Şimdi Ara

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
11
Favori
31.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 8 plus için kılıf, ekran koruyucu bakıyorum. 5s'imi ilk bi kaç ay hariç kılıfsız kullandım ve 2 sene gözüm gibi baktım, sonrasında pek umrumda olmadı, düşe kalka bi haller oldu. Ekran hiç kırılmadı ama dokunmatik bozulunca mecbur ekran değişimi oldu, son olarak yazın ekran yere gelecek şekilde düşürünce de ekranda dikey çizgiler belirdi ama ekran yine kırılmadı, kısaca kasadaki ezilmeleri saymazsak sadece ekran bile metal kasa telefon için yeterli olur. Ama kavisli ekran ve cam arka panel

Kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlar cevaplarsa makbule geçer;

1) 8 plus, 7 plus'a göre çok az daha kalın, 7 plus kılıfları 8 plusta kullananlar bu konuda bir sıkıntı yaşadı mı?

2) Aliexpressten veya başka sitelerden sipariş verenler direkt link vererek kargo, ürün kalitesi ve satıcıyla ilgili deneyimlerini paylasabilir mi

3) Mat, yansıma önleyici ekran filmi kullanan tercih ettikleri markaları ve tedarik yöntemlerini paylasabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet beyler siyah ipX için kılıf önerileriniz neler? ben olabildiğinde ince hatta yokmuş hissi veren bir kılıf arıyorum. Tercihim şeffaf olması ama silikon olanlar kalın ve zamanla sararıyor.

hangisi?

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-x-kilif-spigen-air-skin-ultra-ince-4-tarafi-tam-koruma-black

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-x-kilif-spigen-liquid-crystal-4-tarafi-kapali-crystal-clear

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-x-kilif-spigen-thin-fit-ultra-ince-black

• Spigen - Neo hybrit crystal (silver)

Ön cam korumam henüz gumrukten çıkmadığı için öndeki jelatini çıkartmadim. Sensörün önüne gelen kısmı kestim ama.
    fotoğraflar neden büyümüyor çözemedim.

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 27 Kasım 2017; 13:47:44 >

• iphone 8 icin logo delikli kılıf bakıyorum da bulamadım 7 için olan kılıflar boyut olarak oluyor fakat logosu tam oturmuyor

• logo delikli kılıfı boşverin hocam. o boşluğa bir şey denk gelir arka cam tuz la buz olur. Nasılsa kamerasından telefonun İphone X olduğunu anlarlar
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    hocam bir önceki sayfada paylaştım linki.yıllardır her telefonuma alıp kullandığım model yine verdim siparişi inan bundan daha ince ve şık cover bulamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino

hocam bir önceki sayfada paylaştım linki.yıllardır her telefonuma alıp kullandığım model yine verdim siparişi inan bundan daha ince ve şık cover bulamazsın

Hocam inanır mısınız sizin o mesajı görmedim ve bir sürü kılıf aradım taradım ve onu buldum.
    Dün akşam gece 11'de o kılıfı sipariş ettim. Zevklerimiz aynı:)
    Türkiye'de bulamadım ve en uygun Amazon'dan bulup aldım. Şimdi tek sıkıntı beklemek:/
    https://www.amazon.com/gp/product/B076CFX1BG/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 27 Kasım 2017; 19:32:0 >

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Kılıf baya kalınmış, teşekkürler paylaşım için hala gönlüme göre bir kılıf bulamadım.

• ellesharr kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla siz varla yok arası bir kılıf istiyorsunuz. Yalnız o kılıflar düşmelere karşı cihazı korumaz. Sırf görsellik için de kılıf alınmaz. Siz en iyisi diamond protect uygulayıp telefonu kılıfsız kullanın.

• arkadaşlar telin zaten ön arka camı çizilmeye dayanıklı asıl sıkıntı yanları paslanmaz çelik ama çok kısa sürede çiziliyor apple watch paslanmaz çelik kullanıyorum ince çizik içinde.sonuçta aynı malzeme.

• alpino kullanıcısına yanıt
    Aliminyum olması lazım yanlar.yanlışınız var.
    ama söylediğiniz doğru yanlar arka ve ön cama göre çizilmeye daha hassas.
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    sadece iphone X yanları paslanmaz çelik hocam.iphone 8'in yanları alüminyum o yüzden karıştırdınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

Kılıf baya kalınmış, teşekkürler paylaşım için hala gönlüme göre bir kılıf bulamadım.

Telefonun ebatlarını 4'er mm arttırıyor.
  • alpino kullanıcısına yanıt
    Tamamdır pardon 👍🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

Anladığım kadarıyla siz varla yok arası bir kılıf istiyorsunuz. Yalnız o kılıflar düşmelere karşı cihazı korumaz. Sırf görsellik için de kılıf alınmaz. Siz en iyisi diamond protect uygulayıp telefonu kılıfsız kullanın.

Aynen öyle aslında, ama yan tarafların çizilmesini de istemiyorum, aynı yan kısımlar ip 3 g de vardı o zaman kılıf filan kullanmıyordum kenarlar ben satarken baya çirkin bir haldeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

Orijinalden alıntı: major24

Aynen öyle aslında, ama yan tarafların çizilmesini de istemiyorum, aynı yan kısımlar ip 3 g de vardı o zaman kılıf filan kullanmıyordum kenarlar ben satarken baya çirkin bir haldeydi

O zaman diamond protect gibi sıvı ekran koruyucuları o yan kısımlarda kullanılabilir mi diye üreticiye sorun isterseniz. İle yarıyorsa kılıfsız kullanırsınız

• Merhabalar

Arkadaşlar birer tabe orjinal silikon ve deri kılıf alacağım, iphone 7 için olanlar daha ucuz görünüyor kullanan yada farkı bilen var mı? 8plus daha pahalı uyum konusunda sıkıntı oluyor mu araştırdım ama bir şey bulamadım,arkası delikli olanlardan değil direk apple üretimi olanlardan alacağım, cevaplarınızı bekliyorum

• Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    hiç bir fark yok 7 için alabilirsin.
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    Kılıfın arkasında ki elma il cihazda ki aynı denk geliyor mu :) silikon olanda, aklım orada kaldı da.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.