Şimdi Ara

Iphone 8 kırmızı silikon kılıf erkeğe gidermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal ıphone kılıfları oluyor ondan bahsediyorum telefonuma alacaktım kırmızı renk hoşuma gitti tam kırmızıda değil aslında ama çok tatlı duruyordu bende aldım.

Mavi renkte vardı ama tercih etmedim tatlı olmuş diyende oldu erkek adama gitmez diyende sizce değiştirsemmi ıphone kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

• Oooo asla gitmez hemen değiştir. Yolda falan yürürken yanına arabayla gelip, “ne kadar gözelim” diye sorabilirler, kahveye almazlar vs. Erkek adam aslan gibi simsiyah, İzzet Altınmeşe gibi kılıf kullanır.

Not: Kırmızı XR kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

Oooo asla gitmez hemen değiştir. Yolda falan yürürken yanına arabayla gelip, “ne kadar gözelim” diye sorabilirler, kahveye almazlar vs. Erkek adam aslan gibi simsiyah, İzzet Altınmeşe gibi kılıf kullanır.

Not: Kırmızı XR kullanıcısıyım.
    Hocam ciddisin sandımm ya :)) kadın rengi diyen oldu canım sıkıldı
  • Renk bu ya renk!!!

7 Plus'a geçme sebebim 128 GB'de kırmızı renk olmasıydı. Pembe gömlek de giyerim, kırmızı telefon da kullanırım. Kime ne? O zaman kadınlar mavi renk giymemeli mi? Yahu yapmayın etmeyin!

Erkek giyim mağazalarındaki renkler Siyah-Beyaz-Gri en moderni LACİVERT!!! Başka rengini sorsan genel olarak yok derler. Takılmayın böyle şeylere, renk renktir.
  • Milletimiz artık bu olayları aşmalı artık bence. Her renk erkeğe gider. Siz milleti dinlemeyin. Göz zevkinize hangisi uyuyorsa onu kullanın. Spigen Kırmızı Slim Armor kullanıyorum bu arada.
  • Yaşım 48 Apple silicon kılıf product red kullanıyorum iphone xs cihazımda sorun olmuyor
  • Rengin kızı erkeği olmaz gözüne hangisi hoş geliyorsa kullanın hocam kim ne demiş bi önemi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 😂 hemen siyaha dönün, şaka bir yana lütfen böyle şeylere takılmayın, sevdiyseniz kullanın işte ne güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.