Şimdi Ara

iPHONE 8 PLUS PİL SAĞLIĞI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm DH Ailesi. 1 hafta önce aldığım iphone 8 plus telefonumun pil sağlığı ilk geldiğinde %100 iken dün baktığımda %99 seviyesinde gözükmekte. Telefonu çok kullanan birisi değilim. Hatta şöyle ki 48 saatte bir şarja taktım 1 haftadır. Buna rağmen bir anda %1 düşmesi normal midir? Birkaç forum sitesinde yaptığım araştırmalarda şunu gördüm. Batarya sağlığı paylaşan iphone 8 plus kullanıcılarının çoğu 2-3 ay sonrasında %100 pil sağlığı şeklinde görüntüler yüklemişler. Ne kadar güvenilebilir. Kullanıcısı olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

• Telefonu alalı 6-7 ay oldu, %94 olarak görülüyor bende normal sanırım bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişimden gelen telefonum yüzde 100 iken 3 hafta sonra 99 bundan 2 gün sonrada 98 e düştü.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla tam olarak stabil çalışmıyor şu anda o zaman. Yaklaşık değerler gösteriyor olabilir. Ben forumlarda dolaşıp 2 ay sonrasında bile %100 gösteriyor şeklinde fotolar görünce acaba bataryamda bir sıkıntı mı var diye düşündüm doğal olarak.Yanıt için teşekkürler.
  • tugayaydin1 T kullanıcısına yanıt
    Babamın ip6sı 2,5 yıl sonunda hala 99 :)

• Pil performansına nereden bakıyoruz?
  • 4 aylık İphone 8 plus %95 pil sağlığı şu an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • covert kullanıcısına yanıt
    Benim dün dahil %99 olarak devam etti ve bu sabah itibariyle uyandığımda %97'e düşmüş olarak gördüm. Siz hatırlıyor musunuz ilk zamanlarda pil sağlığının nasıl değiştiğini? Birde ben telefonu genelde %1-5 arasına düştüğünde takıyorum pil sağlığı bundan dolayı çabuk azalıyor olabilir mi?
  • tugayaydin1 T kullanıcısına yanıt
    Hocam her ay %1 düştü son ay %2 düştü, bende %20 üstünde takıyorum şarja ama gördüğüm kadarıyla her ay %1 gibi bir değer düşüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.