lightning to 3.5mm çevirici kabloda çıkacak.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam sizde haklısınız ama benim asıl anlatmak istediğim note 7 piyasa sürülmeden önce pilinin eriyebiliceğini kaç kişinin aklına gelirdi ki ?

iPhone 7 nin bataryasının patlamayacağının veya erimeyeceğinin garantisi yok hocam. Herşey olabilir. Aynı note 7 de olduğu gibi zamanla belli olucak herşey.

İnşallah böyle birşey olmaz tabi.

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Tabiiki akıllarına gelmezdi batarya yüzünden telefonlarının yanabileceği. Ama apple'ında telefonlarının soyulabileceği çizilebileceği eğilebileceği aklına gelmezdi. Bu konuda iki marka arasında şöyle bir fark var: samsung çamaşır makinasından, bulldozere, buzdolabından, televizyonuna bir çok üretimi olan belkide dünyanın en kapsamlı ve en önemli şirketlerinden biri (bu arada samsung güney korede köprüler ve birçok yapılar inşa eder ayrıca en büyük gelirinin inşaat işleri olduğu söylenir her zaman). Ama appleın halen tekrarladığı "biz yazılım şirketiyiz" demesinden dolayı (ki gerçekten öyledir ios ve macos bile kanıt için yeterli iki örnek, ayrıca bu kullandıkları cümle bile samsunga laf koyma gibi bir durumdur herkes bildiği işi yapsın gibi) pil, ram, işletim sistemi gibi vb donanımsal parçaları ve yazılımı birbirine entegre etme konusunda daha başarılı olacağı kaçılırmaz bir durum. Bu yüzden samsung telefonlar patlabilir yanabilir çünkü işletim sistemi onların değil yazılım şirketi değiller, ama apple cihazlar çizilir eğilir bükülür çünkü yazılım şirketidir. Her cihazına her donanımsal parçayı kendi işletim sistemi ile istediği gibi entegre etmeleri mümkün. Görüşüm budur.

Ekleme: Çoğu cihazım Apple. Ama sebebi fanboy olduğumdan değil istediğim performansı ve beklentilerimin karşılığını alabilmemden dolayıdır. Yanlış anlamayın apple'ı savunmuyorum babamın şirketi değil sonuçta hepimiz büyük paralar vererek sahip oluyoruz bu cihazlara ve istediğimizi markayı seçmekte özgürüz . Meslek olarak fotoğrafçıyım hem zehir gibi masaüstü windows pc var hem windows laptoplar var ama macbook pro etmiyor hiç birisi (tekrarlıyorum sadece macbook prodan bahsediyorum çok daha üst düzey apple bilgisayarlardan değil). Konu para değil, beklentilerim ve memnun kalabilme durumu. Çok fazla işimi macbook proyu hdmi ile monitöre bağlayıp ekstra aldığım magic keyboard ve magic mouse ile çözüyorum ve iş yaparken zevk alıyorum. Yeniden tekrarlıyorum kesinlikle fanboy değilim ama fiyat yüksek olsa bile harcadığım paranın karşılığı almak istemem. Apple cihazlar beni bir defa bile pişman etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 11 Eylül 2016; 5:45:52 >

• Yav arkadaş 6nız varsa 7 ile derdiniz ne ? 2 gün önce ayılıp bayıldığınız telefon ne ara eskidi arkadaş.Tüketim çılgınlığı ne zaman bitecek cidden merak ediyorum.
    iPhone konusuna gelince fikirlerim tamamen çöp olduğu yönünde.
    Bazı arkadaşlar bir telefonda nereye kadar gidilebilir demiş.Steve Jobs yaşasaydı şu an o iğrenç airpodslar yerine adam akıllı minimal tasarımlı bir cihaz gelirdi mesela.Ordan pay biç kendine.Tahminimce çıkıntılı kamerayı da istemezdi steve reyiz.Don lastiğinden bozma anten çizgileri falan filan.
    5 serisinin on numara kasası vardı neden bu yuvarlak hatlı kasaya geçtiler anlamış değilim.İyi tarafları da var tabii.3d ekran gibi.
    Neyse velhasılkelam biz kem güm gak guk ne dersek diyelim bu cihazlar milyon satacak ve statü belirlediği zannedilecek.
    Not:5s kullanıcısıyım.Androidi yerip iosun kaymak gibi çalıştığını iddia edenlere inanmayın.
    Discoverydeki geçişler iphone 5sten daha hızlı mesela.
    Hatta şöyle diyeyim iphone 5sin menü geçişleri 30 fps falan.60la alakası yok.hani olur da biri buralara bakar almadan önce falan sonra söylemedi demeyin :D (son çıkan iphone her daim menüde 60fps verir 2 seneye 30a düşer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 11 Eylül 2016; 6:14:08 >

• Son 3 senedir daha iyisini yapabilen varsa söyle.

Yeni kamera,işlemci bu ikisinde aştılar bu sene, şuan rakipsiz. uzayan batarya ömrü ve stereo hoparlörlerde bonus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Eylül 2016; 6:27:24 >
  • Ekranın hala büyük kısmı çerçeveli bence bu bir hayal kırıklığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: :)

kablosuz kulaklık getirmişler ve jack girişini kaldırmışlar.

acaba sadece iphonenin kulaklığı ilemi çalışacak

neden sorduğuma gelecek olursak kutu içeriğinden kulaklık çıkmayacak ve türkiyede satış fiyatı 779 tl olacakmış..

şaka gibi..apple her sene çıtayı daha dazla yükseltiyor..

iphone kullanılır karşı değilim ama Türkiye şartlarında kullanmaktan kaçındığım tek telefon.

Bu da ayrı şehir efsanesi oldu arkadaş. Kutunun içinden kablolu kulaklık çıkıyor, ve başka kulaklıkları kullanabilmek için de ayrıca dönüştürücü çıkıyor.

Kablosuz kulaklık ayrı bir mevzu, ayrı bir ürün yani o. iPad gibi, Apple Watch Gibi, Apple TV gibi ayrı bir ürün. İsteyen alır isteyen almaz.

• Apple İpad modellerini Tanıtımında Amerikadaydım. Mr : Jobs Gerçekten çok zeki bir adam mükemmel bir senarist. adam ipad i zarfın içerinden çıkardı ve herkezi şaşırttı. yıllardırda aynı taktikle şaşırtıyor.
  • ulas19879 kullanıcısına yanıt
    İyi de jobs öldü cook geldi.

• konuyu açan arkadaş aklıma gelirse 2016 son çeyrek ve 2017 ilk yarı zamanları arasında satılan rakamları seninle paylaşırım.. yine rekor kıracak yine rekor kıracak.. şu anda bile 6s ten sonra en çok satılan 2. telefon iphone 6.. s7 falan değil yani hatırlatmakta fayda var..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.