Şimdi Ara

İphone 7 tırt çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelen hiçbirşey yok.6s'i süsleyip kamerasını netleştirip 7 diye sunmuşlar.

Herşeyiyla gelişmiş 6s ! 2 saattir kamerasını zoom yapıyor diye övüyorlar.Bence fazla bi beklentiue girmeyelim.

• Bir cep telefonu en fazla ne yapabilirki zaten. adi ustunde telefon bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 7 Eylül 2016; 21:26:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Bir cep telefonu en fazla ne yapabilirki zaten. adi ustunde telefon bu

İphone 3'den 4 'e geçişteki veya 4'ten 5'e geçişteki tasarım anlamındaki farklılıklar yok.

Tasarım birebir aynı.

Yeni gelen hiçbirşey yok.Varsa yoksa kamera.
  • Her yeni iPhone da ayni muhabbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine rekor kıracak boşver hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 3310da bir telefondu ama su an nerelere geldik. Bir telefondu ise ben mesela 4s kullaniyorum ios6 ile her turlu isimi goruyorum. Yani bir telefon bu 5000tl verip neden 7 alayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Nokia 3310da bir telefondu ama su an nerelere geldik. Bir telefondu ise ben mesela 4s kullaniyorum ios6 ile her turlu isimi goruyorum. Yani bir telefon bu 5000tl verip neden 7 alayim.

işte bunu diyorum üste para verecek bir yenilik yok .Telefon kötü demiyorum güzzel ama değiştirmeye gerek yok.

Bu sebeple bence ilerleyen zamanlarda bizim telefonları zamanında iphone 4'lere yaptıkları gibi güncellmeyle yavaşlatacaklar.

Kesinlikle 10'a geçmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek bi değişiklik yok. İnsanları etkileyen tek değişiklik 7 plus ta 3gb ram ve çift kamera olacaktır. 6s e devam
  • JET blek rengi güzel sadece niye güzel çünkü çirkin anten çizgilerini kapatıyor ama 256 gb geliyor 6-7 bin e de plus satarlar 256 gb
  • adamlar orta buton ekledikleri özellik yeter be
  • Net fiyat varmı

• 6S ile devam....

• En güzel yenilik SuperMario

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Eylül 2016; 21:58:59 >
  • Listede iphonun hangi tarihte ve hangi ülkelerde satılacağı listeleniyordu Türkiye'yi göremedim.
  • Samsungda 30 fps+droplarla çalışacak uygulamaları oyunları 60 fps akarak oynatıyor. Daha ne olsun.

Ha her ne kadar android de olsa ben lgciyim o ayrı mevzu.

• Sana göre tırt

• Kulaklik olayi kotu.

İphone 6+ alacagim. Olculeri ayni nasilsa

• İos10u verdiler mi

• Bu telefonun nesini beğenmediniz anlamadım. Evet çok büyük tasarım yeniliği yok ama çok büyük tasarım yeniliği olanlarda şarj oluyor alev alıyor.

Benim telefonum tutuşmasında varsın fazla yenilik olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Eylül 2016; 22:20:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu parlak renk çok hoşuma gitti ama yüksek kapasitelerde bulunmasıda fiyasko ama yinede iphone 7 plus'u sunduklarını baya beğendim ben.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.