Şimdi Ara

iPhone 8 Kamera Camı Kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece vakti elimde flaşla sivrisinek avındayken dengemi kaybedip düştüm kolum çatladı aynı zamanda telefonun kamerasının camı da çatladı ve kırıldı.

Çekerken bir sıkıntı yok ama ışıklı bir yer çekilince gökkuşağı efekti geliyor.

Şimdi hala garantisi var götürsem tahmini ne kadar bir ücret çıkarılır?

Ya da kendim daha uygun yollu yaptırsam garantisi bozulur mu?

Akıl verin lütfen 1 sivrisinek uğruna hem kolum çatladı hem telefonun kamerasının camı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 12 Ekim 2018; 19:30:12 >

• Apple bildiğim kadarıyla kamera camını tamir etmiyor. Yarı parasını verin sıfır cihaz verelim der. Dışarıda tamirciler sıcak havayla ısıtıp telefonun içini açmadan yeni cam takabiliyor. Orjinalden farksız olur. 70-80 lira bir ücreti var.
  • Yanıtınız için teşekkürler, önerdiğiniz bir yer var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Kenbu isimli arkadaşı tek geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Kenbu isimli arkadaşı tek geçerim.
    Kenbu kim hocam
  • Dükkan ismi Kadıköy İphone çok yardımcı ve işini profesyonel yapan biri. Aşağıda etiketledim özel mesajdan ulaşabilirsin.

@kenbu

• Kamera cami değişirse su geçirmezliği ve garantisi iptal olur. Içerisinde toz birikme durumu oluşur. Soguktan sicak ortama gecince buğu yapacak. orjinal camın kalitesini kesinlikle tutmayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İPhone 13 arka cam hasarı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Kamera cami değişirse su geçirmezliği ve garantisi iptal olur. Içerisinde toz birikme durumu oluşur. Soguktan sicak ortama gecince buğu yapacak. orjinal camın kalitesini kesinlikle tutmayacaktır.
    Isıtmalı bir şekilde yapılıyor iphone 8 ufacık cam parçası zaten
  • Kadıköy iphone.com ustam kenbu ustanın yeri forumda uzun yıllardan beri forumdaki arkadaşlara yardımcı olur ücretsiz ona sor yada tanışmak için Git göster zaten garantili konusunda seni uyarır gerekli bilgiyi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servettv -- 12 Ekim 2018; 23:52:51 >
  • Hocam ne yaptınız benimde kırıldı 7 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Hocam ne yaptınız benimde kırıldı 7 plus
    Duruyor hocam 150 kağıda yeni cam takıyorlarmış da açıkçası benimki bu haliyle de götürüyor para bayılamam şimdi ona
  • Benim kamera biraz tozlandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.