Şimdi Ara

iPhone 7 vs 6s'in ön koruma camları aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 7'ye 6s ön koruma camı taktırsak bir problem çıkar mı?
    Şu an doğru düzgün piyasada olmadığı için bulamadım fakat bir telefoncu '6s ile aynı sıkıntı çıkmaz takalım' dedi. Öbür telefoncuya sorduğumda ise '6s ile 7'nin sensör ve hoparlörleri farklı olduğu için takılmaz' dedi.

Hangisini dinlesem? Biliyor musunuz acaba?

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blastium

Merhaba arkadaşlar,

Şu an doğru düzgün piyasada olmadığı için bulamadım fakat bir telefoncu '6s ile aynı sıkıntı çıkmaz takalım' dedi. Öbür telefoncuya sorduğumda ise '6s ile 7'nin sensör ve hoparlörleri farklı olduğu için takılmaz' dedi.

Teşekkür ederim.

Merhaba bende bir 7 sahibi olarak aynı sorunu yaşadığımı belirtmek isterim. Cihazı aldığımdan bu yana 4 kez temperli ekran koruyucu taktırdım hiçbirisi de 6s'nin ekranına taktırdığım koruyucularla aynı randımanı vermedi. Yani ya kenarlarından hava aldı ya da sürekli baloncuk sorunu yaşadım. Bu arada taktırdığım jelatinler kalitesiz ürünlerde değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

quote:

Orijinalden alıntı: Blastium

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkür ederim.

Merhaba bende bir 7 sahibi olarak aynı sorunu yaşadığımı belirtmek isterim. Cihazı aldığımdan bu yana 4 kez temperli ekran koruyucu taktırdım hiçbirisi de 6s'nin ekranına taktırdığım koruyucularla aynı randımanı vermedi. Yani ya kenarlarından hava aldı ya da sürekli baloncuk sorunu yaşadım. Bu arada taktırdığım jelatinler kalitesiz ürünlerde değildi.

Yani sonuç olarak hangi camı tavsiye edersiniz hocam? 6s camı mı yoksa 7 camı mı?

• Blastium kullanıcısına yanıt
    7 için olanlardan almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.