Şimdi Ara

İphone 7PLUS Pil Sayaç Sorun / Kullanım beklemede.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 7PLUS Pil Sayaç Sorun / Kullanım beklemede.

Merhaba arkadaşlar sorunum şu,
    İphone ayarlar-pil bölümüne girdikten sonra en aşağıya inince yukarıdaki resimde gördüğünüz üzere son tam sarjdan sonra geçen süre diye bekleme ve kullanım diye bölüm var.
    Telefonu %100 sarj ettikten sonra bu bölüm çalışmaya başlıyor buraya kadar sorun yok taki telefonu açıp kapadığım zamana kadar ne zaman telefonu açıp kapasam sarj %100 dahi olsa açtığımda tekrar telefonumu bu rakamlar yok oluyor (-) bu işaretler olmuş oluyor.
    Bir daha ki %100 sarj'a kadar bu sayaç işlemiyor.
    Benim eski 5s telefonumda bu sayaç sıfırlanmıyordu hatta sarj'a taktığımda atıyorum bekleme 10 saat kullanım 5 saat sarjdan %60 da çıkardım diyelim o 10 saat ve 5 saatin üstüne ekliyordu %100 sarj olmadığı için 5 saat 1 dk 10 saat 1 dk diye telefonu açıp kapadığımda sayaç sıfırlanmıyordu. Üstüne extra ekleniyordu süreler.Ne zaman %100 sarj olur o zaman sıfırlanıyordu.

Dün telefonu tekrar sarj ettim %100 çıkardım bekleme 4 dk kullanım 4 dk iken %100 sarjda yine telefonu açıp kapadım bu sayaç (-) böyle sıfırlanmış buldum açtığımda tekrar bu menüye girdiğimde ve dediğim gibi kesinlikle bir daha ki %100 sarjda kadarda sarja takmadan burası düzelmiyor sarj %100 olsa dahi.
    Problem telefonu açıp kapayınca buranın sıfırlanıyor olması.

Kapatıp açınca telefonu sayacı sıfırlama muhabbeti nedir neyden kaynaklıdır?

Yazılımsal mıdır yoksa donanımsal bataryada felan mı sıkıntı var nasıl düzeltebilirim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 27 Kasım 2016; 9:28:55 >

• Kapanıp açılınca değilde reset atınca bunu yapıyordu. Kapatıp açmayı nasıl yapıyorsunuz normal önce kapatıp sonra açma şeklinde mi ? Yoksa güç tuşu ve ses kapatma tuşuna ayni anda basarak mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal güç tuşuna basılı tutuyorum ondan sonra çıkan ekradanda yana doğru çekiyorum imleci kapanıyor klasik işte.
  • Aynı şekilde bende de böyle birşey var. Bende pek anlam veremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 7plus değil tümünde aynıydı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefpahaloz S kullanıcısına yanıt
    Okurken kafam karşti kardeş telefonu açip kapatsan reset atsan her türlü o sayaç sifirlaniliyor taki tekrar telefonu % 100 yapip şarjdan aldiğinda aktif olmasi lazim aktif olmuyorsa itunes üzeri tekrar güncellemen lazim neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.