Şimdi Ara

••••İphone 8-8 Plus-X Kılıf ve Aksesuarları, Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
11
Favori
31.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone x icin apple silikon kilifi tavsiye edermisiniz(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız bu kılıfların çizilmelere karşı koruma sağlama dışında bir espirisi yok. darbe emicileri olmadığı için düşmelere karşı telefonu korumazlar.
  • technical death metal kullanıcısına yanıt
    İkiside güzel değil. Spigen liquid crystal öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Fark yok aynı kılıf. iPhone 8 Plus'ta alındı denendi, gayet iiyi kılıf.

Sararma yapmıyor mu hocam?

• quote:

• tens T kullanıcısına yanıt
    her şeffaf silikon kılıf zamanlar sararma yapıyor.
    hatta spigen pazardan alınan 10 TL lik kılıfa göre daha kısa sürede sararma yapmıştı bende.(ip 6s)
    ama yinede spigen aldım.ultra hybrid 2.cihazı en güzel gösteren şeffaf kılıflardan.8 plus gold da rengi gizlenmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Kılıf / ekran koruyucu alacaklar "kara cuma" yi bekleyin.

Ben buradan almis bulundum. %50 indirim.yapacaklar. 1 er tane daha almayı düşünüyorum , kılıf ve ekran koruyucu.

https://www.bodyguardz.com/blackout-sale-2017?

4 saat kaldı diyor. Buradan alsak Türkiye’ye geliyor mu ürün? Ayrıca kullanım olarak nasıldır iyi korur mu? Kaba gözüküyor mu?

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Neden iyi degil hocam?

• Spigen nano liquid aldım 2 tane hepsiburadadan indirimdeyken hazır. X aldığımda ona kullanacağım arkaya ve öne. Kılcal çizikleri önlese yeterli. Bir videoda sıvı cama damlar damlamaz anında kuruyor. Yani bir tabaka oluşturuyor çizilmeye karşı koruma sağlıyordur kesin. Ama kırılmaya karşı bir ürün değil çizilmeye karşı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: major24

Kılıf / ekran koruyucu alacaklar "kara cuma" yi bekleyin.

Ben buradan almis bulundum. %50 indirim.yapacaklar. 1 er tane daha almayı düşünüyorum , kılıf ve ekran koruyucu.

https://www.bodyguardz.com/blackout-sale-2017?

4 saat kaldı diyor. Buradan alsak Türkiye’ye geliyor mu ürün? Ayrıca kullanım olarak nasıldır iyi korur mu? Kaba gözüküyor mu?

Bugün Dubai ye ulaştı kargo , muhtemelen yarın ülkeye giriş yapacak.

Şu bir gerçek ki ne kadar çok koruma o kadar kalın bir kılıf.

İçinde Amerikan futbolunda kullanılan ekipmanlarında içinde bulunan shock emici maddeden mevcut. Gerçekten işe yarayıp yaramadığını test ederek belirleyebiliriz ben 6bin TL lik telefon için bu deneyi gerceklestiremem. Geldiğinde detaylı fotoğrafını atabilirim ancak.

https://m.youtube.com/watch?v=O1wgxsh5Z3I

• quote:

Orijinalden alıntı: tens

quote:

Sararma şeffaf kılıfların kaderidir.

• zts Z kullanıcısına yanıt
    Spigen’in kendi sayfasında hepsiburada’dan da alabilirsiniz.

• technical death metal kullanıcısına yanıt
    Siz bunun güzel bir kılıf olduğunu nereden çıkardınız. Gayet şık cep telefonunu telsize çevirmiş.

• Merhabalar, 8 plus gold modeli için kılıf ve ekran koruyucu istiyorum ince,zarif olması telefonun görünüşünü çok etkilememesi önemli.Araştırdım ama kesin bir sonuca varamadım.Şimdiye kadar piyasada 10-20 tl fiyatla satılan ekran koruyucu ve kılıflar kullanıyordum.Fakat spigen kılıfların yorumlarından sonra spigen kılıf ve koruyucu almak istiyorum bir 3 lü set buldum bu kılıf cam koruyucunun kalkmasına falan neden oluyor mu? Kılıf şeffaf olduğundan sararma yapıyor mu? Parasını hak eder mi sizce?

http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-8-plus-iphone-7-plus-aksesuar-seti-ekran-koruyucu-kilif-kablo-055se22605-p-HBV000008RDEC

• Beyler, genel bir uyarı ve tavsiye. Şeffaf kılıf almayın, en kalitelisi dahi eninde sonunda sararma yapıyor. Başka seçeneklere yönelin.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    hocam gold modeli de şimdi şeffaf istiyor kullanmasan düşse gidecek kapalı alsan telefonun rengini göremeyeceksin ne yapalım öneride bulunursan sevinirim :)
  • Spigen ultra hybrid 2 aldım. Telefon Samsung s3 gibi gelmeye başladı bana:)

• isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Başkan 150 kez de şeffaf kılıf alacak olsan 150'sinde de o kılıf sararacak. Ama şimdi şöyle bir şey de var ki telefonu korumak için aldığın her kılıf telefonun güzelliğini bozacak, darbeye karşı dayanıklı alıyorsan tabi. Fakat çizilmeye karşı olan ince kılıflara yönelebilirsin telefonu daha dikkatli kullanarak.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun hocam hiç şeffaf almayayım o zaman.Ekrana spigen den cam koruyucu alıp şeffaf haricinde ince,zarif bir kılıfla kasayı ve arkasını korumayı düşünüyorum bu tür kılıf öneriniz var mı peki
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Elago'ya bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.