Şimdi Ara

İphone 7 tırt çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsinde fiyatlara bakalım. Plus 128 jet black alırım büyük ihtimal. Fiyat tahminim 4000 sınırında. 4000'i geçmez ama yaklaşır diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    4000₺'yi her türlü geçecektir.

• Tırtmı? Desene param yok android kullanıyorum.
    Ne bekliyordunuz agresif bir design mı? Klasik iPhone stratejisi.

• Donanımsal yetenekleri çok gelişmiş sadece home butonu yeter arkadaşlar ne bekliyorsunuz ? S plus sahipleri keyfe keder geçebilir yada 7s beklenebilir kanımca ama 6 sahibi olsaydım banko alırım s plus sahibi olmama rağmen özellikle kamera benim için belirleyici olacak canlı canlı görmek istiyorum haricinde 7s beklerim

• arkadaşlar ıphone 7 de kulaklık girişi ile şarj girişini aynı yapmışlar. Bu durumda hem şarj edip diğer yandan kulaklık takamayacak mıyız şimdi
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Ve bunu düşünen Apple iftiharla sunar: AirPods. Sadece 779.99 tl

• Yıllardır hızlı bir şekilde gelişti mobil cihazlar ama artık doyum noktasına ulaştı, gelişim hızı da yavaşladı ben buna rayına oturması diyorum. Macbook, iMac, iPodlara gidin bakın hepsi gelişimini tamamlamış artık ufak değişikliklerle yenisi çıkarılan cihazlar. Önemli gelişmeler de oluyor, günümüzü kaçırmadan eklemeler de yapılıyor bence olması gereken de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 8 Eylül 2016; 10:32:11 >
  • 6s olanlar alsın diye yapılmıyor bu cihaz zaten, fark yok diyorsunuz. 4s veya 5 hatta android kullanan milyonlarca kişi var onların alması gerekir, 6s gibi canavar cihazın varsa 7 niye alınır ki.

• Stero hoparlörler
    Çok daha fazla renk kartelesine sahip yeni ekran
    Yeni home tuşu
    Konsol gibi görüntü kalitesi veren grafik kart
    Performansa göre güç tüketen yeni işlemci
    Çok daha iyi kameralar
    4 ledli Flash
    Çok daha kaliteli kulaklık sesi

Bunlar ilk akla gelenler

Elbette 6 s in guclendirmisi olacak. Her yeni bir öncekinin yenisidir ve çok daha iyisidir.

• Iphone 6s kulananlar için 7ye geçmek bence saçma olur. Ancak ıohon e5-5s kullananlar geçebilir ozellıkle plus modeli çift kamera 3 gb ram fln baya cezbediyo ınsanı bence guzel bir telefon olmuş dıya toza karşı dayanıklılık home tuşunun değişmesi çift hoparlör on kamera 7mp oldu apple bir modelde normalde bu kadar değişiklilk yapmazdı şaşırdım

• Belli ki siz sunumu izlememissiniz. Su an iPhone 6s plus 32 gb lik versiyonu neredeyse 1000 tl ucuzladı. Bu sene ilkkez geçen sene ile aynı fiyattan çıktı bilmem farkında mısınız. Turkiye de en fazla geçen seneye göre ℅2 fark olur

• Olaya sadece 6S kullanicilari gibi bakmayin. Şu an 4,4S,5 kullanicilari icin gayet güncel, hızlı ve iyi yenilikler bence. Ama 7 düsünenler 6S i de tercih edebilir. Arada pek bir fark yok. Her zaman dedigim gibi, Uçak kaldirmiyoruz cihazlarla.

• the_zula kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s in her şeyini geliştirince de iPhone 6 çıkıyo ortaya. "Ama ekran büyüdü ama kasası değişti" diyeceksin, daha ekranı büyütemeyeceklerine göre kasasına laf edebilirsin, kasası içinde telefon bekliyosanız buna verebilecek bir cevabım zaten yok 😄

• Kulaklık girişi kalkmış hocam daha nolacak. İkulaklık alıp tertemiz kullanacaz. 150usd kulaklık. Hayalim gerçek oldu allahım. kulaklık girişi kalkmış. hemn ön siparişi çaktım. çok heyecanlıyım ya
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin?
  • ıphone 7 piyasaya kazıklayıcı bir biçimde hızla giriyor. Sıkı tutunun millet.
  • Beyler Nasıl tırt çıktı yahu aynı şeyi mi izledik biz sizinle? Su he toza karşı dayanıklılık oldun yeni mat siyahın muhteşemliği olsun Touch ID yi aynı 3D Touch tarzı kullanmak olsun renklerin keskinliği olsun kameranın gelişmişliği olsun Stereo hoparlör olsun muhteşem ötesi. Zaten donanım canavardı. Cidde'n söylüyorum şu anki iPhone 7 bin eline kimse su dökemez. Bana göre olağanüstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 8 Eylül 2016; 11:32:56 >
  • Apple hayranıyım, ama bana göre de tırt çıktı. 5s kullanıyorum. 5s'in iPhone 7'den daha fazla albenisi var bence. Cihazıma şöyle bir baktım. Şekli gözüme daha bir güzel göründü :) Zevkler ve renkler tartışılmaz, orası ayrı. Kasa zaten aylar önce sızan kasaydı. Farklı bir şey bekleyip şaşırırız dedik, olmadı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu özelliklerle beraber kulaklık kutudan çıksaydı, ekran kasa oranı iyileştirilse ve en azından normal 7'de de çözünürlük full hd olsaydı güzel olurdu. iPhone 7'nin en güzel yanı 6s fiyatlarının düşmesi oldu. Onun dışında kimse daha hızlı işlemci, su ve toza dayanıklılık falan demesin. Instagram'da foto paylaşıp, facebookta gezinirken o işlemci işine yaramayacak. Üstelik Apple sitesinde bile su teması sonucu oluşacak hasarlar için özellikle belirterek garanti dışı kalır diyorsa kimsenin yağmurda çağrı yanıtlayacağını, telefonun yanına fincan bile koymaya yelteneceğini vs. sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.