Şimdi Ara

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
11
Favori
31.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar 3 günde dünyanın bir ucundan bir ucuna kargo gönderiyor ama bizim gümrüğümüz 1 haftadır gelen kargonun kontrolünü yapamıyor.
    Yurtdışından gelen kargolarda gümrük kontrol süresi nedir ? Max kaçıncı güne kadar tutabilirler ellerinde ? Ptt merkezine sistemleri üzerinden yazı yazdım, 4 gündür kontrol aşamasından çıkamadı kargom, kargom kayıp mı oldu neden bu kadar sürede kontrol aşaması bitmedi akıbetini öğrenmek istediğimi beyan ettim. Gelen cevap, kontroller yapıldıktan sonra kargolama işleminin yapılacağı oldu...
    Alt tarafı 1 adet ekran koruyucu 1 adet de silikon kılıf. Uygulanan muamele AK47
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    8 plusta elma daha aşağıda kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressde ön taraf için koruyucu jelatin satan varmı aradım baya ama herkes cam satıyor. Cam telefonun kullanımını köreltiyor home butonu basmak ölüm şöyle 10 adet jelatin 1-2 dolara satan satıcı bulamadım.

• Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne istediğin belli değil

Arkası delikli kılıflar olmuyor.Orjinal apple silikon demişsin onu alabilirsin sıkıntı yok

• yokyere kullanıcısına yanıt
    Hakkettim 😉 inceleme videoları işime yaradı, düşündüğüm gibi değilmiş, sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Aliexpressde ön taraf için koruyucu jelatin satan varmı aradım baya ama herkes cam satıyor. Cam telefonun kullanımını köreltiyor home butonu basmak ölüm şöyle 10 adet jelatin 1-2 dolara satan satıcı bulamadım.

aynen hocam yarim saattir bakiyorum bulamadim bende

tempered glass yaziyor tum ilanlarda normal koruyucular artik üretilmiyor mu anlamadim gitti eskiden cikardi aramalarda

bir iki telefoncuya sordum mahallede onlarda da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 29 Kasım 2017; 18:26:40 >
  • Anker kılıf amazondan geldi bugün. 8 dolar kargo ile 14 dolar. Bu fiyata şaşırdım açıkçası. Çünkü kılıf gayet kaliteli. Böyle olup 40 dolara satılanlar var. Telefon yok şimdilik onun için kılıfı koyuyorum tavsiye ederim mat buğulu arka yüzeyi. Yanlarda elden kaymaması için kaymaz bölüm şeklinde. Telefon yüzüstü konduğunda ekran değmiyor yüzeye kamera korumalı. Anker kılıfıda kaliteli yapmış. Resimler birtürlü olmadı bende link şeklinde koydum.

https://i.hizliresim.com/JO95XY.jpg
    https://i.hizliresim.com/OybWkZ.jpg
    https://i.hizliresim.com/zJZWgY.jpg
    https://i.hizliresim.com/Gy7qE2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 29 Kasım 2017; 23:29:40 >

• arkadaşlar DİAMOND PROTECT uygulayan varmı?ilk uygulamada sorun yok gibi ama kullandıkça etkisini yitirmeye başladıkça lekelenme,dalgalanma yaparmı acaba?güvenemedim pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpino -- 30 Kasım 2017; 6:46:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iphone 7 de spigen 360° full kasa kılıf kullanıyorum. Buna da aynı kılıf olur mu? Yada benzeri. Spigenin sitesinde iphone 8 için aynı kılıfı göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus için buff marka ekran koruyucu kullanan varmı ?
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kılıf kullanmadım, ama şık kılıfa karşı değilim. Black Friday'de Hepsiburada'dan 25₺ aldığım Spigen Liquid Crystal - Space Crystal (sisli siyah) geldi. Bundan sonra kılıf kullanıcam galiba, baya hoşuma gitti.

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu

• İphone 7 Plus için aldığım Tough Armor Gold renk kılıfımı ihtiyacımdan ötürü satmak istiyorum. çok kullanışlı ve güvenli bir kap. ankara veya bursa içi elden teslim edilebilir. diğer şehirlere havale ardından kargo yapılır. kutusu faturası vs vardır. 2 haftalık falan çok az kullanıldı. Spigende indiirmli hali 90 TL ve Gold rengi yok. pm ile ulaşabilirsiniz. iyi günler
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    kullanımı ne açıdan köreltiyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino

arkadaşlar DİAMOND PROTECT uygulayan varmı?ilk uygulamada sorun yok gibi ama kullandıkça etkisini yitirmeye başladıkça lekelenme,dalgalanma yaparmı acaba?güvenemedim pek.

Siparişini verdim, dağıtımda şuan. Bugün teslim alıp uygulamasını yapacağım. İleride sizin dediğiniz gibi bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca ben üzerine kırılmaz cam uygulamasını da yapacağım. için bu uygulamanın etkisini yitireceğini düşünmüyorum. Çünkü bu tür uygulamalar sürtünme ile zeminin yıpranması sonucu etkisini yitirir.
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Home tuşu altta kalıyor. Çift dokunmayla tek elle kullanım özelliğini kullanmakta zorlanıyorum. Ne kadar incede deseler ciddi bi tabaka oluşturuyor ekran alt tarafta kalmış hissiyatı veriyor. Ama jelatinde hiç böyle sorun yok kalitesiz jelatinlerdede gökkuşağı etkisi oluyor bununda biraz kalitelisi lazım.

• alpino kullanıcısına yanıt
    Bende spigenden aldım merak ettiğim acaba x in çelik kenarlarınada uygulanabilir mi. Yitirdikçe lekelenme vs yapmaz bence. İnsan saçından 1000 kat ince yazıyor. Kılcal çizikler için güzel bi seçenek bence.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Ben bunun siyah olmayanı aldım. Gold ile daha iyi durur umarım daha elime geçmedi.

• isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Daha iyi duruyor emin olabilirsiniz. Tanıdığımın gold cihazına tamamen şeffaf olanından aldırdım. Baya iyi duruyor.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Elime geçince görüntüleri eklerim hocam. Bu arada şarjım 7 falanken kamerayı açtığımda açılıp kapanma oldu açılmadı telefona reset attım düzeldi birşey olur mu acaba?
  • Güzel kılıf fakat sadece çizilmelere ve telefonun elden kayarak düşmesine engel olabilir. Telefonu düşürmeniz halinde zerre koruma sağlamaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.