Şimdi Ara

Iphone 8 plus Hava Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava durumu kendini güncellemiyor Widget çalışmıyor, uygulamaya girdiğim zaman veriler değişiyor ama onlarda tamamen yanlış. Mesela sıcak havayı karlı gösteriyor. Ne yapmalıyım ? Telefonuma virüs veya zararlı yazılım bulaşmış olabilir mi ? Yoksa sorun yazılımsal mı ?

• İos 11.3 ü yükleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz teşekkür ederim :) güncellemeyi yaptım, düzelmedi. Sonra ayarlardan konum servisini açtım düzeldi kapatıyorum tekrar bozuluyor. Bu neden oluyor olabilir sonuçta verileri internetten alıyor ben şehir seçip konumu kapatsam güncellemesi gerekmiyor mu ? Bir de siz de dener misiniz ön kamerayla süreli çekim yapıyorum 3 saniyeyi seçiyorum ardından efekt olarak canlı efektini çekip fotoğraf çekiyorum seri çekim yapıyor ama resimler bulanık. Sizde de böyle mi yeni aldığım telefonda böyle problemler yaşamak canımı sıkıyor.
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    bir tek bu olayı düzeltemediler ios 11 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava durumunu mu efekt çekimi ile bulanıklığı mı ?

hava durumu hocam
  • Herkeste var yani o zaman ben de garantiye mi yollasam diyordum sağ olun ilgilendiğiniz için :) kameranızda bahsettiğim sorunu yaşıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallelujah.15 -- 30 Mart 2018; 15:54:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şimdi denedim olumsuz olmuyor

• benim süreli efekt çekiminde bulanık oluyor düzenle bölümüne girince fotoğraf netleşiyor canımı sıkıyor bu durum garantiye yollamalı mıyım sizce ?
    normal selfie 🤳 çekince bulanıklık yok değil mi

• yok hatta efektsiz süreli çekimde de yok efekt+süreli de var süre ayarlamadan efektli çekersem de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallelujah.15 -- 30 Mart 2018; 16:43:52 >
  • Güncelleme notlarında düzeltildi yazıyor ama halen düzelen bişe yok halen 2-3 saat öncesinin durumunu gösteriyor

o zaman donanım sağlam hocam olmadı dfu mode ile yeni iphone olarak ayarlayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.