Şimdi Ara

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
11
Favori
31.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold modeli için şu iki kılıf arasında kaldım hangisini alayım ince ve düşmelere koruma sağlaması önemli. Ayrıca bu birindeki set cam koruyucuyu önerir misiniz o kılıflarla birlikte cam koruyucusunu kaldırıyor mu?
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-plus-kilif-spigen-aksesuar-seti
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-ultra-hybrid-2-black?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 24 Kasım 2017; 2:54:10 >

• Arka cama koruyucu sticker tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 8 plus telefonumda kılıfta, ekran koruyucuda kullanmıyorum. Ekran koruyucu kimseyede önermiyorum, ayrıca bu çok kötü görünüyor. Ben telefonu aldığımda hediye olarak tüm ekranı kaplayan (bu gösterdiğiniz model gibi ekranın bir bölümünü kaplayanlar değil) ekran koruyuculardan taktılar belki alışırım diye denedim ama alışamadım, çıkardım hemen. Bu gösterdiğiniz kılıflar düşmeye kısmen dayanıklı olur ayrıca çok fazla dayanıklıda olmaz. Düşmeye dayanıklı istiyorsanız kaba, büyük kılıflardan almanız gerekir. Liquid crystal iyidir hatta şeffaf siyah gibi olan model var o siyahlar için daha iyi. Kılıf ile ilgili düşüncelerim sabit eğer kılıf alıp telefonu çirkinleştireceksem niye şık, pahalı bir cihaz alıyorum. Ayrıca ekran koruyucuların hissiyatı hiç güzel değil ve koruyuculuğuna inanmıyor. Benimlemi ölecek deyip kılıfsız, hissiyatı müthiş bir şekilde kullanıyorum.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam.Fakat insan o kadar para verince ister istemez korunsun istiyor.Çok kaba kılıf sevmem liquid crystal alacağım ama ekran koruyucusunda kararsızım leke bırakmıyormuş HB'da yorumları okudum baya övüyorlar hissiyatını falan eğer camı kaldırmıyorsa 2 sini deneyeceğim. Ayrıca hızlı şarj için 12w lık adaptör 45 tl kutusuz HB'da önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 24 Kasım 2017; 10:53:25 >
    Valla hocam telefonlar çok narin ve ufak bir darbede hemen hasar görüyorlar. Üreticiler bunu bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum. Nokia zamanında kılıf nedir bilmezdik. Hatta fkaültedeyken samsung e900 kullanmıştım tam 4 yıl, ne kadar düştüğünü hatırlamam bile, kasa darbelerden dolayı kırılmış ama telefon çatır çatır çalışmaya devam etmişti.

Touhgh armor ve UAG birlikte kullanıyorum. Ön yüzde ise ekranı ful kaplayan cafele koruyucu var, o gün çıkarıp telefonu inceledim, kasada ezik var.

Kılıfsız kullanmayı her ne kadar istesek de telefonun ufak bir düşmede dahi pert olma ihtimali yüksek. Telefonsuz kalma ihtimali nedeniyle bile kılıf kullanmak mecburi. Üretici cihazı üretince, kılıf üreticisi de bundan kazansın diye kasayı üretirken dayanıklı yapmıyor diye düşünüyorum şahsen.

GErçi iphone x kasası paslanmaz çelik ama camı narin deniliyor. E ful ekran koruyucular da ekranı tam kaplamıyorlar, mecbursun kılıf kullanmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Kasım 2017; 14:34:3 >

• Doğrudur tercih meselesi ama UAG yada TOUGH ARMOR gibi telefonu telsize çeviren kılıflar kesinlikle kullanmam. Ekran koruyucuya zaten hep karşıyım (en kalitelisinin bile koruduğuna inanmıyorum).
    Az önce hepsiburada'da gezinirken space crystal (liquid crystalin sisli siyahı) modelinin 25 liraya düştüğünü görünce bende aldım. Space grey modeli için çok güzel gibi gözünüyor. Yani kullanırmıyım bilmiyorum ama fiyat baya düşük olunca ve space crystal çok hoşuma gidince aldım. Bakalım haftaya gelir deneyeceğim. Eğer güzel olursa bende kılıflı telefon kullananlar arasına ekleneceğim.
    12w adaptörlerin linkini verirseniz bakarım. Her sarj adaptörü ile şarj etmemek lazım. Kılıf ile telefonun dışına koruyabilirsiniz ama kötü şarj aleti ile cihazın piline çok zarar verirsiniz. Şarj adaptörleri kılıflardan daha önemli bir konu. Linki görmedim ama 45 lira çözülebilecek bir konu değil bu. Almayın. Orjinal adaptör ve kablo ile 300 liraya yakın bir fiyata denk geliyor diye biliyorum. Gerek yok yani.
    Ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor.

Ben sipariş verdim hocam ondan kaynaklı olabilir.

tamam o zaman aydınlatıyım size. Bu normal iPad şarjı. iPhonelarda hızlı şarj özelliği olmadığında dahi bu adaptör ile daha hızlı şarj edebiliyordunuz (ki ipad kullanan birisi olarak zamanında bu şarj aletiyle iphone 6 şarj ettiğim oldu ve daha hızlı şarj etti). Yani daha hızlı edecektir ama arada büyük bir uçurum beklemeyin. Yeni iPhonelarda olan hızlı şarj özelliği kadar hızlı etmez ama standart şarj adaptörüne göre daha hızlı şarj edeceği kesin.
  • Sarj cihazlarının daha yüksek ampere sahip olması telefonu daha hızlı sarj eder ve zarar vermez cihaza. Ama Voltaj değerlerinin yüksek olması pile zarar verir diye biliyorum. ?
  • iPhone X için " moshi vitros " da güzel gözüküyor .

Beyaz için , kenarı gri olan

Siyah için , kenarı kırmızı olan.

Diğerleri çok pahalı malum hocam. Araştırma yaptığımda birçok kişinin 12W olanı tercih ettiğini görüp sipariş verdim.Bekliyorum bakalım nasıl olacak.Yanlız ben şimdiye kadar gece takar sabah çekerdim yeni telefonda böyle yapmak zararlı olur mu nasıl takmalıyız

Ben hala öyle yapıyorum bir zararı olmaz. Ama gece takıp sabah aldığınızda 12w ile şarj etmeyin bir şey olmazda gerek yok.

• SUPERMOJI yükleyin alın size X

• Takip
  • Arkadaşlar 7+ cihazımda kullandığım spigen tough armor gold kılıfı ihtiyaçtan dolayı elden çıkarmak istiyorum çok temiz kutusu vs var. İlgilenenlere siteden ucuza vereceğim iyi günler

• BENDE BUNU SİPARİŞ VERDİM X İÇİN.

http://www.elagostore.com/case/iphone-x/es8sm2-cc.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.