Şimdi Ara

İphone 7 tırt çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde illa kablosuz kulaklık almak mı lazım şarjdayken müzik dinlemek için apple herşeye Bi ara kablo sokmak zorunda mı ya anlamıyorum mac alsan Bi deste kablo ile geziyorsun i7 de aynı olacak gibi, yine rekor kıracak o da ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    gerçekler acıdır kardeş, tipi hTC den al, özelliklerin çoktaan demode olsun, kasa ekran oranın berbat, tırtın önde gideni, açık net.
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    hoparlörler, çoktan demode, htc 10 un yanında zaten hikaye
    ekran geride, renk karakteri masalını geçelim
    home tuşu :) çoktan demode
    grafik kart öylemi, dikkatli incele bakiim, buda demode
    kamera, geç oda demode
    kulaklık sesimi, yahu bırak Allah aşkına yaaa

komple demode, hTC m serisi çakması yarı android kılıklı kapalı kutu İOS kullanan alet, neden hala deli gibi bunu savunuyorsunuz, ayıp yahu...
  • bu arada azılı htc savunucusu gibi yazmışım, alakası yok, her markadan ayponda da dahil kullandım kullanıyorum, benim için en iyi olması kıstas, ios ta aypon (zaten tek başınaya neyse) ne ise androide de hTC odur, bunu bilirim ben, deneyimleri diyor bunu, ha her markanın kusuru olur giderilir vs. kul yapımı bunlar, birşeye bakarken ona takılıp kalmamak lazım, birşeyin iyi olması satış rakamlarıylada ölçülmez ayrıca, biraz aklı selim düşünmek lazım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 9 Eylül 2016; 1:09:48 >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Gelde cevap verme, 3d falan bunları geçelim, yazılımsal işler bunlar, stero hoparlör haaa, yahu 3-4 sene önce M7 vardı hatırlarsan, hala daha bu aletten daha iyi ses veren aypon modeli yok, M10 u neden yazmıyorsun bakalım, tepesinden atladığı içinmi acaba?
    donanım haa, yahu demode, nesi canavar, hangi üst düzey telefondan iyi m10 danmı S7 denmı Nexus tanmı neden?
    su dökemez, ha bunda haklısın, su geçirmez olmasından sanırım...

biraz dersine çalışsan keşke...
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Sen teknolojiden ve apple dan zerre anlamıyorsun lütfen bundan sonraki yorumlarıma cevap verme bende sana vermeyeceğim. Onu geçelim bunu geçelim zırva cevaplar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 9 Eylül 2016; 1:17:46 >
  • jb sız apple bıldıgın çöp ,jb cıkarsa alınır ama jb cıkmazsa o kadar para su cıhaza verılmez o paraya gıt uzakdoguda pasalar gıbı tatıl yap
  • Beğenerek, bi sorun yaşamadan kullandığım 6s;

-Suya dayanıklı olmuş,
    -Şarj bi tık daha fazla gidiyor,
    -2 farklı renk alternatifi gelmiş,
    -Hoparlörden 2 kat daha fazla ses çıkıyor,
    -Kötü görünen arka kamera tasarımı düzeltilmiş,
    -Hoşuma gitmeyen anten çizgileri gizlenmeye çalışılmış,
    -Yıllardır ön/arka full düz siyah tasarım sonunda gelmiş,
    -Tık tık tıklanan home tuşu gitmiş,
    -Ön kamera 7mp olmuş,
    -IOS 10'la daha stabil çalışacak.
    -Go Pro vari geniş açılı, derinlik hissi olan fotoğraflar çekebileceğiz,
    -Kamera iyileştirilmiş.

Yukarıdakiler almam için yeterli. Hız/grafik/performans falan 2 kat artmış, şöyle olmuş vs. pek ilgimi çekmiyor zaten takılmadan takır takır çalışıyor.

Gönül bi vr gözlük, ön kasada ki üst ve alt tarafta kulunan gereksiz boş alanların kaldırıldığı bi tasarım vs. bekledi ama olmadı.

Mevcut 6s'imi satıp üzerine yaklaşık 1000-1250TL koyarak telefonumu upgrade edeceğim. Yıla bölünce ayda yaklaşık 100 TL ödemiş olacağım. Maaşımdan ayırabileceğim bi rakam. Her sene aynı şeyi yapıyorum. Durumum olmasaydı mevcut telefonumla yola ederdim. En nihayetinde alt tarafı telefon. Çalışan bi iphone 5'im olsaydı üzülecek değildim.

• alimelle A kullanıcısına yanıt
    Sen var ya baya ağır bir htc hatta android fanboyusun. iPhone 7 nin performansına demode dedin ya tartışmaya bile gerek yok. Fandroid lütfen...

• Daha ne bekliyorsunuz anlamadım işlemci güçlenecek kamera güçlenecek bunlar dışında ne bekliyorsunuz zaten bilgisayara döndü telefonlar.

• Kronik sorunlar olmasa çok güzel cihazlar LG'ler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Kronik sorunlar olmasa çok güzel cihazlar LG'ler

lg g2 hariç hiç biri beş para etmez androidde en iyi cihazları huawei yapıyor özellikle de kasa ve görünüm...

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Xiaomi ile mutluyuz hocam
    Huaweilerde güncelleme problemi var diye biliyorum

• quote:

Xiaomi ile mutluyuz hocam
    Huaweilerde güncelleme problemi var diye biliyorum

o da iyidir hocam... bizim piyasada pek olmadığı için ismini yazmadım...

• quote:

Kronik sorunlar olmasa çok güzel cihazlar LG'ler

Kronik sorunlarını da fiyatı uygun olduğu için bir nebze görmezden gelebiliyorum

Ha konu yine iphone samsung tartışmasına gitmiş. Cevap çok net iphone hem görüntü hem performans hem de tasarım şıklığı olarak 2 gömlek üstün. Ama 3.250 tl verip alır mıyım. Cık

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    Ghost acreen bir nebzede boot loop olmamasi gerekir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele bir çıksın değerlendirelim. Tasarım evet pek birşey yok ama telefon baya gelişti baya yenilik var yok demek olmaz.

• 6S ile özellikleri arasında cok fark olmasa da iOS 10'u iPhone 7 için daha stabil yapacaklar. Optimizasyonu her cihaza farklı ayarlıyorlar bu yüzden güncellerinde cihazlarımız yavaşlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Bir cep telefonu en fazla ne yapabilirki zaten. adi ustunde telefon bu

6600 zamanında da senin gibi düşünenler vardı, yada düşünemeyenler. genelde o koltukta oturan insanlar bir telefonla daha fazla ne yapılabilirki nin cevabını bulmaya çalışan insanlar oluyor. bu telefonlar daha fazla şey yapabilecekler göreceksin fakat bunu keşfeden sen olmayacaksın.
  • Walking On Air W kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç bir nesil arasında bu kadar fark olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.